Interessant: duitse militaire gevaccineerden verschillende

Geen omstreden additieven, Het duitse leger bestelde een krant rapport dat voor haar 250.000 soldaten, een vaccin tegen de mexicaanse griep.

In tegenstelling tot het Serum, die moeten worden ingeënt in de burgerbevolking als bescherming tegen de besmettelijke ziekte, die van de goed verdragen vaccin voor de soldaten noch omstreden additieven of kwik bevatten conserveringsmiddelen, meldt de Bielefelder “Westfalen-Blatt” onder verwijzing naar de duitse strijdkrachten kringen. Het was de Serum Celvapan van de farmaceutische fabrikant Baxter.

Het Permanent Comité voor de vaccinatie hebben het alleen van het duitse leger met verbazing naar de opmerking, zei de Voorzitter van de beroepsvereniging van het kind en jeugd artsen, Dr. Wolfram Hartmann, de “Westfalen-Blatt”.

De Ministers van volksgezondheid van de deelstaat had besloten, volgens de onlangs voor het bestellen van een Serum zonder additieven alleen voor Zwangere vrouwen. Artsen hebben gewaarschuwd voor de vermeende onvoorspelbare bijwerkingen in het geval van de EU-goedgekeurde vaccins Pandemrix door de Britse farmaceutische bedrijf Glaxo-Smith-Kline en Focetria van het Zwitserse farmaceutische bedrijf Novartis.

[Bron: n-tv.de]

Geef een reactie