Klacht tegen de mobiele operator gevolg van lichamelijk letsel voor

Vandaag ontving ik een Mail dat ik hier publiceren, zoals veel van de Getroffen bereiken. De nalatige lichamelijk letsel door mobile, en door de gsm-masten.

De heer Kilb, en andere mensen hebben gemeld aan het openbaar Ministerie in Frankfurt/Main display de vier mobiele operators Telekom, Vodafone, E-Plus en O2, alsmede tegen de Voorzitter van de stralingsbescherming van de Commissie, Prof. Lerchl. Als u te maken hebt en/of wilt ondersteunen, stuur dit artikel dan.

Hierbij vraag ik u deze Mail naar alle betrokken partijen blijven leiden een aantal mensen bekijken de mobiele operators van het openbaar Ministerie en de Dr. Lerchl, van het beweert altijd de mobiele telefoon is niet schadelijk. Met Vriendelijke Groet, M. Kilb

Onder het file-nr. 8940 Js 204821/11 U heb ik gevraagd de openbaar Aanklager in Frankfurt am Main over tegen Prof. dr. A. Lerchl (Voorzitter van de Commission on radiological protection) en de 4 mobiele operators omwille van een nalatigheid van een lichamelijk letsel, te bepalen, onder andere dingen.

Misschien kunt u een animatie, Ja, andere stakeholders om deel te nemen. Openbaar aanklager in Frankfurt am Main, Konrad-Adenauer-Str. 20, 60313 Frankfurt.

Als u wilt kunt u deelnemen, alleen staat het nummer van het bestand en in het kantoor van de openbaar Aanklager in Frankfurt te Schrijven bid ook tegen de 4 mobiele operators door, onder andere, de nalatigheid van het lichaam op te sporen letsel. Wees niet bang, je kunt niet langs de openbare Aanklager zou zich kunnen identificeren.

Dit kan werken als een heleboel mensen. Uw ongemak tekenen ggfl,. De bevindingen. Het niet kunnen worden de 4 mobiele operators, de grootste moordenaar van de post-oorlog periode in Duitsland. Er moet iets worden gedaan.

Als je interesse hebt om deel te nemen, dan schrijf je onder de AZ: de openbaar Aanklager in Frankfurt am Main op het opgegeven adres, en schrijf dat u akkoord gaat met de strafrechtelijke vervolging tegen de 4 mobiele aanbieders als gevolg van het onzorgvuldig of gevaarlijke lichamelijk letsel is vastgesteld. Veel meer heb ik geschreven, dat ik alleen Neukirchen van Dr. Binz (neuroloog in Trier), Dr. Ionescu van de speciale kliniek van holistische tandartsen, bevindingen en certificaten, en informatie over de schadelijkheid van mobiele toegevoegd.

Met Vriendelijke Groet, M. Kilb

Geef een reactie