Het Dioxine-schandaal Geplaagde food-for-profit

De huidige Dioxine-schandaal is niet een nieuw probleem. Voor meerdere jaren, rapporten over de Dioxine-get-geladen voedsel in de media.

Dus het gaat in de huidige Dioxine-schandaal dat rond 3000 ton met Dioxine besmet veevoeder vet in omloop (de “wereld” gerapporteerd), en is een gevolg van de 150.000 ton diervoeder worden gebracht. Deze giftige dioxinen te land, tot slot, op basis van de dierlijke producten (worst, eieren, enz.) op uw eettafel en dus in je lichaam.

Een review van de BR – Rundschau gedateerd 04.01.2011 video link: https://youtu.be/a84aV-XhwSE

Door een Vergissing? Laten We ons dit te betwijfelen. Het is een zeer goedkope variant te maken van industriële afvalstoffen verdwijnen. Het bespaart kostbare beschikking.

Het is ook een schandaal dat de overheid en de media spelen de Dioxine-risico aanzienlijk, of zelfs verbergen. De burgers zijn niet op de hoogte, het is niet afdoende wordt beheerst, zijn er geen grenzen en slechts in zeer weinig gevallen van opzettelijke Dioxine verontreiniging te worden vervolgd en gestraft.

De vervuiling van het milieu en in voedsel door dioxines en andere giftige stoffen) is veel meer tragisch, als onze overheid ons wil laten geloven!

“Geen direct gevaar voor de gezondheid” wordt gezegd.

Dienovereenkomstig, de “Focus” (geciteerd uit het rapport van het Ministerie aan de europese Commissie: Een openbare waarschuwing was gemaakt op het deel van het land, omdat er ‘ geen directe gevolgen voor de gezondheid van de consumptie was te verwachten.” (De dagelijkse review)

06.09.1999 – (idw), Eberhard-Karls-Universiteit van Tübingen:

De lijst van schade, die kan leiden tot dioxinen, is lang: ze hebben het effect van mogelijk schadelijke effecten op het ongeboren kind, op de vruchtbaarheid van de mensen, je kan kanker veroorzaken en leiden tot stoornissen van het zenuwstelsel, het immuunsysteem en de lever. Op de huid, ze kunnen leiden tot chloor acne, en het hormoon wordt ook een vergelijkbaar effect. (Meer hierover hieronder www.uni-protokolle.de/nachrichten/id/51903/)

Waarom gaan alle dioxines in het dier te voeden, en dus ook in ons voedsel?

Dr. Hans-Ulrich Hill:

Industriële veeteelt is proberen de kosten van het voer door het voer op de technische vet strekt. In dit geval is de Chuck dient als een beschikking manier voor het gif van de industrie. […] Hiaten in de feed van de wet, zelfs het toestaan van de afvoer van giftige stoffen in het voer voor het vee dat in de voedselketen en de bevolking is “verwaterd”. [CSN-Duitsland]

De Dioxine-vervuiling van ons voedsel is steeds meer door een op winst gericht zijn oplichters in het bedrijfsleven en de politiek. Afhankelijk van hoe u eet (d.w.z. slechts één die het leuk vindt om te eten van dierlijke producten), je zou kunnen nemen in de loop van de tijd, in voldoende hoeveelheden, contract, vroeger of later, serieus (bijvoorbeeld kanker of beschadiging).

Het feit is dat er in Duitsland grenswaarden voor dioxine in diervoeder. Waarom ook niet gecontroleerd. Waarin je hebt om hier te vermelden dat de grenzen van vandaag de dag niet veel meer verklaringen. Het is gewoon om te stellen dat de grenswaarden voor stoffen in water, in voedsel, in de omgeving, enz. terug naar de top zal niet worden aangepast, omdat het zorgt voor de industrie “makkelijk” is, te beperkt.

Je moet je voorstellen: in Plaats van te handelen, de grenswaarden kan eenvoudig worden aangepast, of gewoon genegeerd, omdat er niets gebeurt.

Op goed duits: de grenswaarden die zijn don ‘ t give a shit. Het is belangrijker om kosten te besparen en geld te verdienen.

Maar het is niet alleen een feed direct worden besmet. Door afvalverbrandingsinstallaties, staalfabrieken, enz. onze omgeving (denk hier geladen, bijvoorbeeld, ook in agrarische gebieden met fruit en groenten).

Hier, als voorbeeld, een fragment van een MDR-rapport uit het jaar 2006:

Dioxine-schandaal in Riesa […] in feite, de Riesaer staal snaps, in gebruik sinds een knaap van twaalf jaar, de limiet aan de uitstoot van giftige Dioxine. Dit is ook de Toezichthoudende autoriteit, weet de regering Presidium van Dresden. Toegestaan tot 0,1 nanogram Dioxine per kubieke meter zou de uitlaat.

O-Ton: Holm Felber, Regierungspräsidium Dresden: “En als ik nu lees … 97 in April … we hebben een waarde van 8,9 nano-gram per kubieke meter. Dit is echt de hoogste Gemeten.” Is: De 90-maal de Toegelaten! Officieel gemeten waarden, waarvan de Feralpi-Directeur niet eens iets gehoord wilt. […] [MDR]

Dit werk is overigens in het midden van de stad. De bewoners hadden geklaagd al meermaals werden in de armen tegen deze milieuvervuiling. Maar het gebeurde… NIETS. De regering niet tolereren.

Afvalverbrandingsinstallaties Dr. Hans-Ulrich Hill:

Dioxinen worden ook gegenereerd in de uitlaatgassen van afvalverbrandingsinstallaties. Aangezien deze stoffen zijn chemisch zeer stabiel en tegelijkertijd vet-oplosbaar, ze hopen zich op in het vetweefsel en in het bijzonder in de hersenen. Er, ze zijn vermoedelijk de oorzaak van chronische degeneratieve ziekten van de Hersenen, d.w.z. dementie. De snelle toename van het aantal van dementie ziekten in de afgelopen jaren is niet alleen gebaseerd op de toename van het aandeel ouderen in de bevolking, maar op de slow chronische vergiftiging als gevolg van langdurige neuro-toxische chemicaliën. [CSN-Duitsland]

Waar is hij, de zogenaamde bescherming van de consument in Duitsland? Wat zijn de instanties die de taak moet worden ter bescherming van de burgers van deze gifstoffen te doen, door het uitvoeren van constante controles en dergelijke misdaden in de sterkst mogelijke termen te oefenen!?

De waarheid is dat onze politici zijn het nastreven van alleen de belangen van de economie, de grote ondernemingen.

Daarom geen gezag zou hebben het idee om te straffen een grote groep. Het zou zag uit uw eigen Branche. Omdat het niet aan flow geld. De economie maakt het beleid en bepaalt de spelregels.

De grote Dom van de consument, de Consument, de arbeiders, de werknemers, de belastingbetaler is ALTIJD … de “industriële slave”.

Wat kan de aandacht oorzaak Dioxine (dat is, het is zeer gruwelijke foto ‘ s volgen!): Video link: https://youtu.be/Vo9mOeoXGm0

Gerelateerde Links:

  • Dioxines: Agressieve prostaatkanker als een laat gevolg van Agent Orange
  • Toxicoloog aan Dioxine belasting in eieren
  • Dioxine schandaal: de dader heeft zichzelf als slachtoffer
  • Zie Ook vlees is besmet met Dioxine

Boek tips

Geef een reactie