Het idee van de farmaceutische industrie: drugs met Nano-control codes

Met de nano-technologie, is het de farmaceutische bedrijven mogelijk is om elke individuele tablet en een capsule met een controle-code in. Dus, deze industrie heeft toegediend, een nieuwe, fantastische tracking en detectie systeem, perfect op elke drug geplaatst en de mensen.

info.kopp-verlag.de:

Het is bekend dat als farmaceutische bedrijven hebben een nieuw geneesmiddel gepatenteerd kunnen worden, zodat het niet kan verkopen aan een ander bedrijf voordat het patent bescherming niet is verstreken. Als de AMERIKAANSE autoriteit voor de food en drug administration (FDA) heeft zijn goedkeuring aan de drug, kan het bedrijf is nu een duizend-voudige van de productie-en ontwikkelingskosten. Dit door de FDA afgedwongen monopolie is ook gekend als de moderne farmaceutische industrie.

Hoe is dat nu met de bescherming van drugs door middel van nano-technologie? De 20-jarige exclusieve patent bescherming in de Verenigde Staten kunnen de grote farmaceutische bedrijven de uitdaging zonder concurrentie, een prijs voor hun drugs. De farmaceutische industrie profiteert dus op een overdreven manier van een octrooi, die er voor zorgt dat niemand kan gepatenteerde geneesmiddelen “nep”.

Vandaag al, No-Name producten met dezelfde actieve ingrediënten, maar niet voorzien van de merknaam van de fabrikant, verkocht tegen een veel lagere prijs dan het merk, de producten, en de vele mensen hun toevlucht tot de goedkopere producten, omdat ze zich niet kunnen veroorloven de andere. Als u het “teken” van de afzonderlijke tabletten met nano technologie, het valt in de Pharma-industrie is het veel gemakkelijker om de controle van het verbruik van medicatie.

Tabletten met nano bescherming kunnen vervolgens worden gescand door de meetinstrumenten. De aldus verkregen informatie kan vervolgens worden nauwkeurige uitspraken over de plaats van productie, de groothandel en de apotheken, waar de drugs in vraag werden opgeslagen en verkocht. En hier is een ander aspect dat ons in staat stelt om deel te nemen in een “Big Brother” denken is geopenbaard: dezelfde scanning technologie kan theoretisch worden gebruikt om te onderzoeken of het lichaam weefsel van personen om te weten, wat de medicijnen die u heeft genomen, en waar je ze gekocht, waar ze werden geproduceerd, en, eventueel, over welke periode van tijd die zij heeft genomen.

Met het gebruik van nano-beschermd drugs om zijn lichaam veranderen praktisch een walking harde schijf van de farmaceutische industrie, op de alle informatie over de persoonlijke nemen van drugs worden opgeslagen. Deze informatie kan ook worden gebruikt door de agentschappen van de wetshandhaving en zelfs in de rechtbank tegen een gebruikte lezen. Dat zou handig zijn, als u het inslikken van een apparaat dat een reportage over de persoonlijke consumptie van Geneesmiddelen.

Dit is de perfecte 1984 van George Orwell!

Neemt u medicatie voorgeschreven voor u, of anders …

Lees meer…

Geef een reactie