Open brief aan Merkel het gevolg zijn van EHEC en Dr. Rösler

Nieuwsbrief | de-kleine-uitgever | 27.05.2011

Open brief aan de duitse Bondskanselier Angela Merkel – Langenargen, 26.5.2011

De Duitse Bondskanselier Angela Merkel

De Federale Kanselarij Willy-Brandt-Straße 1 10557 Berlin

Fax: 030 / 227 – 76 533

Onderwerp:

EHEC – angst voor de geloofwaardigheid van de Minister Rösler

Lieve Kanselier! Ik heb een verzoek in relatie tot de Minister Rösler en zou graag twee gebeurtenissen op het actuele thema van de EHEC aandacht.

Minister Rösler heb ik geschreven op 11.4.2011, met de vraag of hij gepland heeft een medische studie, die is gebaseerd op zijn proefschrift en uitgevoerd, of dat deze studie, die werd uitgevoerd tijdens zijn studie, was een werk in opdracht en daarmee de noodzaak van een scriptie is niet voldaan, en hij draagt de titel van arts te kloppen.

Ondanks een tijdelijke nadere schriftelijke aanvraag, te elimineren van het vermoeden van een duidelijk advies te geven of te bevestigen, de Heer Minister Rösler mij en andere burgers gereageerd.

Het vermoeden bestaat dat de Minister Rösler neemt een PhD verkeerd is, en gerealiseerd in de tussentijd door de ontwijkende verklaring, zijn woordvoerder Wulf Oehme in de noordzee krant van 16.5.2011, de wetenschap van het proefschrift wordt gegeven door het feit dat ze was aangenomen door de Universiteit.

Zoals we konden zien op het voorbeeld van Karl Theodor Guttenberg, de goedkeuring van een proefschrift door een Universiteit nog steeds geen definitief bewijs dat het proefschrift is niet verwerpelijk. Het is ook verdacht, en dus vermoedens, als op een duidelijke en eenvoudige vraag met een Argument dat een antwoord of antwoorden, op de vraag volledig in om zich te concentreren na deze afleiding, de auteur van de vraag “” shoot. Zoals in het geval van een groeiend wantrouwen van de geloofwaardigheid in de bevoegdheid van de Minister van economie en de regering, zou ik nu vraag je een snelle uitleg.

Mijn tweede punt heeft te maken met de groeiende paniek met de zogenaamde EHEC-bacterie. Voor dit doel, verwijs ik naar mijn beëdigde Verklaring op mijn web-pagina www.klein-klein-verlag.de waar zeg ik dat een dergelijke bacterie met een kennis van de biologie, wetenschappelijk gezien, kan niet ziek te maken.

Oorzaak van de ziekten toegeschreven aan de EHEC-bacterie, vergiftiging door drugs en het lijden van alle soorten zijn toegenomen door een bijzondere waardevermindering van de nierfunctie.

Evenzo, de vraag is open, als het niet voor het, zoals veel mensen met deze symptomen is overleden, zijn deze Cijfers echter, tot aan de komst van een Algemene epidemie-paniek zo weinig aandacht dat het trekt nu de huidige verhoogde aandacht voor de fout, als het aantal gevallen gestegen.

Ik vraag u, de RKI voor het bewijzen van de vraag, in welke wetenschappelijke publicatie is het bewijs dat deze bacteriën kunnen zelfs schade en als een wetenschapper zal je merken op het eerste gezicht dat er geen wetenschappelijk bewijs, maar de algemeen aanvaarde uitspraken die weinig te maken hebben niets te maken met echte wetenschap. Check it out voor jezelf, Mevrouw Merkel!

Op dit punt wil ik benadrukken twee van mijn seminars op de 11. Juni en 9. Juli 2011 in Langenargen. Op de Voormalige, op het onderwerp van genetische manipulatie, ik zal reageren, zoals biochemische methoden zijn gebruikt om een van de verklaringen en de test-resultaten als wetenschappelijke claims, en twee, op het onderwerp van infectieziekten, ik ben van plan te gaan over wat de echte oorzaken zijn, wat besmettelijke ziekten wordt genoemd.

Op beide seminars, een nier-specialist zal aanwezig zijn en spreken ook, waarvan de vergunning is ingetrokken op de grond dat zij (gepubliceerd bewijsbaar) bevindingen, die in strijd zijn met de (onbewezen) “kennis” van de Westerse academische geneeskunde.

De specificatie van het beleid van hun regering moet het rijk werken aan het Ministerie van volksgezondheid, vraag ik u voor het verzenden van deskundig personeel om de seminars te zorgen dat mijn verklaringen echt en verifieerbaar te zijn, in het bijzonder in te geven om u de argumenten om overheidsbeslissingen in de huidige e-coli paniek ook in de toekomst de beslissingen, de gezondheid van de burgers, ten behoeve van de burgers alleen op Basis van feiten.

Natuurlijk mag je jezelf als uitgenodigd, als u liever, liever, persoonlijk, om het verleden, in plaats van te vertrouwen op geplaatst consultant. Want zoals u kunt zien, meer en meer ontluikende nationale problemen, is om te vertrekken van de overheid, helaas, vaak door hun adviseurs.

Met vriendelijke Groet,

Dr. rer. nat. Stefan Lanka

Geef een reactie