Kinderen inzake psychotrope drugs – ziel moord door de psychiatrie

De boom aan het einde van de therapie met psychofarmaca, de opium oorlog tegen onze kinderen.

Kinderen zijn de toekomst. De psychiatrie zorgt ervoor dat 17 miljoen kinderen hebben geen toekomst.

Als school kinderen op psychotrope drugs worden ingesteld:

Wereldwijd 17 miljoen kinderen zijn voorgeschreven psychotrope drugs – miljard-dollar business. Het Tarief van gewelddadige criminaliteit onder jongeren, ondertussen zijn omhooggeschoten. Veel van de ‘school shootings’ werden gepleegd door Tieners die zich hebben genomen, kalmeringsmiddelen of stimulerende middelen. De AMERIKAANSE regering heeft nu aanbevolen dat 52 miljoen kinderen zijn op de “mentale ziekte” wordt gezocht. Dit kan leiden tot miljoenen meer kinderen worden geplaatst op gevaarlijke bewustzijnsveranderende drugs. Ongeveer 2,3 miljoen tieners misbruik maken van al de psychotrope medicijnen Ritalin en Adderall. Volgens de resultaten van een nieuwe studie door het Robert Koch-Instituut voor de geestelijke gezondheid van kinderen dient te worden uitgevoerd in Duitsland, ook de “preventieve maatregelen bij kinderen. Volgens de drug recept Rapport in 2006, meer dan 90.000 kinderen in Duitsland zijn voorgeschreven psychiatrische stimulerende middelen.

Verkrachting en fraude:

Studies tonen aan dat minstens 10% van de psychiaters toegeven aan de behoefte van uw patiënten seksueel misbruikt is en 1 van de 20 Slachtoffers van de therapeut is een minor – de jongste was slechts 3 jaar oud. Als een Patiënt een klacht, een bewijs van een verkrachting is moeilijk, omdat de psychiater zet dit als een Symptoom van “mentale ziekte”. Psychiaters uitgevonden zelfs de “masochistische persoonlijkheidsstoornis” om te beweren dat patiënten “lokken de therapeut onbewust, hetzij [de patiënt] te staken of sadistisch misbruik…” 11% van de therapeuten misbruikt patiënten moesten behandeld worden in het ziekenhuis. Slechts 17% van degenen die Getroffen zijn herstelde volledig van het misbruik. Daarnaast psychiaters hebben opgelicht verzekeringsmaatschappijen herhaaldelijk, door abrechneten seksueel misbruik als “advies”.

Uitgevonden mentale ziekten:

In een studie uit April 2006, is gebleken dat meer dan 50% van de psychiaters die beslist of een “geestelijke stoornis” in de “billing Bijbel” te worden opgenomen, de psychiatrie, de “Diagnostic & Statistical Manual of Mental Disorders”, was niet bekend gemaakt banden met farmaceutische bedrijven. 100% van de psychiaters die beslissen over de ‘stemmingsstoornissen’ en ‘psychotische stoornissen”, gefinancierd door farmaceutische bedrijven. Slechts een paar mensen die last hebben van emotionele of psychische Trauma ‘ s, zijn zich bewust van de enorme invloed van de farmaceutische industrie op psychiatrische diagnoses of het feit dat, in tegenstelling tot medische ziektes, er zijn geen fysieke Tests, x-stralen, een bloedonderzoek of brain-scans, die een “geestelijke stoornis” gevonden kan worden.

