Niet om de liefde van een moeder, Ja psychotrope drugs!

Door Jérôme Gehricke

Addendum en het goede nieuws van 19.02.10: JENNY IS WEER VRIJ!!! En thuis met het hele gezin.”

De zitting duurde gisteren voor meer dan Zeven uur en nog steeds kwam er geen oordeel. Vandaag, 19.2.10 om 13:00 Jenny was afgewezen, de rechter oordeelde in het voordeel van de familie. We zijn allemaal erg blij met dit resultaat en willen iedereen bedanken die hebben bijgedragen om dit te bereiken. Uw solidariteit door gesprekken, brieven, Facebook en directe aanwezigheid hebben geleid tot druk van de publieke opinie en daarmee hun bijdrage aan Jenny ‘ s vrijheid. Het is een grote overwinning voor alle slachtoffers van de psychiatrie, vooral in deze situ-atie. Een speciale dank aan de activisten gisteren, tijdens de gehele procedure voor de clinic stond, ondanks het gebied verbod, de politie en de kou. Een speciaal woord van dank is ook gericht aan de journalisten van TeleTop in het verhaal. U kunt het rapport vandaag op TeleTop elk uur vanaf 6 uur ‘ s avonds, zullen we het op onze website zodra hij online is.

Het verhaal over het schandaal van de gedwongen psychiatri tie van Jenny O.

Op de volgende rapport kwam ik op facebook en wilde niet geloven wat hier beschreven. Echter, op verzoek kreeg snel een authentiek antwoord:

“Het rapport komt uit de eerste Hand. Ik ken ze persoonlijk. Het rapport is geschreven door Adrew van WeAreChange Zwitserland. En er zijn 3 tot 4 mensen, ik weet dat we zullen horen, zodat de moeder de nodige ondersteuning. De Video ‘ s zullen snel volgen.”

Sinds het redounds echt het contact met de vloer, ik zou graag mijn bescheiden bijdrage aan de ondersteuning van deze ernstige, toegewijde burgerjournalistiek. Ik wil niet voor te stellen wat Angsten moeten staan voor een kind van 10 jaar, dat is heftig, de moeder was beroofd en aan de drugs. Stuur dit artikel om deze machinaties in het Publieke domein.

Gelukkig Jenny en haar moeder samen, in de voorkant van de ‘Zorg’ vrijheidsberoving

Het verhaal over het schandaal van de gedwongen psychiatri tie van Jenny O.

De kleine Jenny is Tien jaar oud en kan niet slapen omdat ze last heeft van ADHD. Haar moeder, die de titel van doctor in de geneeskunde en de tandheelkunde, echter in het voordeel van het gebruik van ADHD-medicijnen. In overleg met een andere arts, besloten ze de kleine Jenny te schrijven voor beter sport en frisse lucht, in plaats van de omstreden farmaceutische producten te beheren. In de Winter, het is begrijpelijk een beetje moeilijker voor een kind om in deze tijd, voldoende beweging en frisse lucht, want het komt vaker voor binnen. Dit leidde tot de symptomen van de Hyper-activiteit deed zich weer. Dus Jenny kwam op het idee van de pillen naar haar grootmoeder, van wie ze weet dat ze dienen gerust te stellen. Zoals later bleek, dit moet een fatale fout voor u.

Jenny ‘ s moeder zei dat de dochter van de kalmerend heeft genomen van de tabletten, direct doorgereden naar het ziekenhuis met haar in de hoop dat het zou haar een tegengif. De Artsen in het ziekenhuis zag de Situatie blijkbaar niet zo dramatisch, omdat ze alleen bewaard voor meer dan een nacht onder observatie en was op de hoogte dat ze zou worden ontslagen, de volgende Ochtend. U vraagt zich af wat het lot is vol van het hele verhaal? Wacht, je zal het niet geloven.

