Vaccinatie tegen cocaïne en nicotine verslaving???

Veelbelovende Meningitis, of Cholera-vaccinatie tegen cocaïne en nicotine verslaving

Van petrapez op radio-utopie.de

Nieuws van het gif keuken, Een fictieve krant, het bericht kan als volgt worden toegelicht

“Een nieuw vaccin ontwikkeld tegen luiheid, vergeetachtigheid, obesitas, verdriet, verslaving, enz…”

De farmaceutische bedrijven met elkaar concurreren in de ontwikkeling van nieuwe vaccins, á la “er is een kruid geteeld”. Een symbool verwijst naar, omdat de natuurlijke geneeskrachtige kruiden vallen meer en meer de wetten van de EU voor de slachtoffers. Zozeer zelfs, dat het verbod van handel in bepaalde natuurlijke remedies is uitgegaan van de verhoudingen binnen de Europese Unie, en de klap snel alle verbeelding. Een natuurgeneeskundige eens sprak van de vele duizenden agenten, dit nummer moet u op deze pagina heel veel en met voorbeelden bezet zal worden besproken.

De burger is nodig, wat heb je te nemen en wat is verboden, en niet te verwerven. Het oude, in de loop van vele eeuwen beproefde en geteste producten voor Oraal gebruik, die zijn toegestaan, moet worden verklaard, bijvoorbeeld als mondspoeling (bijvoorbeeld Propolis), zodat de Kennis van alternatieve oplossingen is verloren in de bevolking. Binnen één generatie te veranderen, verloren zou gaan, maar gelukkig is er een groeiend besef weer in de bevolking. Propolis mag niet worden aangeboden volgens de EU-Norm, daarom is voor Oraal gebruik, omdat het niet kan “worden reproducibly verkregen tot de standaard”. Als een natuurlijk product is onderworpen aan een logische locatie-gerelateerde afwijkingen, wat is het effect niet weg.

De farmaceutische industrie kan niet, de meeste van de medicinale planten onder hun Octrooi-gericht, tenzij u hebt ontwikkeld genetisch gemodificeerde planten.

Het was een rampzalige strijd om de controle van de gezondheid/ziekte van een aantal van de reuzen uitbrak tegen de Rest van de mensheid.

Om te verdienen die je nodig hebt voor miljoenen potentiële patiënten, waarin ze vertelde dat ze behoefte hebben aan de producten.

In het geval van de cocaïne-vaccin, de ontwikkeling is de moeite waard vooral als het veel drugsverslaafden te “genezen”.

In een dergelijk vaccin wordt gewerkt op het moment, biedt een Kans voor de behandeling van verslaafde patiënten is gemeld.

“Het concept werkt.”

Dr. Thomas de kosten van het Baylor College of Medicine in Houston, Texas, zei dat de studie in de Archives of General Psychiatry verscheen.

Cocaïne moleculen zijn te klein om de aandacht van het immuunsysteem. Dus, het lichaam herkent die hij krijgt cocaïne, de onderzoekers ontwikkelen een vaccin is een onschuldig Versie van de Cholera-Toxine met een paar aangesloten cocaïne moleculen.

Als het immuunsysteem reageert op het vergif, het is in strijd met zowel anti – lichaam voor zowel Cholera cocaïne en antistoffen.

“Deze antilichamen combineren met cocaïne, die daardoor wordt verhinderd waardoor de bloedbaan”

De heer kostprijs zei.

Een enzym Cholinesterase, breekt de cocaïne en spoelt het uit het lichaam.

In de nieuw ontwikkelde vaccin, werd een studie uitgevoerd met 94 vrijwilligers. Dit waren vooral de gebruikers van Crack-cocaïne, dit is een stevige, rookbare Vorm van de drug, en werden op behandeling met methadon bij de Veterans Affairs Connecticut Gezondheidszorg, werd het genoemd.

Het onderzoek strekte zich uit over een periode van drie maanden. De deelnemers ontvangen hetzij vijf geschenken met het vaccin of een Placebo injectie.

Degenen die het ontwikkeld de hoogste antilichaam respons waren beter in staat om te verblijven cocaïne-gratis. Zelfs als het vaccin in staat is om van de cocaïne Verlangen niet schoon uit, hij kan het bereiken van de preventie van recidieven bij sommige mensen, zei de Heer kosten.

Het Probleem is dat het komt elke aan de vorming van antistoffen. Vijfentwintig procent van de patiënten zijn niet gevormd genoeg antistoffen.

“Echter, het vaccin vertegenwoordigt een veelbelovende stap in de richting van een effectieve medische behandeling.”

Dr. Nora Volkow, Directeur van het National Institute on Drug Abuse, onderdeel van de Nationale Instituten van Gezondheid zei in een verklaring.

Om het vaccin effectiever, en onderzoekt het effect met een ander medium: een gewijzigde Versie van een bacterie Meningitis, die heeft geleverd voor de Tests, het bedrijf Merck & Co.

In dierstudies is gebleken dat vijf keer de antilichaamrespons werd geproduceerd als in het geval van de Cholera vervoerder.

Nicotine vaccins worden ontwikkeld volgens hetzelfde principe. TA-NIC wordt getest in Europa. Zowel de cocaïne en nicotine vaccins worden ontwikkeld door de Private-Equity firma Keltische Pharma.

Het Zwitserse farmaceutisch concern Novartis en Nabi Biopharmaceuticals van Rockville, Maryland, zijn ook de ontwikkeling van nicotine vaccins gebaseerd op hetzelfde principe.

Vorige week, Nabi Biopharmaceuticals ontvangen een $ 10 miljoen zware financiële ontwikkelen bijstand van de NIDA om het vaccin NicVAX.

De heer de kosten zei hij deelt de resultaten van de dierproeven van een vaccin op basis van de Merck-vervoerder met het bedrijf.

“Bent u ook zo onder de indruk dat u het product zal waarschijnlijk een nicotine uit.”

Op dit punt, zouden we willen adviseren voor deze “choleric” de vooruitzichten voor de Behandeling van alle afnemers van cocaïne en nicotine, heel nadrukkelijk, om dit vaccin als een waarschuwend verhaal en laat het voor om te komen Kijken. De keuze is, zoals altijd, tussen “de pest en de Cholera”, en in dat geval, heeft men, onder bepaalde omstandigheden, de hersenen een ontsteking van de huid in het spel.

De ontwikkeling van vaccins tegen de hierboven genoemde verslavingen met de hulp van gevaarlijke ziekte ziekteverwekkers lijkt het zeer vreemd, zelfs als dat betekent dat u al onschadelijk gemaakt.

Om te komen tot een idee, wat… (in).

Noot: Dit bericht is niet Satire en niet een complottheorie, maar blijkbaar de bron is heel ernstig.

[Bron: radio-utopie.de, http://alertnet.org/thenews/newsdesk/N05271106.htm]

Geef een reactie