Interview met milieu-expert Cindy Sage op mobiel en EMF

Een internationale werkgroep van onderzoekers en gezondheidswerkers, de BioInitiative Working Group, uitgedrukt in een uitgebreid onderzoeksrapport ernstige zorgen over het effect van elektromagnetische velden van hoogspanningslijnen, mobiele telefoons en vele andere bronnen van laagfrequente als hoogfrequente elektromagnetische straling.

In een evaluatie van rond 2000 wetenschappelijke studies, het rapport blijkt dat het risico van kanker ziekten, vooral van kinderen, leukemie en neurodegeneratieve ziekten zoals de ziekte van Alzheimer, met de toename van de blootstelling aan elektromagnetische velden met een hoge waarschijnlijkheid.

Mobiele telefoons en draadloze telefoons, in het bijzonder, zijn geassocieerd met een toename van hersentumoren en Akustikusneurinomen. Voor kinderen, de bevindingen van het rapport zijn bijzonder belangrijk, omdat zij gevoeliger zijn voor gifstoffen uit het milieu.

Het BioInitiative is afgeleid uit het rapport, de verplichting tot het verminderen van de toepasselijke grenswaarden voor laagfrequente als hoogfrequente elektromagnetische straling drastisch. En het pleit voor de oprichting van een gezondheidsbeleid dat voldoet aan alle van de enorme risico ‘ s voor de volksgezondheid, de economie en de toekomst.

Het Interview met Cindy Sage, co-editor van het BioInitiative Rapporten, presenteert de belangrijkste bevindingen van het rapport. De competentie initiatief e. V. het is hier gepubliceerd in duitse Vertaling en Synchronisatie. Parallel aan dit, een schriftelijke samenvatting van de bevindingen van het rapport, uit de pen van Cindy Sage in duitse Vertaling beschikbaar zal worden gesteld.

BioInitiative: Interview met Cindy Sage video link: https://youtu.be/xPU1wdWZXUs

De duitse Vertaling van het interview dat is gepubliceerd door de competentie initiatief voor de bescherming van mens, milieu en democratie e. V.

Bron en meer Links:

  • www.kompetenzinitiative.net/
  • www.bioinitiative.org/

Tips over het onderwerp

Geef een reactie