Je eet een gezond dieet? Dan bent u gestoord.

Ja echt. Feit. Als u wilt om gezond te eten, je moet een psychotrope drug. Maakt niet uit wat, het belangrijkste is dat je weet dat je ziek bent.

De liefde krimpen! Wat is niet te bedenken wat voor ziekten. En zijn heel creatief. Uit gaan dat is altijd de patiënten? De angst van onder-voor de werkgelegenheid? Er is een nieuwe ziekte.

Als U wilt om gezond te eten – als je het wilt doen dan bent u ernstig verstoord geestelijk. Dan bent u ziek is en deze ziekte is genoemd Orthorexia.

“De fixatie op gezond eten kan een symptoom zijn van ernstige psychische stoornissen.”

Hoe herken je de slachtoffers?

“Mensen met Orthorexia hebben meestal stijve regels voor haar om te eten. Vermijd suiker, zout, koffie, alcohol, tarwe, Gluten, gist, soja -, Maïs-en zuivel producten is slechts het begin van uw eetgewoonten. Alle gerechten gemaakt met pesticiden of herbiciden of kunstmatige toevoegingen zijn ook off-limits.”

Genezing van deze ernstige psychische stoornis? Een behandeling met de psychiater, de juiste medicijnen en vaak een bezoek aan de dichtstbijzijnde Fast-Food Restaurant kon helpen.

Wilt u een kijkje verveelde psychiaters geschreven psychologische Bijbel, de DSM-IV-FE? Klik op de ziekte van de uitvinding machine, Het is voor IEDEREEN!

Geef een reactie