De Ochtend na, zo werd gezegd, je moet eerst wachten voor de geneesheer. Dit bleek na 3 uur en het verplegend personeel kon niet zeggen wanneer hij eindelijk zou komen, wilde Jenny om te vertrekken, samen met haar moeder, haar oom en haar grootmoeder in het ziekenhuis. Omdat een aantal van de verpleegkundigen en verpleegkundigen rende plotseling en zonder waarschuwing aan de familie, slaan, en rum getrokken aan hen en greep Jenny eindelijk met geweld van uw familie. De moeder en de 86-jarige grootmoeder leed in deze aanval, kneuzingen en blauwe plekken. Je kunt je niet voorstellen? Je vraagt je af waarom? Het is op deze vraag door de autoriteiten graag te woord met drie letters: FFE, de “zorg, een GENERIEKE” vrijheidsberoving. Uitgegeven arbitrair en onterecht, in dit land is niet een geïsoleerd geval, WeAreChange Zwitserland heeft al gemeld dat over. Er zijn ook organisaties in Zwitserland, die de Slachtoffers van gedwongen psychiatri tion bijstand, zoals de Psychex of via de bluewin provider gecensureerde pagina appel-au-peuple.org het blootleggen van dergelijke misstanden.

Dit FFE-wet stelt voor het advies van een arts over u, waaruit blijkt dat u in gevaar geest, zwak, suïcidaal, of drugs verslaafd tot een minimum te beperken, met het doel van de Persoon gedwongen psychiatri. Dit betekent dat ze zijn opgesloten, hun rechten ontnemen en het kan je tegen haar wil met psychotrope medicijnen toegediend. U wilt niet? U hoeft niet alle kopjes in de kast en na de tentoonstelling van de FFEs, de mannen in de witte jassen, wat goed voor je is en wat niet, of in het geval van kinderen, de psychiater en de autoriteit om te beslissen voor de ouders.

Je hebt teruggetrokken uit pure verzorging van de vrijheid voor onbepaalde tijd. Jaarlijks 4000 bellen naar het Toxicologisch centrum in Zwitserland, gaan gemiddeld, omdat van de vergiftiging met medicijnen en huishoudelijke chemicaliën. Het klinkt misschien absurd en overdreven, maar het lijkt erop dat er instanties of Artsen de test waarden dergelijke ongevallen bij kinderen als een zelfmoord, een FFE probleem en het kind aan het ouderlijk gezag te ontsnappen, om het te verdedigen in een psychiatrisch ziekenhuis, zelfs indien de Betrokken staat duidelijk beschreven, dat het een ongeluk was.

Dit is precies wat er gebeurde met de tien-jaar-oude Jenny, die gevangen zit sinds het weekend tegen haar wil in de kliniek Sonnenhof”. Ze zijn gescheiden van hun moeder, in een isolement aangesloten, en blijkbaar behandeld met psychotrope drugs, tegen de Uitdrukkelijke wil van de moeder. In dit voorbeeld is het enorme potentieel voor Misbruik van dergelijke FFEs, want het is voor de moeder, ondanks het nemen van gerechtelijke stappen en het Draaien van de advocaten is niet mogelijk, het kind is vrij om te krijgen, of om te voorkomen dat alleen dat het zal blijven worden behandeld met psychotrope medicijnen. Op verzoek van de moeder om het niet te doen, legde haar uit een verpleegkundige, een FFE betekent dat u kunt doen wat u wilt. Ook het bezoek aan de moeder werd afgewezen, ondanks de benoeming van de omgeving herhaaldelijk. Door het vergezeld door een cameraploeg van de druk en de druk van de duitse Ambassade, was in staat om de handhaving van het recht van het bezoek op zondag.

In de aanwezigheid van de cameraploeg aan het filmen was, zoals Jenny meerdere vellen met de Hulp van Houd om uit te komen en te zeggen dat het slecht is, van uit het raam gegooid. De berichten van een ontvoerd kind te denken van, wat wordt gezien door haar moeder, is begrijpelijk. Het kind moet niet buiten in de frisse lucht, dat is zo belangrijk voor haar is, is geïsoleerd van de andere kinderen, gezamenlijke activiteiten, en het moet niet gaan om uw venster, dat je moeder komt over.

