Pandemie Fase 5 – Een schromelijk overschat Virus?

Door REGINE NAECKEL, 30. April 2009 –

Een dood golf, en dat is het niet. Een pandemie, en de Geïnfecteerde merken vaak niet dat ze de slachtoffers van de “globale” virus gevaar. De opwinding van de laatste dagen zou worden gekenmerkt. De politiek en de media hebben gevonden van het thema. Maar wat is echt, de zogenaamde mexicaanse griep?

23. April verklaarde de Amerikaanse ‘Centers for Disease Control and Prevention’ (CDC) na het Optreden van een aantal gevallen van influenza in de Staten Californië en Texas, (1) in het geval van de Zieke geïsoleerd virus bevatte een combinatie van varkens influenza virus en een menselijk griepvirus. Het is een nieuwe variant van het subtype H1N1 uit de groep van Influenza-A-virussen. Tot aan het 24. April werd ontdekt in een van de acht patiënten in Californië en Texas, het Virus.

Hetzelfde moment ziekten van de ademhalingswegen ontstaan door een Influenza-Virus in Mexico. De lokale autoriteiten gemeld over een Duizend Besmet en de Nummers van tachtig tot honderd Doden schommelingen onderhevig. Maar al op 28. April kwam een familielid van de all-clear door de WHO, die gevraagd een gedetailleerde virologisch onderzoek. Het werd gevonden in slechts 26 Patiënten van het A-H1N1, en slechts zeven mensen overleden. (In plaats van 159, zoals gemeld!)

Het Optreden van het A-H1N1-pathogeen, ontmoette in Mexico met een seizoensgebonden golf van Griep, dit is de reden waarom de misleidende Cijfers aan het begin van bekend is geworden.

Zeven Doden, het geluid is nog steeds een gevaarlijk Virus. Maar je moet rekening houden dat, als regel, in het geval van een griep, niet het Virus zelf “is niet dodelijk, maar de gezondheid van de risicofactoren werden, als een regel, al bestaat, waarin de door het Virus, bovendien verzwakt immuun systeem in elkaar stort. Dit gebeurt vooral dan, als je dat niet meteen een gerichte en rationele medische Interventie plaatsvindt.

Ondanks alle gevaar, waarvan wordt gezegd dat het Virus, en moest worden behandeld van de acht Patiënten in de Verenigde Staten, slechts een stilstaat. Ook een briljante zich voortplantende golf, men kan niet spreken, wanneer je bedenkt dat er onder de 100 miljoen inwoners van Mexico – 20 miljoen in het Grootstedelijk gebied van de Stad van Mexico-26 H1N1-gevallen waargenomen. Sinds de 18e eeuw. Maart – de periode van de “normale seizoensgebonden Griep” hebt geregistreerd in Mexico alle 854 gevallen van longontsteking zijn onder 0,1 ppm. Het aandeel van de H1N1-Patiënten is in tegenstelling tot dat, in percentage, bijna in het bereik van het Onmetelijke.

En toch is opgelegd Gouverneur Schwarzenegger, in het licht van de zes Californië gevallen van de ziekte op 28. De maand April is een van de noodtoestand in het hele land. Mexico gereageerd met de sluiting van scholen, universiteiten, openbare evenementen, en zelfs de zondagse diensten worden geannuleerd.

In de tussentijd, de wereld is aangetoond in andere Zieke, het Virus: 13 gevallen in Canada, 13 in Europa, twee in Israël en drie in nieuw-Zeeland samen met de Verenigde Staten en Mexico hadden verhoogd, zodat het aantal gevallen tot 148 (status van 29.April, zien WIE (2) ). De meerderheid van de Getroffen individuen hebben een milde griep in de loop van de drie geïnfecteerden in Duitsland, slechts één was op donderdag avond (29.04) in het ziekenhuis, alle met het oog op een verdere verspreiding van het Virus te voorkomen.

