Open brief aan de geplande bezuinigingen in de sociale uitgaven

In de buurt van Bonn Wachtberg, 7.6.2010

Geachte Mevrouw Merkel.

Ik heb al eerder had een hoge dunk van hen. Helaas, ik heb te herzien in het licht van de rapporten van vandaag.

Hoe zit dat in te zeuren over de lage geboortecijfer en op hetzelfde Moment, de ouders geld af te stemmen en de Hartz 4-ondersteund ouders (de staat erkende arme ouders!) willen ze volledig te verwijderen???

Als ouders aan de kinderen bed, luiers, Kleding, speelgoed, etc. om te betalen? U hebt een grotere appartement met de faciliteiten van het hotel, kinderen, auto, kinderen autostoel. Kinderen moeten worden verzorgd en bezig te zijn. Voor jaren en jaren. Anders, de toekomst van onze samenleving als het donker wordt.

Hun partij-programma spreekt van ondersteuning van het gezin? Je bent niet echt een Christelijk en sociaal?

De sociale verschillen in Duitsland zijn al groot en bieden enorme sociale explosieven!

Miljarden garanties en bedragen gaan, besloot u, aan banken en Griekenland. Alle locaties zullen worden gesloopt en een nieuwe (“moderne”). Voor de EU, de miljarden dollars uitgegeven. De overheid, en ook van het “circus” verslinden gigantische bedragen. Als ik kijk naar de “Protzbauten” in Berlijn (waar u woont).

Wat is een beleid van de reis, inclusief vlucht, accommodatie, Veiligheid, enz. kosten?

Wat zijn de onderhandelingen en de “heisa kosten,” gezondheidsbeleid?

De gezondheid van de Fonds (en dus het gebruik van massale controle betekent voor de veranderingen in de wet, management, geld, beweging, en de afwikkeling lasten – NIET VOOR de GEZONDHEID!!!) moet nooit te introduceren in de eerste plaats. Het zou aanzienlijk goedkoper en de kwaliteit ook niet komen tot erger.

Hoe hoog is het salaris en de kosten (+ reiskosten, accommodatie, maaltijden, enz.) alleen al voor 70 politici en andere personen, bijvoorbeeld voor de “ronde tafel” in Berlijn voor 4 uur zonder al te veel resultaat? (Ik zeg niets negatiefs over de ronde tafel; maar het is een voorbeeld.) Of de ‘powers that be’ voor de onderhandelingen over de “de hervorming van de gezondheidszorg”?

In vergelijking met deze bedragen, de sociale besparingen die kunnen worden bedraagt “Pinda ‘ s”!

Geld om arme mensen te steunen, stroomt DIRECT terug in de economische kringloop – voor huur, telefoon, voedsel, kleding, meubels. (Niet alle, van de Hartz 4-“ontvanger” te krijgen van de huur + NK ‘ s genomen!)

De verhoging van de kinderbijslag, die de overheid heeft, daalt goede verdieners, ouders (ALLEMAAL om het geld te krijgen), blijft het op de spaarrekening. Voor arme ouders, het geld KON worden die de redding van de spiraal van schuld – als je het!

Gelijkheid? Justitie? Gelijke kansen???

Mensen die worden ondersteund door Hartz 4, hebben niet echt een briljante leven. Ze zijn overal – in de afwezigheid van geld – uitgesloten.

Ze zijn permanent supplicants naar de Kantoren en er en aan de telefoon Meldpunten, die lussen hebben van het eeuwige wachten) weet voortdurend neerbuigende behandeling en lijdt (lijden!!!). Dit is erg vernederend! (“Waardigheid”?!)

De gezondheid en geestelijke toestand van deze mensen is slecht vanwege de permanente Noodsituatie, zonder hoop op verbetering.

Een zwembad of een bezoek aan de bioscoop, een beetje afwisseling in het dagelijks leven, is niet betaalbaar. Evenals het lidmaatschap van een sportclub, een bezoek aan een concert of theater, een reis, een bier, Cola, sap of wijn in de kroeg, wat is voor ons vanzelfsprekend. Een nieuwe wasmachine – de Oude is kapot – maar hoe? Hoe te betalen?

Verjaardag cadeaus voor kinderen (voor hun eigen, en in het geval van een uitnodiging), nieuwe sneakers, broek of sokken (de Oude zijn te klein of hebben gaten in!), de school excursie, een extra (School)boeken -, muziek-of dansles, een zwembad of een pretpark bezoeken, zelfs een Computer (voor www.-teilhabe)-helaas niet mogelijk.

Een kind dat leeft in armoede betekent een constante vernedering en uitsluiting.

