Minister van landbouw Aigner geldt voor GM-maïs

De nieuwe Federale regering heeft gevraagd voor de eerste Keer is dat uw genetische engineering cursus. Minister van landbouw Ilse Aigner afgesproken op de EU-Ministers van landbouw bijeen in Brussel voor de goedkeuring van de GM-maïs verscheidenheid MIR604 in de agro-chemische groep Syngenta als een feed en food. Zo ver had Duitsland onthield zich in dergelijke stemmen.

Ook met de stemmen van Duitsland, de GGO-advocaten zijn niet bereikt, in de Raad van Ministers, de vereiste gekwalificeerde meerderheid van stemmen. Echter, u kunt nu beslissen de Europese Commissie al, en zal MIR604 in de nabije toekomst. Vooral de diervoeder industrie dringt er bij. Omdat sojabonen zijn besmette zendingen vanuit de Verenigde Staten met genetisch gemodificeerde maïs. Zolang hij niet is toegestaan, moet niet worden ingevoerd in een dergelijke soja-aanbod in de EU. De groene Bondsdag groep, beschuldigd Aigner, met uw toestemming, naar de ‘stijgbeugel houder van de voedingsindustrie”.

De Minister betoogde dat de Europese voedsel autoriteit EFSA had voor het certificeren van de genetisch gemodificeerde maïs veiligheid. De EFSA, echter, en de GM-maïs MON810, de teelt van een verbod Aigner toch. Bovendien, de EFSA heeft pas onlangs weer het gesprek van de stad. De genetische manipulatie goedkeuringen van bevoegde vooraanstaande medewerker van de EFSA is verhuisd naar de genetische engineering group, Syngenta. Friedrich-Wilhelm Graefe zu baringdorf van de Arbeitsgemeinschaft bäuerliche Landwirtschaft beschreven in de taz de regering nieuwe strategie: “het Testen van het water om te zien hoe ver je kunt gaan, om te activeren zonder felle protesten en een gewenning effect onder de mensen.” Dus, het niet-optreden van die, toegang tot het Internet, de activisten van Campact Protest: Gen geen Maïs in Europa.

[Bron: genfoodneindanke.de]

Geef een reactie