Media propaganda tegen MMS/chloordioxide genezen of giftige chloor?

Meer en meer zelf verantwoordelijk gebruikers om te genezen van hun kwalen met behulp van MMS / chloordioxide en hun goede ervaringen. Zelfs het AMERIKAANSE leger heeft ontdekt MMS nu, en bevestigde de brede werkzaamheid in allerlei ziekteverwekkers.

Voor de breedte van de media gelovigen in de populatie is echter, schilderde een heel ander beeld: In de media het gesprek is het bleken van giftige chloor en pijpenragers. Feiten worden verdraaid op een huiveringwekkende manier, en MMS-gebruikers en therapeuten aan de kaak worden gesteld als domme en gevaarlijke mensen.

Quer-Denken.TV behandeling met chloordioxide oplossing, zo wordt betoogd, is een zeer effectieve en gezondheid, dat is volkomen onschadelijk manier om ziektekiemen te doden, wat resulteert in het bijzonder bij grootschalige veeteelt. Behandeling van drinkwater, dezelfde werkzame stof (in een lagere concentratie) om ziektekiemen te doden.

Maar hoe kan het zijn, dat de autoriteiten van zijn waarschuwing in een andere context (de gezondheid van) behandelingen op mensen) chloordioxide (MMS) drang? Het antwoord op die vraag is heel duidelijk. MMS is zeer breedband (onder andere dingen, naast het gebruik tegen bacteriën en schimmels zelfs tegen ernstige ziekten zoals Diabetes, Malaria en kanker) en kan vervangen voor vele dure medicijnen en op de markt, terwijl ze met MMS vanwege de lage kosten bijna geen geld te worden gemaakt.

Weinig verrassend is het dat de voorstanders van MMS worden gezien als een sterke bedreiging voor de farmaceutische industrie. Een van deze supporters is Dipl. Ing. Ali Erhan, die ervan overtuigd is dat door een geslaagde MMS-zelf-behandeling van de effectiviteit. Als zelfstandig auteur en seminar leider, hij is sindsdien seminars over het onderwerp van “Healing met MMS?”. Hier vertelt hij over de impact en de toepassing van MMS of chloordioxide. De kansen maar ook de risico ‘ s en bijwerkingen als ook de beperkingen van de MMS worden aangetoond in een kritische, die veel verder gaan dan de reeds bekende publicaties.

In een interview met Michael Vogt Ali Erhan, maar ook op de negatieve omstandigheden, omdat hij werkt voor MMS. Dus, intimidatie door de autoriteiten, in de tussentijd, het dagelijks leven. Ook de onjuiste rapportage van de vele media leidt tot het feit dat onze zakelijke partners aan zich hebben gedistantieerd van Ali Erhan. In het proces, Erhan volgens de mening van Ali de media, spreken op de MMS “chloor”, zelf een strafbaar feit. Ongeïnformeerde mensen, in plaats van MMS-dus, in feite, om het giftige chloor bleken, en schade aan de gezondheid.

Quer-Denken.TV: Dipl.-Ing. Ali Erhan in een interview met Michael Friedrich Vogt https://youtu.be/7dte9E5iHZI video link: https://youtu.be/7dte9E5iHZI

Meer informatie www.mms-seminar.com

Geef een reactie