De angst verspreiden

Media en politiek zijn bekend sinds de eerste gevallen zal worden in een razernij activisme vervallen. Het is de vraag of in feite een niet – dodelijk potentieel gevaar in het gemuteerde Virus sluimerend aanwezig. Op een waarschuwing niveau op een schaal van 1 tot en met 6 heeft de WHO verhoogde gisteren de risico-niveau van 4 naar 5. Op hetzelfde moment, de Gouverneur van Californië eindigde na slechts één dag de noodtoestand, en, hoewel de WHO heeft gemeld sinds gisteren, het eerste geval van overlijden onder de 91 laboratorium bevestigde gevallen in de Verenigde Staten.

Tijdens de waarschuwing fase 4 van DIE schaal, de regionaal beperkt Voorkomen van infecties met sporadische mens-tot-mens-infectie is een voorwaarde (epidemische verspreiding), in Fase 5 is van een aanzienlijk risico van pandemie door de ruimere verspreiding en een grotere kans om getroffen. Dit wordt toegeschreven aan het feit dat het Virus in toenemende mate aangepast aan de mensen. Als de volgende en laatste fase is de Fase 6, dat is het werkelijke begin van de pandemie zou worden. Dat zou betekenen dat de toenemende en aanhoudende Overdracht van persoon tot persoon in de bevolking als geheel.

Het H1N1-Virus is een van de typische varken voorkomende subtype van het Influenza A-virussen zijn al lang bekend en treedt op in de varkenshouderij kuddes op een regelmatige basis. De naam “mexicaanse griep” (Varkens Influenza) is de verwekker, nadat hij werd geïsoleerd in 1930, voor de eerste keer in een varken. H1N1 wordt beschouwd als zeer besmettelijk, heeft een hoge ziekte-tarief, maar een zeer lage dood. Daarom, de varkens griep bij varkens in Duitsland is niet een aangifteplichtige ziekte of een vaccinatie. Als Professor Waldmann van de Universiteit van veterinaire kliniek voor kleine gespleten-evenhoevige dieren in Hannover verklaard op de Achtergrond, behandelde dieren met koorts-verlagende medicijnen. Voor het geval dat het virus infectie bacteriële is geplaatst, wordt toegepast in de landbouw, in aanvulling op het antibioticum. Voor de voorraden van deze virale infecties niet vertegenwoordigen een aanzienlijk risico is, kunnen de dieren worden gebruikt, afhankelijk van de ziekte, zowel voor de fokkerij als voor de consumptie.

Nieuw om het nu tegen het H1N1-Virus is dat het een menselijke ziekte, maar dat er ook een variant is gebleken dat overdraagbaar van mens tot mens. In dit geval, het Virus door de Overdracht van nieuwe genetische veranderingen. De AMERIKAANSE NCBI (National Center for Biotechnology Information) publicatie van het genoom analyse van een reeks van gevallen. (4) dit toont aan dat de term “varkensgriep” is misleidend. Het geïsoleerde virus stammen zijn niet ziekteverwekkers van de porzinen de Griep, maar u hebt slechts een deel van het genoom segmenten, die hun oorsprong hebben in de varkenshouderij. Wetenschappelijk correct, er zijn onlangs maakte de subtypen (Reassortanten).

De oorsprong van het Virus, blijft onduidelijk

De case studies, de eerste in de Verenigde Staten infecties aangetroffen geluid veel minder dramatisch, want het maakt de publieke scenario, het geloof: Als zijn zieke, als een regel, alleen individuele mensen, waar de families wonen bij elkaar. Voor een deel was in de nabijheid van sterke, koortsig griep, familie leden, en toonde slechts een lichte ademhalingsstoornissen of niet-ziek. (5) Interessant in deze versie van het CDC is dat het alleen beïnvloed in het geval van de twee Patiënten in San Diego County en een school in Guadalupe County, de twee jonge mensen, een epidemiologisch verband. Geen epidemiologisch verband tussen de gevallen in Texas en Californië, en drie meer recente gevallen in Californië met de o. g. in San Diego en Guadalupe County. Ook geen van de eerste patiënten van de verenigde staten reisde naar Mexico (7 dagen voor het begin van de ziekte), of had contacten.

