Tamiflu: Meer kwaad dan goed!

A/H1N1: BRITSE experts waarschuwen dat de overheid zich terughoudend op te

De Britse regering negeerde hun adviseurs, waarschuwen van het massale gebruik van Tamiflu voor de behandeling van influenza, veroorzaakt door het A/H1N1-Virus.

De onafhankelijke Yuri zei dat de regering van de bevolking moet nu zeggen dat u moet gebruiken bij deze ziekte is heel gemakkelijk op Paracetamol.

De drug veroorzaakt meer kwaad dan goed, omdat de waargenomen verloop onschadelijk was en in het geval van het massale gebruik van aansprakelijkheid in een zinloze weg, de weerstand ontstaat tegen het Virus.

De politici in hun besluitvorming om de massa recept en een laf excuus: ze zeggen dat ze bang waren dat het Publiek niet zou dulden dat de staat zit op de uitbraak van een pandemie op miljoenen doses Tamiflu en zal het niet worden.

Professor Robert Dingwall, een lid van het Comité voor de ethische aspecten van de pandemische Griep, zei:

“Het was voelde … het zou eenvoudigweg onaanvaardbaar is voor de bevolking van groot-brittannië om ze te vertellen hadden we een grote voorraad van drugs, maar ze waren niet beschikbaar zullen worden gemaakt.”

Een van de toonaangevende griep deskundigen een beroep op de nationale hulp te sluiten en te stoppen met het voorschrijven van honderdduizenden doses Tamiflu.

De Commissie wordt aanbevolen aan te bevelen deze anti-virals (Tamiflu) alleen hoog-risico patiënten, en stelde voor de overheid om uit te leggen aan de mensen die u moet dit geneesmiddel, – en blijven op de normale vorige griep behandeling.

Onderzoekers aan de Universiteit van Oxford hebben gewaarschuwd dat antivirale middelen zijn niet een “magic bullet” tegen griep en dat een resistentie tegen het medicijn kunnen ontwikkelen, zo dat het zal vechten voor elk toekomst en potentieel ernstige griep-pandemie stammen zijn onbruikbaar.

Griep expert Hugh Pennington, Emeritus Hoogleraar aan de Universiteit van Aberdeen, in de ogen van zijn collega ‘ s ook

“Ik ben bezorgd over de enorme hoeveelheid Tamiflu dat gaat vrijwel ongereguleerd. We zijn het verminderen van de mogelijkheid dat de griep zal resistent vroeger of later. Op het moment is er geen nood voor Tamiflu. We moeten heroverweging van het probleem, eerder dan het aanmoedigen van het gebruik ervan.”

“Ik denk dat we moeten stoppen met de nationale pandemic flu Service te blijven. Hij is gemaakt voor een uitbraak met een veel hoger sterftecijfer dan nu het geval is. Als een rewsistenter stam dominant is, zal Tamiflu nutteloos.”

Een senior adviseur van de regering, Prof. Dr. Peter Openshaw, een lid van de Scientific Advisory Group for emergencies, zei dat de regering was op de hoogte dat Tamiflu kan brengen aanzienlijke bijwerkingen.

En hij gaf een veeg op de minder klinisch wetenschappelijk Adviseur van de regering, de Tamiflu is nog zin, in tegenstelling tot de mening van de experts

“Velen van ons die het doen van klinisch werk en zijn klinisch getraind had een beetje meer van een jaundiced beeld van hoe dingen kan blijken.”

De laatste vergadering van de Commissie met vertegenwoordigers van de overheid, dan op dat van het verloop van de ziekte is een milde, is er discussie geweest over het onderwerp. Het wijdverbreide gebruik van antivirale middelen in de huidige uitbraak is in strijd met het beginsel van de minimalisatie van de schade, toon de logs van deze sessie.

De leden waren van mening dat het gebruiken van drugs na hun Gebruik en niet omdat de overheid heeft opgeslagen een levering van deze geneesmiddelen. Waarom dit zo is Radio utopia presenteerde onlangs.

In een verklaring van het Ministerie van volksgezondheid heeft op de hoogte:

“De bescherming van het Publiek is de belangrijkste zorg van onze strategie, en die wordt gekenmerkt door de begeleiding van de meest vooraanstaande specialisten vanaf het begin. Er zijn nog steeds twijfels over hoe mensen zullen reageren op de mexicaanse griep – een eerste benadering van de veiligheid is de beste aanpak. Dit betekent dat met een antiviraal, als dat nodig is. Dit beleid zal echter worden herzien als we meer leren over het Virus en de gevolgen daarvan. Dit is in lijn met de standpunten van het Comité inzake de ethische aspecten van pandemische Influenza en van de Scientific Advisory Group for emergencies.”

Of de Britse overheid voor het Welzijn van de mensen dat afhankelijk is van haar, of van de winst van de farmaceutische bedrijven, kunt u hier de huidige waarschuwing van uw leden van het Raadgevend Comité onmiddellijk.

Voor meer artikelen over het onderwerp:

13.08.2009 ABAS: indeling van de nieuwe Influenza Virus A/H1N1 in de risico groep 2 12.08.2009 gaten in de beveiliging in de high – security BSL-4 laboratoria op de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) 05.08.2009 winstgevende dubbel spel met de A/H1N1-pandemie 03.08.2009 mexicaanse griep: het verenigd koninkrijk dringt medicijn Tamiflu monopolie 03.08.2009 vragen aan het Ministerie van volksgezondheid voor de mexicaanse griep (A/H1N1) – 31.07.2009 Britse studie: bijwerkingen Tamiflu 31.07.2009 Globale winst van de A/H1N1-drugs-producenten 27.07.2009 farmaceutische industrie: wrede drugs proeven onder het Motto “kinderen zijn griep-onze Gouden toekomst,” 26.07.2009 Professor om het varken: “C’ est une plaisanterie! Dit is een grap” 17.06.2009 Luxemburg: normale uitzicht op de mexicaanse griep 06.06.2009 Placebo-Terreur, voor de EU-verkiezingen 21.05.2009 terug te keren naar de normaliteit: Mexico-Stad, verhoogt de mexicaanse griep Alarm voor zeven dagen geen nieuwe infectie, en meer! 18.05.2009 WIE is de Zeppelin 01.05.2009 Mexico: mexicaanse griep voorbij is, nadat de Tests zijn uitgevoerd in de pest autoriteiten van de Verenigde Staten en Canada 29.04.2009 demontage van de mexicaanse griep – DIE slechts zeven doden in Mexico 25.04.2009 paniek van de mexicaanse griep: het product in de tekens van de Genoismus

Bronnen: www.radio-utopie.de http://www.guardian.co.uk/world/2009/aug/16/swine-flu-tamiflu-helpline-paracetamol

Geef een reactie