Rupert Sheldrake: De wetenschap waan Waarom het materialisme is een ding van

Volgens ontwikkelingsstoornis bioloog Dr. Rupert Sheldrake, het huidige paradigma van de wetenschap is het bereiken van de grenzen van de kennis!

Sinds 1981, Dr. Rupert Sheldrake onderzoekt de hypothese van morfische velden – structurele, niet-materiële velden, die een soort blauwdruk voor de schepping. Hoewel in de loop van de laatste decennia in geslaagd om het verzamelen van meer en meer aanwijzingen met betrekking tot de geldigheid van zijn hypothese, hij struikelt op de gevestigde wetenschap van het leren nog steeds voor een afwijzing.

In zijn lezing “The science delusion” toegeschreven aan Sheldrake met de wetenschappelijke dogma ‘ s die voorkomen in zijn ogen, de manier om een holistisch beeld van de wereld. Hij wijst ook op tal van afwijkingen gedocumenteerd, ter ondersteuning van zijn stellingen…

De wereld kan worden uitgelegd in een louter mechanistische uit te leggen? Ons bewustzijn komt pas echt van de hersenen? De beroemde bioloog Rupert Sheldrake is niet meer laat zien in zijn provocerende nieuwe werken, dat de materialistische beeld van de wereld is bewaard gebleven. Hij toont aan dat de meeste onderzoekers zijn zich vastklampen aan ideeën die zijn al lang achterhaald.

Sheldrake noemt dit een nieuwe manier van Denken, grensoverschrijdende en pleit voor meer openheid en nieuwsgierigheid in de Natuurwetenschappen.

New Scientist:

“Sheldrake is een excellente wetenschapper. Hij is een van die echte, visionair ontdekkingsreizigers die in vroeger tijden, nieuwe continenten.”

Hier is een prachtige toespraak van Rupert Sheldrake – De wetenschap waan – op de Quantica Symposium 2013 – bron: Exopolitik.org

Video link: http://youtu.be/aD3laxQL1Is

Rupert Sheldrake, een van ‘ s werelds meest creatieve biologen, heeft een revolutie in het wetenschappelijke Denken met zijn Visie van een leven, de ontwikkeling van het universum met zijn eigen geheugen. Oorspronkelijk als een ontwikkelingsstoornis bioloog, hij stond bekend om zijn theorie over morfische velden en morfische resonantie. In zijn boek ‘Het zevende zintuig” (2003) legt hij uit waarom hij zijn concept van de extended mind.

Bronnen en relevante Links: www.exopolitik.org/ www.sheldrake.org/Deutsch/

 

Geef een reactie