De werkelijke oorsprong van het Virus, na alle, tot nu toe, epidemiologische studies geen rekening voor. Contact varkens, geen van de reeds bekende Patiënten had.

Het is gespeculeerd waarom de ziekte, vooral in het geval van personen, niet behorende tot het gebruikelijke risico van een cirkel, maar bij adolescenten en jonge volwassenen, mensen met een sterke of zelfs fataal kunnen draaien. Een van de theorieën is plausibel: in het begin van het ontstaan van het Virus is een veel grotere agressiviteit in termen van sterfte. Dit is een nieuwe stam van het virus, dat zeker iets uit het gewone. In de loop van de verdere Overdracht van mens tot mens, het DNA van het Virus is aan het veranderen, en sequenties worden “ingebouwd” dat het menselijk organisme weet en beter door hun eigen afweer kan domineren. Daarna wordt de ziekteverwekker te verzwakken in het verdere verloop van de Transmissie in relatie tot de mortaliteit en de dodelijkheid, voor de man toe, maar de mogelijkheid-op-mens Overdracht.

Zeker lijkt dat het gangbare griepvaccin te immuniseren tegen een Vorm van H1N1, helpt in het geval van de nieuwe ziekteverwekker. Dus één van de Patiënten in San Diego, een 54jähriger man was ingeënt tegen de griep. (vgl. 5)

Tamiflu – het wonder medicijn tegen de pandemische

Afgelopen Maandag (27. April), als DIE had verklaard dat de pandemie niveau 3, was Klaus ‘ vader, persvoorlichter van het Ministerie van volksgezondheid, appeasingly en slecht geïnformeerd. Op de vraag of er voldoende voorraad van Tamiflu zijn op voorraad, legde hij uit aan de Federale persconferentie: “De leveringen moeten blijven worden gecreëerd en onderhouden. Of de landen hebben gedaan in de orde van 20 procent, in vergelijking met hun bevolking, dat is buiten mijn kennis. Ik geloof echter, dat de landen hebben voldaan aan deze doelstelling. Hoe dan ook, dit is wat de experts van het RKI te zeggen. Anders zou hebben geslagen waarschijnlijk lange Alarm.”

Maar ze hadden niet! Noch had sloeg Alarm, maar ze had controle over de voorraad van het land. Behalve voor Noord-Rijnland-Westfalen, met 30 procent Te worden heeft zelfs overschreden, en een aantal van de zuidelijke Staten (Beieren en Baden-Württemberg) met 20 procent van de opgeslagen producten, wordt verstrekt, met name in het Noorden, volgens de richtlijnen van het Robert Koch Instituut met slechts 11 procent.

Het Geloof in de anti-virale magic Tamiflu gaat onverminderd door. Het werd opgericht in het jaar 2006, na een aantal zwanen worden dood aangetroffen op het Baltische eiland Riems in de nabijheid van de aan de ziekteverwekker onderzoekers van de Friedrich-Löffler-Institute – op de zogenaamde “vogelgriep” (A-H5N1, vogelgriep). De Zwitserse farmaceutisch producent Roche had dan samen met Gilead Sciences ontwikkeld Tamiflu in het spel en scoorde in de wereld met de angst voor de vogelgriep miljard in de verkoop. Een van de profiteurs was de toenmalige AMERIKAANSE Minister van defensie Rumsfeld de griep van de vogel en zijn aandeel-gespoeld holding in Gilead Sciences, een Miljoen dollar in de zakken. (6)

Echter, de werkzame stof Oseltamivir, een Neuraminidase-remmer, heeft geen pijn alleen een aantal ongewenste bijwerkingen, zoals Misselijkheid, braken, maag-en zelfs potentieel neuro-psychiatrische stoornissen. Veel belangrijker is dat het H5N1-virus stammen, tegen de Tamiflu eigenlijk, op dat moment, meer en meer weerstand tegen het medium. De één in het tijdschrift “Nature” al in 2005 gepubliceerde onderzoek toonde. (7)

