On-the-go met de controller

Misschien bent u op zoek vanaf nu uw Restaurant is beter …

In de hoeken van de keuken van het restaurant is niet goed schoongemaakt, het vlees in de vriezer draagt geen datum, en in de bijkeuken de pruim rot. Matthias Hermann opgemerkt nalaten. Een boete is verschuldigd. In het restaurant zijn baas, een zeer onaangenaam bezoek.

Het eten inspecteur komt onaangekondigd – of China-Restaurant, de ijssalon of op de verkoop staan op de wekelijkse markt. Matthias Hermann is dag-tot-dag in Hessen, op de weg en is toegewijd aan de Hygiëne en de gezondheid.

Niet zelden – hij weet dat zijn verschijning maakt voor een razernij van de activiteit achter de toonbank, in de keuken of kelders – en niet alleen daar: De controller is in lingerie winkels, op zoek naar ondergoed dat geproduceerd kan zijn gebruik van verboden Azo-kleurstof, of in winkels briefpapier, waar hij zoekt naar schadelijke lijm.

De ‘Hessen-Reporter’ bij de down-to-earth Hessen. Matthias Hermann heeft gedaan van zijn Werk met veel toewijding en zelfs met Humor. Alleen soms is hij boos. Ook hij werd gevonden met bedorven vlees, zegt hij, heeft ontdekt het schandaal met ‘dat Alle strafvervolging is gestaakt, in Hessen alleen al twaalf gevallen.

Het bezit van de rotte vlees is niet een strafbaar feit, en ik kon niet bewijzen dat de wilde verkopen de rotte vlees!’ Daarna vertelt hij van andere voedselschandalen, dat kan helaas gebeuren, volkomen legaal. Alarm achter de toonbank Met de voedsel-inspecteur on-the-go.

Deel 1: video-link: https://youtu.be/5fwjIaE7LMI deel 2: video link: https://youtu.be/tqRvqGtw6C0 deel 3: de video-link: https://youtu.be/LThsHPE6vfE

Geef een reactie