Miljard graf mexicaanse griep – Die bestuurd WIE?

Bijna precies een jaar geleden, de wereld gezondheids organisatie, de pandemie niveau voor de eerste keer noemen in je verhaal 6 en de wereld met de mexicaanse griep in een ongekende uitzondering voorwaarde. Tot de dag van vandaag, landen over de hele wereld op ongebruikte voorraden van antivirale middelen en vaccins in de waarde van miljard. Gewoon een fout maakt, kunt u niet toegeven aan vandaag, of het resultaat van een systematische invloed van de farmaceutische industrie?

Nieuwe onderzoeksresultaten tonen, ten minste, wat we niet hebben ervaren Publiek en de besluitvormers in het beleid: Veel van de belangrijke adviseurs DIE had ook nauwe banden met de farmaceutische fabrikanten, die profiteerde van de pandemische planning Miljard grave-de mexicaanse griep: Die gecontroleerd WIE? (Monitor).

Video link: https://youtu.be/DKQF-vWYmCU

Claim: ontbinding van de corrupte Nutteloos organisatie en de eliminatie van de perverse, genocidale gezondheids-industrie. De leer en de structuur van een echt geneesmiddel voor de productie en het onderhoud van GEZONDHEID.

Geef een reactie