Maggot therapie wonden genezen beter dan het gebruik van antibiotica

Maden voor wond behandeling. Soms is het beter om niet te vallen een arts in de handen.

Tijdens de Napoleontische oorlogen de franse chirurg, Baron Larrey opgemerkt dat van alle soldaten die bleef tussen de fronten, overleefde vaker dan degenen die werden onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht.

Hij had een verklaring voor: maden, gevangen in de wonden van onbehandeld soldaten gedood, veel ziekteverwekkers en voorkomen, zoals bloedvergiftiging. “De Maya’ s en de Romeinen hebben gebruikt maden,” aldus de entomoloog Andreas Vilcinskas. “Maar wanneer de antibiotica kwam, was geïnteresseerd, niemand anders.”

Video link: https://youtu.be/fHOYRRaouN0

Studies hebben aangetoond dat de toepassing van de maden kan voorkomen dat 30 procent van de amputaties bij diabetische voet ulcera bij gebruik in een tijdige wijze. Daarnaast is de applicatie meer kosten-effectiever dan de behandeling met antibiotica. Energy healing in plaats van de farmaceutische kwab.

De maden worden gekweekt, zodat ze vrij van kiemen. Dit maakt hen “medische maden”, die vervolgens kunnen worden gebruikt in de wond therapie. In de behandeling zal je worden geplaatst in de open wonde. Maar je vloeibare necrotisch, d.w.z. dood weefsel ontleedt. Vervolgens zuigen. De wond kan dan worden bevrijd van dood weefsel en schoongemaakt door de vloeistof weer beter genezen. De kleine helpers blijven 3 tot 4 dagen in de wond. Hier kunt u het bereiken van de 100 keer hun grootte.

Al de Maya ‘ s kenden de helende werking van de maden. In Europa, de healing is ontdekt door een toeval. In de eerste wereldoorlog, de chirurg William S. Baer was verrast om te ontdekken dat de wonden van de twee soldaten die waren vol maden, werden in verrassend goede staat. Baer is Hoogleraar orthopedische chirurgie aan de John Hopkins University in Baltimore en vervolg Studies met patiënten die lijden aan een therapie-resistente chronische Osteomyelitis geleden. Wat hebben de Artsen in geslaagd om te vliegen een aantal van de nakomelingen van Lingen de lokale dump. Alle patiënten werden afgedaan als genezen. Maden werden gezien als een wonder wapen, totdat ze werden verdreven in de jaren ‘ 30 van de antibiotica.

Het was een grote Handicap: hun Imago. Mensen walgen van haar. Farmaceutische bedrijven kunnen ook niet als een remedie voor een octrooi. Om te vermijden dat de afkeer van patiënten en het verplegend personeel zijn er de maden in een thee-zak-achtige stof tas, die is een zogenaamde Biobag. Door de ruw gevormde materiaal door middel waarvan de maden kunnen hun helende werking en zijn, voor de Partijen om minder walgelijk. De onderzoekers zijn het nastreven van een visionair doel: het herstel van de gemaakte afscheiding in de Vorm van een patch. Echter, dit is momenteel alleen mogelijk zonder de anti-bacteriële werking van de Made.

 

Geef een reactie