Leef Je Leven! Lezing door Dipl.-Psycholoog Robert Betz

Leef JE leven. Laat U niet langer buitenlandse vast te stellen. Het afsnijden van de draad, het was niet een marionet.

Sommige vrouwen vragen wanneer de mannen de deur open, en in een nieuw begrip van de mens te verplaatsen. Ik ben ervan overtuigd dat dit zal nu gebeuren, in deze jaren, in een snelheid die de vrouwen WRIJVEN in de ogen.

Als mannen hebben iets begrepen, dan zet het snel, want de man heeft aan de Uitvoering van de vreugde en het Talent van de. De mensen zullen niet begrijpen dat de hefboom is in de buitenwereld, maar de essentie is altijd onzichtbaar, te beginnen met de innerlijke mens.

“De pijn van de man lager is dan in de vrouw,” zegt de geest de wereld in mijn nieuwe boek “Gezaagd bedden je tweeling” (gepubliceerd te worden, Jan. 2010), en de pijn van de Liefde van een man en een vrouw is nu genezen.

In deze mannen Seminar, mannen leren kennen en te begrijpen wat een prachtig mens je bent en waarom je bent vergeten. U vastleggen van de Specifieke op-de-man-in en ontvang oriëntatie van de oude verstrikkingen van de moeders en de vrouwen, en een nieuwe houding ten opzichte van de vrouwen van deze wereld.

 

Video link: https://youtu.be/4TaVoMIe_t0

 

Robert Theodor Betz (psycholoog) geboren. 23. Sept. In 1953, in het Rijnland, woont in München en tijdelijk in de zomer op het griekse eiland Lesbos, waar hij organiseerde een aantal vakantie seminars met andere Seminar leiders, en in de volgende paar jaar, een therapie – en trainingscentrum.

Zijn werk omvat de uitvoering van tal van seminars, de opleiding van therapeuten en tal van lezingen, hij heeft, vooral in de winter de helft van het jaar in Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Zijn werk is gebaseerd op een Christelijk-spirituele houding, zijn Centrale thema en het doel is om mensen eraan te herinneren dat ze, door de natuur, goddelijke wezens vol liefde en steun van u, vrede, vrijheid, vreugde en gezondheid, in een woord, holistische geluk in het leven, en van uw ‘oude schoenen’ te krijgen.

Hij ontwikkelde op Basis van de berichten van de Geestelijke wereld, een nieuwe Vorm van psychotherapie, die hij noemt “transformerende therapie” met mensen te kunnen, in een korte tijd de status van alle soorten van Lijden, te transformeren, en op te lossen, in het bijzonder, van de toepassing van emotionele belemmeringen, zoals Angsten, boosheid, onmacht, enz. In deze behandeling regime 8 maanden training, uitgevoerd, zowel in Beieren en in het Noorden van de deelstaat Hessen.

Zijn lezingen voor het genot en raakt de luisteraar en veranderen met het herhaaldelijk Luisteren naar de ervaren werkelijkheid van het leven is voelbaar. Ze zijn aangehouden voor iedereen in begrijpelijke alledaagse taal en de behandeling van alle Centrale aspecten en vragen van het menselijk leven en samenleven.

Tekst bron en meer hier: www.robert-betz.de

Geef een reactie