Schandalen rond de “food” er is geen einde van

Bon Appetit: food of feed?

De schandalen rond de “food”. Van de rotte vlees inzake genetisch gemodificeerde levensmiddelen te gelijmd ham, er zijn geen ethische grenzen in de bedrijven. De nieuwste schandaal aan elkaar worden gelijmd ham, is opnieuw een bewijs van de Verminking van de feed ontwerpers.

Wie herinnert zich niet de oude vos met Louis de Funès, een been of een borst. In fabrieken, pulp en andere producten zijn gemaakt van een massa waar de maag heeft omgedraaid. Had gelachen, alsof het was een werk van fictie. Echter, de toekomst is Vandaag. Voor het eerst uitgezonden door de ZDF, waar het wordt uitgelegd, is beklad met die enzymen onze ham.

[Deze Video is tijdelijk verwijderd, een verklaring voor dit, is er in dit artikel: http://www.infokriegernews.de/wordpress/2010/04/16/einstweilige-verfugung-gegen-das-zdf/]

over het onderwerp:

Ze noemen hun producten “heerlijk”, verwijzen naar hen als “top kwaliteit” of “delicatessen”-gedroogde ham. In werkelijkheid, gelijmd vlees is vaak op de verpakking, dit is het resultaat van een onderzoek in een geaccrediteerd laboratorium, namens de “markt”. Een mogelijkheid, gelijmd, gedroogde ham, is de behandeling van kleinere stukken vlees met het enzym Transglutaminase. Het vinden van Prof. Goetz Hildebrandt van het Instituut voor hygiëne van levensmiddelen, FU Berlin: werden In zes van de 13 bestudeerde gedroogde ham producten plakken ham, die uit verschillende Delen aan elkaar gelijmd.

Een ander voorbeeld uit het recente verleden, de analoge kaas.

Video link: https://youtu.be/a4ykadZprPs

 

Conclusie: De Biologische afbraak is het nemen van enorme proporties. Voedsel wordt omgezet tot voedsel met het uiterlijk en de smaak van voedsel. Wie wil er echt iets Goed doen, moet rekenen op het vertrouwen van de lokale handelaars waardig.

Artikel in de Bild Zeitung: http://www.bild.de/BILD/ratgeber/ratgeber/2010/04/12/klebe-schinken/verbraucher-skandal-getaeuscht-bei-markenherstellern-ndr.html

[Bron: www.infokriegernews.de]

Geef een reactie