Video link: https://youtu.be/yLAKADNgK3w

Justitie – en de medische schandaal rond kindermisbruik in Wenen

Zonder overleg met de moeder van het kind heeft de voogdij over de 8-jarige jongen, waardoor de jeugdzorg-kantoor in Wenen om het kind na een Medicijn idee van een ziekenhuis, arts voor meer dan een jaar, drie zeer zware psychotrope drugs. Hoewel het kind is al met aanzienlijke schade, niemand neemt in overweging en stelt de ouder met communicatieve problemen, te komen tot een verbod, zelfs in de ergste emotionele spanning (zie Video 1 en 2 “vrijheid voor Victor) . U kan niet instemmen met een positie of met uw eigen kind, dat gemeld op Misselijkheid en storingen van alle soorten, over te praten. Als een kind wordt gedwongen de geneesmiddelen in te nemen, “anders kan Je de moeder niet zien” hoewel deze voorbereidingen van ONS-instellingen en deskundigen in Duitsland als een verdoving en in termen van Verslaving worden ingedeeld: de opkomst van een “sterker dan cocaïne”. Victor – zolang niemand zijn BEVRIJDING door een slachtoffer van de geneeskunde, van de Weense jeugd ocmw, en het laatste van alle door het seksueel misbruik door de vader. Maar hij brengt het als een onschuldige “gevangene”, in de “people’ s aid”, WG 4, deze partij verbonden aan de sociale Organisatie, de diensten van de gemeente van Wenen MAG11 dit voor meer dan 8 maanden per dag aan de 200 euro of meer geld van de belastingbetaler, ongeacht of hij of zijn moeder de ogen van het huilen in de bloedige!

Rampage schietpartijen en psychiatrische drugs – De dodelijke verbinding

Vaak video games, gewelddadige films, en de verwaarlozing van de ouders zal worden vermeld als een reden voor jongeren om lopers, naar verluidt op een rampage. Zeker, deze dingen dragen ook bij aan het opvallende brutalization van onze jonge mensen. Maar in het geval van amok lopers zijn meestal medicijnen (psychofarmaca) waarmee je zaden van deze verschrikkelijke daden.

In de duitse geneesmiddelen rapport wordt gerapporteerd in vergelijking met de 90 ‘ s van nu een enorme toename van de voorgeschreven medicijnen bij kinderen en adolescenten. Dit omvat in de eerste plaats psychoactieve drugs. Alleen medicijnen tegen de vermeende hyperactiviteit / ADHD bij kinderen voorschrijven in 2005, twintig keer vaker dan in 1995.

Nu leest de bijsluiter van deze medicijnen moet u lezen dat als een side-effect van een psychose (geestesziekte) en vele andere psychische stoornissen worden vermeld. In deze context zijn er steeds meer meldingen van extreme agressie en zelfs zelfmoorden van jonge mensen die hebben genomen van deze middelen over een langere periode van tijd. Veel van de schutters waren onder de invloed van drugs.

Ondertussen zal er een briefing voor de journalisten, de kwestie van een mogelijke afhankelijkheid van een schutter van psychofarmaca is niet meer in het openbaar worden verstrekt.

Video link: https://youtu.be/oi2fcTJSV8E

Knoeien met de ziel

Schandalig: Clueless en te snel, sommige Artsen voorschrijven van antipsychotica en antidepressiva. Geen medicatie fouten vormt een extra risico voor de gezondheid en psychologische schade.

Deel 1: video-link: https://youtu.be/MicEihMgvtg

Deel 2: video link: https://youtu.be/xNP871P_zHE

Deel 3: de video-link: https://youtu.be/kZnfJkclwIA

Mensen Het Geval Van De Psychiatrie

Een bijdrage in het ARD-programma “gids rechts” op het onderwerp van de psychiatrie. Het zal worden weergegeven, met voorbeelden, hoe gemakkelijk je kunt krijgen in Duitsland, in de klauwen van de psychiatrie.

Video link: https://youtu.be/j-lcg0PYsPo

Een Miljard-Dollar – Gevaarlijke Psychotrope Middelen

Deel 1: video-link: https://youtu.be/ozOvl9M45CQ

Deel 2: video link: https://youtu.be/_MDuMEwbL9Q

Gerelateerde Links:

  • http://www.kvpm.de
  • http://www.ritalin-kritik.de
  • http://www.psychiatrieopfer.de
  • http://www.psychiatrieerfahrene.de
  • http://www.die-bpe.de
  • http://www.psychiatrierecht.de
  • http://antipsychiatrie.de
  • http://www.antipsychiatrieverlag.de

Geef een reactie