Kanker en eye schade als gevolg van de energiebesparende lampen

Kort voor de EU gloeilamp verbod in werking treedt, is er bewijs voor gezondheidsrisico ‘ s van energy-saving voeg een gratis gesprek. Gezondheid expert Lauterbach ondersteunt medische waarschuwingen van straling schade door middel van spaarlampen. Langdurige en ernstige schade aan de ogen, waaronder blindheid en kanker.

SPD-health expert Karl Lauterbach is niet uitgesloten, de schade aan de gezondheid veroorzaakt door de nieuwe spaarlampen, en voor klinische studies.

“Als de straling van kunstmatige licht afwijken van de natuurlijke licht – en dit is in het geval van energiebesparende lampen het geval is, dan kan dit van invloed zijn op de menselijke hormonenhuishouding massaal,” zei Lauterbach in de hal verscheen de Midden-duitse krant (donderdag editie).

Studies hebben om te zien of het menselijk organisme in staat is zich aan te passen aan zonder schade. Deze vraag dient te worden onderzocht in metgezel studies wetenschappelijk.

Eerder, de Heidelbergse arts Alexander verzoek van de aanbiedingen die sinds vele jaren met het licht op biologische vragen waren bedoeld om de gevaren voor het menselijk oog.

De spaarlamp licht te genereren, vooral straling in het frequentiebereik onder 630 nano-meter. Het licht van het donker Rood ontbreekt – en Nabij-infrarode gebied volledig, het was een van de Blauwe zwaar oververtegenwoordigd. Dit kan op de lange termijn, leiden tot ernstig oogletsel tot blindheid en kanker.

[Bron: mmnews.de]

Geef een reactie