Dit is niet om te lijden, voor de ouders, hun kinderen LIEF te hebben. “Gevecht” tegen de uitzichtloosheid is aangekondigd.

Sommige kan je niet blijven, “escape” in alcohol, tablets, ongeremde Sex, geweld en zelfmoord. Who cares? (Het beleid van “Papa staat,” helaas, blijkbaar, op zijn minst…).

Kunstgebit en de bril is mogelijk niet worden betaald. Zie je mensen al uit de armoede.

Het hoge aandeel van de armoede bij kinderen is schokkend. Overal klagen.

Dit is uw reactie hierop? Denken jullie nu echt dat het nodig is?

Ze gespen van de riem-aanscherping in beheer en beleid. Kom af van je “hoog te paard” – het kan niet goed gaan!

Wat doe je, als er binnenkort niet meer kinderen zouden zijn, omdat de potentiële moeders in Gebärstreik?

Dit Algemeen gebrek aan erkenning van hun diensten.

Voor het produceren van de banken kinderen? Of de Invoer uit Griekenland?

Geen bezuinigingen op kinderen en families!

Ouders moeten veel kracht voor de ouders. Het beleid moet ondersteunen – het (basis-wet, art. 6, er is ook een fundamenteel recht van kinderen!) en niet vermindert verder de toch al slechte!!!

Die zal later verdienen hun Pensioen of de pensioenen???

Je hebt geen kinderen, voor welke reden dan ook. En voor hun kansen in de ouderdom! In tegenstelling tot de ouders van de kinderen, het volledige gebruik van hun onderwijs en goede opvoeding. Voor het toekomstige pensioen, het is zo omdat, helaas, “verkeerde” (of minimale hoeveelheden)! Kinderarmoede zal blijven in armoede op oudere leeftijd (eerste ouderlijke generatie)! Who cares over deze mensen? En ook, waar de ziekte of de slagen van het lot “in-between”?

Werken u en uw collega ‘ s uren vrijwilligerswerk (zonder enige vanzelfsprekend betaling!!!) in het geval van “de ark”, in het geval van een panel, een warmte-buis, helpen met huiswerk, sociale begeleiding of andere sociale instelling, die altijd mislukt, meer publieke subsidies die met! U kunt een meer humane samenleving – een druppel op een hete steen!

Misschien (en hopelijk!!!) u krijgt meer “grip”.

Als er niets verandert, zie ik een permanente jet black voor onze samenleving en ons land!

Almut rose Brock, een moeder van twee kinderen, een apotheker coalitie voor de actie “leven met kinderen”, Wachtberg in de buurt van Bonn, Duitsland, Tel.: 0228/340926 www.glmk.de

Door de manier: met Deze Open brief zal worden verzonden naar tal van lezers en kan meer op grote schaal gebruikt. We gebruiken onze energie voor de Armsten van de armen, die geen stem hebben! DANK U VOOR!

A. Rosebrock

Reactie: Merkel denkt dat we hebben geleefd buiten onze middelen. We hebben geleefd dan de middelen??? Daarom moeten we besparen nu meer “” – dat is, ons getrokken wordt meer geld uit je zak. Op hetzelfde moment, de salarissen van onze politieke wil stagneerde clowns hoger. Ons geld, vele, vele miljarden, duwde de banken terug te laten vloeien in het buitenland, in de EU, omdat Brussel het wil hebben. Merkel, wie heeft u te dienen?!

Ondertussen, ik weet dat veel van de gezinnen die niet kunnen voeden hun kinderen op een goede, omdat je overal geld ontbreekt. Kinderen kunnen niet worden gevoed goed, u bent ziek. Kinderen die in armoede leven, ze dragen psychologische schade. De dochter had om bretels, want ze heeft een scheef Gebit. Bretels kosten 3000 euro en meer. Ziektekostenverzekering niet betalen. Voor het verkrijgen van een kleine subsidie voor dit, zou men een extra tandartsverzekering. Maar de extra maandelijkse kosten, zijn niet overdraagbaar. De familie Situatioin is zeer gespannen. Moeder is wanhopig aan het huilen vaak. Vader werkt de hele dag hoe dan ook, u weet wat te doen. De verdrinking van zijn wanhoop in alcohol, en vraagt of dit kan het leven? Wat doen we fout dat het Rijk of de zogenaamde “Elite” is nog rijker, meer en meer geld het ontvangt, namelijk het zal worden gegooid door de armen, banken, miljarden geld achter en wij moeten betalen ook voor de schulden van andere landen?!

Goed, we hebben duidelijk woonde buiten ons betekent…

Voor wie is Merkel?

Geef een reactie