Het eten ligt van onze tijd – Helmuth Matzner

Wat zijn de ware oorzaak van onze ziekten? Waarom is het, in waarheid, “ziekten”, maar alleen stikstof en koolstof overschotten in het lichaam?

Helmuth Matzner, auteur van het boek”return to Paradise%image_alt%“) en organisator van de lezing op de gezondheid, geld, corruptie, en andere interessante onderwerpen, gehouden op het Congres van de “Echte Alternatieven” een lezing over de voeding leugens van onze tijd. Samen met zijn vrouw, en hij had om te overwinnen de meest ernstige ziekte, om toegang te krijgen tot deze fundamentele kennis.

Dankzij deze bevindingen, Mevrouw Matzner, die ziek was geworden met terminale kanker was helemaal genezen – evenals duizenden andere mensen, (uit medisch oogpunt) “terminaal” ziek beschouwd.

Als hoge bloeddruk, jicht, reuma, aambeien, spataderen, Multiple sclerose, kanker of een andere ziekte namen – met het juiste dieet is er geen ziekte meer. Waarom dit zo is, verklaart de Heer Matzner in zijn twee uur durende lezing:

Video link: http://youtu.be/QJrddL_Ftsk Meer: www.helmuthmatzner.at

Ziekten worden veroorzaakt meestal materialen van de Overdosis van koolstof en stikstof materiaal!

Helmuth Matzner:

Ziekten ontstaan meestal uit de Overdosis van koolstof en stikstof materiaal. We kijken naar onze voedingsindustrie, dus we moeten dat zich met name richt van deze koolstof en stikstof materialen worden geproduceerd.

Het vlees wordt gedroogd met spek of gebakken, om de opgenomen bedragen van het water zelf-de verdamping in de celwanden, zodat alleen de zwarte koolstof blijft als een korst overblijft, de melk wordt afgevoerd, totdat er alleen een harde kaas is het invullen van diverse formulieren op de planken van de “nucleaire zaken”.

Ook gemalen graan worden gevormd werden korrels van verschillende koolstofgehalte, meestal helemaal leeg. En deze concentraten worden afgezet in ons lichaam, eenmaal hier, zodra er. En de deposito ‘ s niet genoemd worden prachtige ziekte van de naam, de deal met deze nucleaire overschot.

Als het lichaam bestaat uit atomen, dus de ziekten kunnen alleen van atomen veroorzaakt, zijn we verhuisd voor het moment, van de aard en vervolgens geconcentreerd.

Ook de vruchten zijn juiced, dan meer of minder van het water wordt verwijderd, zodat alle soorten siroop te komen en deze werden vervolgens vergeleken worden met andere concentraten verder worden verwerkt. Soorten fruit, zoals wijn, gegiste druiven, vervolgens geconcentreerd alcoholen en, later, misschien zelfs verbrand, vooral de “harde” (carbon is hard) drankjes om het te produceren.

En deze verharding kan diagnosticeren we dan later, al in ons lichaam. De namen van de meest bekende als spataderen, Sclerose, spanning, kanker, zenuwaandoeningen van alle soorten, etc.

Bron: www.helmuthmatzner.at

Geef een reactie