Vaccineren kan ze ziek worden, of niet-gevaccineerde kinderen gezonder zijn! (Interview)

Het Robert Koch-Instituut, onze Allerhoogste gezondheidsdienst voor besmettelijke ziekten, uitgevoerd van mei 2003 tot mei 2006 een groot onderzoek genoemd KiGGS (Een woord in verwijzing naar kinderen en jongeren gezondheidsenquête.) de fysieke en mentale gezondheid, met bijna 18.000 voor kinderen en jongeren tussen de 0 en 17 jaar.

De kinderen en hun ouders moeten invullen van een uitgebreide vragenlijst. In het tweede deel van een Interview door een arts uitgevoerd en bloed en urine onderzocht. De immunisatie records werden gekopieerd, zover ze beschikbaar waren. Aan het einde van circa 1.500 waarden beschikbaar waren voor elk van de bijna 18.000 voor de deelnemers. Reeds een jaar na de voltooiing van de studie, de resultaten werden gepresenteerd in een speciale uitgave van de Federale gezondheid blad meer dan 400 pagina ‘ s aan het Publiek. Zoals te verwachten, de vaccinatiegegevens niet in verband met andere gemeten variabelen op de gezondheid van kinderen en jongeren.

Agelika Kögel-Schauz (www.EFI-Online.de) door RKI openbaar beschikbare records zal komen en dan het vervelende werk zal worden geëvalueerd. Hoewel sommige van de feiten die specifiek betrekking hebben op de negatieve effecten van de vaccinatie, die werden verwijderd in de administratie, kan u de toon van de gegevens is duidelijk: Gevaccineerde kinderen zijn kwetsbaarder en veel meer chronisch zieken.

Video link: https://youtu.be/MY4PgpJmJR4

Meer informatie: Gezondheid: Vaccinaties je ziek maken!

Geef een reactie