U weigeren te betalen van aanvullende bijdragen!

De tijd zo langzaam tijd dat de burgers terug te vechten tegen deze ongebreidelde rip-off in alle hoeken en Uiteinden!

De zorgverzekeraars betalen alleen in het geval van ernstige aandoeningen, echt betrouwbaar en rond press, waar het gaat om de kosten. In deze Situatie is een speciale onverantwoordelijken, als van Extra kosten en deze kosten worden in rekening gebracht door een aantal fondsen, zoals het DAK. Wat kunnen we doen? We kunnen weigeren te betalen van aanvullende bijdragen, zolang het maar gaat. En we kunnen kiezen uit de verzekering van de gezondheid, de vouw verhogen bijdragen aan een dergelijke wijziging, is de werking nog steeds eerlijk. Met de voorbeeld brief “Letter om het DAK”. (Roland Rottenfußer)

“Minder en minder te betalen, vraag dan altijd naar meer”, is de strekking van de zorgverzekeraars. Alleen in het geval van ernstige ziekten en ziekenhuis, subsidie en eigen bijdrage van verblijf in een aanvaardbare verhouding. Tegen alle logica en de mensheid, in het bijzonder preventieve maatregelen moeten worden geboycot. De meeste mensen hebben behoefte aan een ziektekostenverzekering, maar alleen voor de stervende (zo belangrijk is voor betrokkenen), maar u wilt om ervoor te zorgen dat kleine gezondheid dagelijks betrouwbaar worden ondersteund: de uitgaven in de lage en de gemiddelde hoogte, die echter gemeen: de nieuwe bril, de hoofdpijn tablet, de tandheelkundige profylaxe … Hier toont het bezoek aan de arts is in toenemende mate een Dilemma: meer en meer medische voordelen zijn aan de ene kant (in het advies van de arts) medische dringend vereist is, aan de andere kant, (volgens de kassier) niet belangrijk genoeg om te rechtvaardigen een vergoeding van de kosten. Wat te doen met de Patiënt (indien hij aan alle verdiende genoeg geld om de keuze)? De arts wordt in een dubbele rol als behandelaar en leverancier op het gebied van aanvullende diensten-Bazaar, wat is het vertrouwen van de patiënt in de medische ingreep steeds meer ondermijnt.

In deze troosteloze Situatie, het is een speciale onverantwoordelijken, als bijkomende bijdragen aan de toespraak die zich zullen voordoen in de toekomst, een soort van, met de noodzakelijkheid van de natuur, en een aantal fondsen, zoals het DAK al worden verzameld. Het Argument van “de schaarse middelen,’ een paar opmerkingen

Lees meer…

Geef een reactie