Kernenergie betekent de ineenstorting van onze samenleving

De nucleaire dreiging – Interview met louche bankiers

Ex-Greenpeace-activist, louche bankiers, vertelt over de gevaren van kernenergie, de achtergrond van de Tsjernobyl Ramp, en de machinaties van de achtergrond bevoegdheden. Video link: https://youtu.be/YeXRKzuqZ8Y

“Nucleaire afval depot zocht wanhopig”

Over de nauwe relatie tussen politici en de nucleaire industrie. De enorme kosten van kernenergie alles behalve goedkoop. Een opslagplaats voor nucleair afval. Verwijdering van radioactief afval? Er zal waarschijnlijk nog een oplossing vinden… of niet. Het Probleem is niet wij, maar de generaties na ons toch. (Na ons de zondvloed.) Video link: https://youtu.be/qyElezLKnEc

Geheim van het testplan, – Alle duitse KERNCENTRALES.

Interne documenten van de Federale overheid, die CONTRASTEERT met het bestaan van exclusieve show: Alle duitse kerncentrales dreigt. Deskundigen op te roepen voor de nieuwe veiligheidsnormen, de uitvoering van de energie-economie zou miljarden kosten. Bron: contrast video link: https://youtu.be/zZCZT34oC3w

Duitse weerstations zijn niet toegestaan te publiceren straling gegevens. Waarom???

Reader Thorsten Grimm*, Sleeswijk-Holstein, hij was verbijsterd, vandaag, 17. Maart 2011, zijn gebruikelijke ochtend papier raakte de grond: “straling gegevens geheim blijven”, vermeld als glad, maar de Noord-duitse Rundschau, een lokale krant in Sleeswijk-Holstein, onder de titel “de ramp in Japan”. “Sinds gisteren”, dus de 16. In Maart 2011, de weerstations op het eiland Fehmarn en Sleeswijk niet publiceren van de resultaten van hun metingen, kunt u hier lezen.

Lees meer!

Wat last met straling? De inname van Jodium?

In het geval van de reactor ongeval en de Aankomst van een radioactieve wolk is over het algemeen kaliumjodit tabletten aanbevolen beheren. Kan de bescherming van Jodium in feite, radioactiviteit, of waarom het wordt aanbevolen door de overheid?

In het geval van de reactor ongevallen, onder andere, radioactief Jodium J131. Nu de civiele bescherming kwam ooit op het idee van de opname van de radio om te verhinderen dat actief jodium of op zijn minst te verminderen, door het verzadigen van de schildklier door de toediening van Jodium, voordat de radio komt de werkzame cloud.

Is verzadigd, de schildklier van Jodium – neem een radioactief Jodium. Dus de “wetenschappelijke” verklaring voor …

Voor deze veronderstelling zijn er echter geen enkel bewijs. Het is een pure hypothese. Daarnaast zijn alleen de schildklier zou in dit geval, Ja, “beschermd”, waarin door een plotselinge Overdosis Jodium hyperthyreoïdie kan optreden. Zoals hyperthyreoïdie kan volgen: spiertrekkingen, diarree, hart-aanvallen, enz. – en zelfs de dood.

Deze mogelijke gevolgen zijn genomen door onze overheid. Een echt gevoel van het nemen van Kalumjodittabletten. Nee, ze kunnen gevaarlijk zijn en geeft het lichaam de radioactieve straling, om zo te zeggen, voor de Rest van.

Radioactieve straling schade, in het bijzonder het beenmerg.

Jodium wordt niet aanbevolen. Wat kan mijn ogen wat meer gevoel zou bijvoorbeeld “Schindeles mineralen” of “goud-van-plezier druiven humus”.

De Schindele mineralen, rock meel, volgens hun eigen studies en ervaringen van de Heer Schindele de locatie van radioactieve straling, gedeeltelijk te beschermen en te genezen van besmette mensen. Meer info over deze er is onder “Robert Schindele: trillingen en magneten om te genezen”. De mineralen worden, hetzij in de apotheek of direct van de fabrikant (goedkopere): www.mineralien.co.at

De camelina-druif humus helpt bij het verwijderen van radioactiviteit en de structuur van de bovenste huid gewebsfunktionen (Algemene ontgifting van het lichaam). Meer info over het hier.

Kernenergie veilig? – schoon? – onuitputtelijke? – economisch? Interview met de Insider, Holger Strohm in de (ongecensureerde), portugese pers

Holger Strohm wordt beschouwd als een gevreesde en succesvolle tegenstanders van Kernenergie in Duitsland. Hij leerde de nucleaire industrie, de Angst en het werd op deze manier snel tot de vijand van de staat. Voor het interieur Comité van de duitse Bondsdag, zei hij, als een expert op het reactor Economie en nucleaire veiligheid. Hij adviseerde de Voorzitter van de invloedrijke amerikaanse Senaat-Commissie (“de U.S. Senate Committee on Government Operations”) over de nucleaire bom export en nucleair terrorisme. Van zijn tientallen boeken over de gevaren van kernenergie, zijn boek onderscheidt zich “Rustig in de ramp”. Als het werd gepubliceerd in 1973, met rond de 500 pagina ‘ s voor de eerste Keer, het was bedoeld door de “sterren” als “de Bijbel van de nucleaire tegenstanders”. Zowel de zweedse Premier Olof Palme, evenals de deense Premier Anker Joergensen ingeroepen in hun negatieve houding ten opzichte van kernenergie “Vreedzaam in de ramp”. Palm gehouden in verschillende debatten in het zweedse Parlement (in het zweeds: “Riksdagen”) wordt herhaald tot het boek en wees naar de onopgeloste problemen van de reactor veiligheid en radioactief afval.

Lees meer!

 

Geef een reactie