Martin Sonneborn interviewde een farmaceutische lobbyist

Geplaatst door Freeman, Alle geluid en rook:

Martin Sonneborn, een duitse satiricus en politicus. Als een voormalige editor-in-chief van het satirische tijdschrift Titanic, hij heeft het droge gevoel voor Humor. 2. Augustus 2004 opgericht Sonneborn, samen met de andere redacteuren van de Titanic, de partij “De PARTIJ”, aangezien de Federale Voorzitter, hij is geweest. Hij riep de GEZ uit, en kondigde aan dat hij met zijn partij voor de afschaffing van de GEZ-fee.

Sonneborn is sinds 26. Mei 2009 in het satirische nieuwsprogramma heute-show op ZDF als journalist en verslaggever on-the-go. Hier zien we hoe hij lokt een Pharma lobbyisten uit de waarheid. Zeker, de Pro-generische geneesmiddelen-de officiële Peter Schmidt op de cover:

Video link: https://youtu.be/yW405x_18_0 ZDF programma Directeur Thomas Bellut, heeft verworven Sonneborn voor dit Interview, omdat hij lokte de farmaceutische lobbyisten in de voorkant van de camera en in het bijzonder de onderdelen van het gesprek gestuurd, die niet bedoeld zijn voor het Publiek.

Na de uitzending, Schmidt voelde zich verraden. De satirists hebben onder de naam van “vandaag” en “heute-journal” zijn vertrouwen is moeilijk, dat is de reden waarom hij had aangenomen dat het interview breekt niet zou worden verzonden.

“Het was een echte puinhoop”, zegt Schmidt. Sonneborn is gezegd te hebben gebracht van de Farmaceutische naar het Interview met de verklaring, dan kunt u, ‘aan een Interview voor de ZDF” en wilde dat het “in de plaats van de vandaag’shipments, bij voorkeur in de ,heute-journal’.”

Bellut zei de auteurs van de “today show” om te werken met de merken van “vandaag” en “heute-journal”. Sonneborn zei: “We zullen in gedachten houden, hoewel, het is waar, We moeten onze bijdrage eigenlijk de voorkeur geven ,heute-journal’.”

De farmaceutische industrie is één van de grootste klanten van de ZDF reclame, dus wat mag niet gebeuren. Tot slot, Schmidt heeft gezegd dat sommige dingen strijdig zijn met de belangen van zijn Vereniging en de consumenten niet weet dat.

ZDF – de Tweede leugen je beter!

Dank u om de moed van Alle lawaai en rook

Aanvullend: Pro-generische geneesmiddelen-officiële Peter Schmidt werd ontslagen na de publicatie van de Interviews. Nou, dat was te verwachten. ZDF heeft niet begrepen het leuk, en heeft kennis gegeven van het nieuws satire.

Geef een reactie