Seksuele voorlichting verplicht in de scholen nemen deel aan het initiatief van de burgers!

Duitse burgers Wakker worden en rebels. Velen willen worden van het prachtige door het beleid en de publieke sector. Twee weken geleden is de uitkomst zal worden gerapporteerd in een twee-delige publicatie in een aantal gevallen waarin moeders en vaders voor een week in de tenuitvoerlegging van de detentie van niet, omdat ze stuurden hun kinderen naar de seksuele voorlichting. Verder gevangenisstraffen van maximaal 40 dagen (!) in sommige gevallen, zelfs. In de Mainstream media verscheen op deze hair-gevallen-verhoging. Maar je kunt zien in dit voorbeeld, duidelijk, hoe boos de verantwoordelijke burger kan zijn, wanneer hij is op de hoogte slechts eenmaal over zulke onrechtvaardigheden.

Het Initiatief family protection-gesprekken voor online burgers protesteren voor het recht op onderwijs van de ouders.

 

Wat een ongelooflijk schandaal gaande lezen:

Schandaal in NOORDRIJN-westfalen: moeders in de handhaving van het gezag! (I)

Een paar dagen geleden, Mevrouw D., de moeder van acht kinderen, werd ontslagen uit de gevangenis van JVA Gelsenkirchen, Duitsland: Acht dagen hadden ze doorgebracht. Mevrouw E., een moeder van vier kinderen kwam met zes dagen ‘ handhaving van het gezag. De Baptisten vrouwen (Protestantse confessionele familie) werden veroordeeld tot gevangenisstraffen nadat ze had niet betaald een boete van 250 Euro, opzettelijk. De vrouwen weigerden omdat ze zich niet bewust waren van enig vergrijp. Een van hen was al voor de tweede Keer in de gevangenis; in februari moest ze dienen wegens dezelfde beschuldigingen, omdat ze niet hadden gestuurd, een ouderling van hun kinderen seksuele voorlichting. Vroeger was opgesloten, dat de mannen van de vrouwen, zelfs voor de tweede Keer, zonder de handhaving van het gezag zou hebben had het gewenste succes, namelijk de betaling van de boete. De term “fijn” is hier van bijzonder belang, omdat de ouders weigeren om boete te doen voor iets dat pretendeert te zijn van je Geweten. Verdere procedures zijn nog in behandeling, die extra handhaving van het gezag voorschriften worden bedreigd, omdat de up-and-coming kinderen zullen niet worden verzonden door de ouders aan seksuele voorlichting.

Lees meer…

 

Schandaal in NOORDRIJN-westfalen: moeders in de handhaving van het gezag! (II)

Tot vijf jaar geleden, de enige basisschool in Salzkotten, geen Probleem, het was de Katholieke liborius school, als de ouders wilden dat hun kinderen naar seksuele voorlichting. Echter, sinds de school is een nieuwe school Directeur, geforceerd bezig met de rechten van de gezinnen. Thekla Inkten, zelf Katholiek en studeerde theologie, willen de ouders, de ethische bezwaren van diep geloof Doper (evang. De Kerk familie) niet zouden accepteren. Ze dringt erop aan dat de kinderen seksuele voorlichting, hoewel de basis van de wet staat in dit debat duidelijk aan de kant van de ouders. De rector motiveerde haar beslissing kort en bondig dus, seksuele voorlichting is nu net zo bindend als het onderwijzen van wiskunde.

Lees meer…

Geef een reactie