Uwe Karstädt: “je bent niet ziek, u wordt vergiftigd”

Gezondheid is niet alleen de afwezigheid van ziekte. Gezondheid is een toestand die het resultaat is in de gegeven omstandigheden een optimale interactie van alle functies op een fysieke, mentale en emotionele niveau. Elk organisme is gepolariseerde op de gezondheid, en brengen in de best mogelijke conditie als we de vonk tussen hen.

Hoewel de world health organization (WHO), milieu-toxinen als een belangrijke oorzaak of op zijn minst als een Co-factor beschouwd van chronische ziekten, de klassieke benaderingen van therapie aannemen dat de reeds geladen lichaam nog meer stoffen te worden aangeleverd in de Vorm van drugs.

Uwe Karstädt, de auteur van het boek “Ontgiften in plaats van gif”, gepropageerd in de tegenovergestelde richting: Het lichaam is vrij van gifstoffen, gezuiverd en bevrijd van de druk. Karstädt kan worden verklaard weg, zoals met moderne, wetenschappelijk bewezen methode, gifstoffen uit het lichaam. Dus, een paradigma-verschuiving, die is van het grootste belang en vereist een fundamentele bezinning – dat is de reden waarom hij draagt omdat zelfs aanzienlijke conflict.

De gevechten, die werden geactiveerd met dit boek, net als de triggering decennia blijven bestaan, en talloze conflicten. Tussen de fronten, maar de patiënt, mensen die niet zo veel voor waarheden, maar eerder om te helpen, Karstädt uitgelegd. Hij is ervan overtuigd dat dit boek kan helpen, door het verstrekken van niet alleen medische experts, maar veel van de patiënten inzichten en praktische adviezen die u meteen kunt gebruiken voor het belang van hun eigen gezondheid.

Ontgiften in plaats van Gif, Uwe Karstädt

Video link: https://youtu.be/y3QLPiMuAkc

 

Geef een reactie