Ook het bezoekrecht van de ouders wordt verwijderd totdat de proef, omdat de kliniek is opgevallen, wat is het nieuws, Jenny, haar moeder verlaten. Zoals Jenny al zei bij het bezoek aan de moeder dat ze naar huis wil, zei de moeder, dat ze het kind onrustig en dat is de reden waarom het bezoek is geannuleerd moet worden. De zorgen van de moeder te worden vertegenwoordigd door het ziekenhuis als Paranoia en narcisme, die, op zijn beurt, zal tegen je gebruikt worden. U moet daarom voorzichtig bij het omgaan met zulke mensen, want als je ze een reden om dat te doen, ziet u meteen een psychische stoornis als u kritisch denkende, dat is waarom het is het meest belangrijke ding is om kalm te blijven en niet opgewonden te raken of te luid.

Het personeel en de verpleegkundigen van de Sonnenhof kliniek te verwijzen alle vragen aan Dr. Robert vis, chef-arts van het ziekenhuis en de Directeur. Dit kon vertrekken, het meisje met de ondertekening van de sogannten “revers” onmiddellijk, en de verantwoordelijkheid van de moeder, te doen wat hij weigert echter. Het was het proberen om Hem te vertellen hoe ongelukkig de Situatie voor alle Betrokken partijen en de moeder en het kind duidelijk te lijden. Hij antwoordde dat de Situatie ongemakkelijk en dat zal te zien zijn op donderdag op de terechtzitting, voor wie het is voordelig.

Kan de Heer de vis zegt dat zijn bedrijf, dat is de enige echt profiteren van deze Situatie op de kosten van de zorgverzekering premie-betaler. In het rapport van de Stichting Raad van 2002, waarin een zakelijk verslag van de activa, de passiva, de winsten, op pagina 10: “De vraag naar onze diensten is “helaas” niet.” De aanhalingstekens rond het “helaas” getuigen van het conflict van belang gegenereerd door het bedrijf in verband met structuur, waardoor het bezit van een business line, waarin verwezen wordt naar de overheid als hun klanten.

De heer vis zou willen, maar maken verder geen commentaar geven en verwijst naar de juridische procedure, de belofte om de advocaten van de moeder te weinig succes, en voor een lange tijd. Tot dan, Dr. fish besluit alleen wat er zal gebeuren met Jenny. De hoorzitting is gepland voor aanstaande donderdag. We hopen dat Dr. fish gaat om zijn zintuigen en het meisje eindelijk laten gaan. We hopen allemaal dat Jenny is al snel weer vrij, om haar moeder terug en alles is nog steeds een Happy ending. Het is belangrijk om het Publiek te informeren, zodat de Heer vis weet niet dat Jenny en haar familie zijn niet alleen en het bekijken van je medemensen, de Heer vis en zijn kliniek op de Vinger.

U kunt pronken met Jenny solidariteit door het tekenen van het psychiatrisch advies betreffende het geval telefonisch of per E-Mail.

Hier is het adres: Klinik Sonnenhof, kinderen – en jeugd psychiatrisch centrum, Sonnenhof Strasse 15, 9608 Ganterschwil

Andrew

In de volg. Afbeeldingen van de 10-jarige Jenny, die werd geworpen in wanhoop uit het raam, de gesloten Afdeling van het ziekenhuis Sonnenhof in Ganterschwil, SG,:

In de volg. Beelden die de gewelddadige handeling tegen de moeder wat haar kind werd weggerukt door het verplegend personeel. Hoe zou u zich voelen als u moest overgeven haar kind uit handen geven?

%image_alt%

%image_alt%

Voor meer informatie: http://www.appel-au-peuple.org/ wearechange zwitserland

Geef een reactie