Nano-technologie en super-giftige stoffen (zware metalen)

Nano technologie – (k)een risico? Over fraude in de wetenschap en het dagelijkse gifstoffen. Hoe je super giftige stoffen in de mond? En vooral – hoe krijgen we je er weer?

Deze lezing door Dr. Joachim moeder van 4. AZK-conferentie in 2009 in Zwitserland, is duidelijk te zien hoe giftig kwik eigenlijk is.

Vooral de kwik in Amalgaam tandvullingen is waarschijnlijk de oorzaak van vele ziekten, vooral van de ziekte van Alzheimer.

De Film laat ook zien hoe je kunt bijvoorbeeld een Amalgaam vullingen is het beste te verwijderen. In geen geval moet u naar elke tandarts, en deze vullingen verwijderd. Omdat dit kan leiden tot ernstige gezondheidsrisico ‘ s. Deze vullingen moeten worden verwijderd op een bepaalde manier, en vervolgens het gif uit het lichaam.

Video link: https://youtu.be/YZ9-V7Kdksg

Korte toelichting op de lezing

Schadelijke stoffen – zware metalen in het milieu. Kwik, Lood, En Titanium Dioxide. De mens van vandaag heeft tot 1000 keer hogere blootstelling aan lood dan de prehistorische mens. Een verhoogde blootstelling aan lood leidt tot kanker, de hersenen en het bot ziekten, hart-en vaatziekten. Mercurius is de meest giftige, niet radioactieve zware metaal, en 10 keer giftiger dan lood. Het kwik in de hersenen heeft een halfwaardetijd van 30 jaar. Let op: zware metalen in synergie een go! (1+1=100)

Het lichaam kan uitscheiden kwik en is opgeslagen, voornamelijk in de hersenen en in de nieren. Zonder een ontgifting van zware metalen, kwik is verlaagd in de hersenen pas na ongeveer 30 jaar. De belangrijkste kwik bron tandheelkundig Amalgaam. Amalgaam bevat 50% zuiver kwik. Alleen in een Stimulatie van kwik uit het Amalgaam, bijvoorbeeld, het Kauwen, slijpen van de tanden, poetsen van de tanden… Ondanks een Amalgaam verwijdering van de tandarts, is er vaak een amalgaam blijft!

Nano-bacteriën worden gebruikt bij het produceren amalgaam deposito ‘ s vormen van organisch Kwik, dat is giftig dan kwik damp. Amalgaam bij kinderen kan leiden tot autisme, add, ADHD. Tijdens de zwangerschap, de foetus, het kwik in de moeder. Amalgaam leidt tot oxidatieve Stress, miskramen, kanker, Alzheimer, Multiple sclerose, neuro-psychologische ongemak, en nog veel meer ….

Een beschermd Amalgaam verwijdering leidt vaak tot verbetering of genezing van vele klachten. 25% van de Amalgaam vervoerder hebben veroorzaakt klachten, rechtstreeks van Amalgaam. Het zieke hart hebben vaak een 22,000-voudig (!!!!) een hogere concentratie kwik dan een gezond hart. Al naar beneden 0,1 micro-Mol van Amalgaam is giftig.

Studies tonen aan dat zelfs de kleinste hoeveelheden kwik kan leiden tot cel achteruitgang in de hersenen. De ziekte van Alzheimer wordt steeds sterker en sterker, en zal in de komende jaren een van de grootste gezondheidsproblemen. De ziekte van Alzheimer van 20 jaar geleden?!?! Het kwikgehalte in het lichaam van autistische kinderen is vele malen hoger dan bij gezonde kinderen. Let op: urine-, bloed-, en haar monster voor de detectie van kwik is niet veel te zeggen, want het is voornamelijk afgezet in de hersenen!!! Kwik, Aluminium is zeer giftig!

Een kind heeft een blootstelling aan kwik en vaccinatie ontvangt ook het aluminium (een Typische vaccin additieven: aluminium hydroxide, Thiomersal) bevat een hoog niveau van risico dat het kind autistisch is. Kwik en aluminium samen zijn in het voordeel van een hoog niveau van cel achteruitgang in de hersenen. Daarnaast deze zeer toxisch effect wordt versterkt door het hormoon testosteron, dat is de reden waarom er meer mannelijke dan vrouwelijke autisten (4 keer meer). Amalgaam vullingen fungeren als ontvangende antennes voor elektromagnetische straling (mobiele!) en de straling verhogen, de electro-smog. Bovendien kwik uit de toename van waterdamp uit het Amalgaam bij de Amalgaam-dragers op de mobiele telefoon! Dit is ook het geval van een computer-scherm straling. Amalgaam moet niet alleen naar de tandarts te verwijderen. Dus, wat kunnen we doen?

Vitamine D. 80-100% van de bevolking heeft een tekort aan Vitamine D! De meeste producten voor lichaamsverzorging en cosmetica zijn giftig! Na een dag zonnebaden, Vitamine D blijft ongeveer 2 dagen in de huid voor het dringt dieper in het lichaam. Door giftige wasmiddel wast de Vitamine D virtueel. Chelaatvormers binden zware metalen en worden uitgescheiden via de nieren. Natuurlijk zware-metalen-Ausleitmittel: Chlorella (zoetwater algen), wilde knoflook, knoflook en veel wilde kruiden. Met de hulp van zonlicht kan worden ontladen tot 30 keer meer zware metalen.

Nawoord: het verwijderen van Amalgaam is gestopt bij een patiënt de ziekte van Alzheimer. Verwijderd Amalgaam moet behandeld worden als zeer vergiftig gevaarlijk afval. Epiloog: het vertrouwen moet opnieuw worden gedefinieerd.

Officieel is ons verteld door “experts”: het Amalgaam is onschuldig, en moet blijven, als een regel, het aanbod is toegepast. Amalgaam klachten psychisch zijn.

Geef een reactie