Een studie van T. Jefferson & een. aangetoond (8) dat de Neuraminidase-remmers, in principe voorkomen dat infectie met Influenza, op zijn best, je kan het verminderen van de cursus. Een mogelijke vermindering van de Transmissie is mogelijk te verklaren door de vermindering van virusuitscheiding via de neus. Dit kan echter ook bereikt worden met andere methoden. De wetenschappers komen tot de conclusie dat de neuraminidase-remmers, zoals Tamiflu het effect van een pandemie aan het tegengaan van de verspreiding.

Ook van cruciaal belang is Dr. Becker-Bröser, een arts en farmacoloog bij de “arznei-telegramm” in een gesprek met de Achtergrond van het Geloof in Tamiflu als een wondermiddel van de zogenaamde “varkensgriep”. De politiek, de aanleg van voorraden van Tamiflu was het begrijpelijk dat ze wilde brengen om de bevolking het gevoel dat u de zaak in de Hand. Wetenschappelijk, een vermindering van de verspreiding door Tamiflu is niet bewezen. Ook Becker-Bröser zeker is dat Tamiflu kan verkorten de loop van griep door één op één en een halve dag. Niet in staat om te voorkomen dat de middelen van de griep. Dwangmaatregelen

Tijdens de Mexicaanse Peso valt tegen de US Dollar, een toename van het aandeel van de farmaceutische reus La Roche. Wereldwijde bestellingen voor Tamiflu in de Verenigde Staten alleen al willen vasthouden aan 12 miljoen eenheden voor haar burgers. Meer dan een miljard dollar willen de regering in de “controle” van de mexicaanse griep.

De oproep is om een Impfpräparat luid en de farmaceutische industrie krijgt een vleugje van een flus nieuw miljard transacties met de vermeende varkensvlees pandemie, het lijden van de wereldwijd tot op heden, bijna 150 mensen. Echter, geen vaccin beschikbaar is. Niettemin, Klaus Theo Schröder, Staatssecretaris bij het Ministerie van volksgezondheid, muzen, in de ARD uitzending van “Hart Aber Fair” op 29 mei. April over mogelijke dwang van de gehele bevolking, vaccinatie: Tweemaal allemaal ingeënt, dan heb je de zaak goed in de hand. Als je zou denken, juridische maatregelen, indien dit mogelijk is op vrijwillige Basis. En de Directeur van het Instituut voor immunologie aan de Universiteit van Bern, Beda Stadler, zingt in de zending dezelfde, een voortdurende lofzang op Tamiflu. (9)

En, hoewel in het geval van open vragen, één ding is vrij zeker: Het Virus verzwakt in de morbiditeit effect van de ziekte meer en meer als een “normale” griep. Holistische geneeskunde in infectie, en een Kans voor het lichaam om te activeren van de lichaamseigen afweer. De school van de geneeskunde is verbijsterd en roept na de vaccinatie.

Bronnen

(1) http://www.cdc.gov/media/transcripts/2009/t090423.htm (2) http://www.who.int/csr/don/2009_04_29/en/index.html (3) http://www.cdc.gov/flu/pandemic/phases.htm (4) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/genomes/FLU/SwineFlu.html (5) http://www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/mm58d0424a1.htm (6) http://www.spiegel.de/wirtschaft/0,1518,382714,00.html (7) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16228009?dopt=Abstract (8) Jefferson T, Demicheli V, Rivetti D, et al.: Antivirale middelen bij griep bij gezonde volwassenen: een systematische review. De Lancet, 367, 2006, blz. 303-313 (9) http://www.wdr.de/tv/hartaberfair/sendungen/2009/20090429.php5?akt=1

Bron: www.hintergrund.de

Geef een reactie