Vaginale behandeling met modder in fertility and sterility – Hypothalamo-hypofyse-oorzaak

Volgens de Onderdelen 1 tot en met 12 van de serie artikelen over vaginale behandeling met modder in fertility and sterility, volgt nu deel 13:

De Hypothalamo-Hypofyse-Oorzaak

Overzicht van de verschillende Delen van deze serie artikelen:

Inleiding in de methode van de natuurgeneeskundige vaginale behandeling met modder, deel 1: “de geschiedenis van De vaginale behandeling met modder” deel 2: “De voorwaarden voor een zwangerschap” onderdelen 3-6 (samengevat): “Slechte kwaliteit van het sperma, Spermiopathie” deel 7: “De Lokale neuro-vegetatieve oorzaak” deel 8: “De Baarmoederhals veroorzaken” deel 9: “De Baarmoeder veroorzaken” deel 10-11 (samengevat): “De Eileiders veroorzaken”, deel 12: “De Hormonale oorzaak, secundaire amenorroe, Anovulatie” deel 13: “De Hypothalamo-hypofyse-oorzaak” deel 14: “De Eierstokken veroorzaken”, deel 15: de “zachte geboorte”

 

Op de top van een normale menstruele cyclus, de verordening van de soms verstoord bioritme.

De endogene klok zit in de Hypothalamus in de hersenen. Grot experimenten hebben aangetoond dat onze innerlijke klok is ingesteld op een langere dag, dat is 25 uur. De vrijwilligers werden afgeschermd van de gebruikelijke Stimuli, wakker werd later en later. Daarom is onze innerlijke klok moet voortdurend correcties. Externe klok (tijd van stijgende, sociale interactie, licht, voedsel) ons in de dag goed.

Het therapeutische doel van de normalisering van de optimale bioritme, en de centralisatie van neurale en hormonale feedback.

Je leven moet hebben van de oorspronkelijke, natuurlijke ritme: Vroeg naar bed, geen disco, geen feesten, het vroege opstaan regelmatig en gezonde dingen om te eten en te drinken.

Het leven in een kunstmatig verlichte, temperatuur-gecontroleerde betonnen huizen, naadloos, van airconditioning voorziene vervoermiddel nodig, comfortabel, warm gekleed, onregelmatige werktijden, het plezier van het eten op elk moment van de dag, alle van hen geïsoleerd van de grote klokken en Charmes, die komen precies uit de natuur.

“Een beetje minder kleding en veel van de natuur” is het nieuwe motto! Dompel jezelf met je naakte lichaam en open je zintuigen direct in natuurlijke putten het water, de zon, de lucht en alle mechanische huid prikkels niet bewust ervaren!

De seizoensgebonden impulsen, zoals de seizoensgebonden fruit en groenten, en prikkels typische van het Stuifmeel, de geur van de planten, het zingen van de vogels, de seizoensgebonden variabele lichtomstandigheden met verschillende intensiteit van UV-straling en de lengte van het daglicht en duisternis, zijn alle van het type lucht-vitaminen” voor onze oude interne controle circuits. Voor deze hebben we aangepast sinds mensenheugenis. Met deze, we moeten synchroniseren onze circadiaanse ritmes voortdurend. Deze behoefte is unsangeboren.

Een eenvoudige bed te rusten en niets te doen op een Weide hier zijn zeer waardevol, zo weinig van de frisse lucht en de zon bekleed bloot genoeg tijd, Niet spreken, niet met woorden te horen, en dus ook de mogelijkheid tot het organiseren van uw eigen gedachten, kan genoeg zijn. Dit biedt donateurs, alleen is de Overvloed van “lucht vitaminen”, en de klok, maar ook de belangrijke kalmerende en stress bevrijding. Alles is gratis natuurlijk.

Wat u thuis kunt doen anders ondersteunende?

De Ligstoelen in de buitenlucht kan je lichaam tot rust komen. Dit kan een ongehinderde aanvoer van externe klok de interne klok. Profiteer van de lente pulsen (zon -, fruit -, lucht -, Polen). Activeer uw gratis set van geslacht hormonen. De BIOTHERIK™ werkt gebouw (trophotrop), de bijzonderheid ligt in het feit dat de aanvullende seksuele hormonen zijn ook vrij gedurende de dag. Ze zijn meestal alleen ‘ s nachts.

 

Binnenkort 14 van de serie artikelen: een deel van De eierstokken veroorzaken

Juridische opmerking: Dit artikel is een fragment uit het boek ‘de Vagina modder therapie” door Dr. Robert Kovarik. Zodat meer beïnvloed vrouwen kan worden gemaakt op deze natuurlijke en zeer eenvoudig Zelf-behandeling aandacht, mag niet gekopieerd worden in dit artikel de bron vermeld, met verwijzing naar het boek volledig en verspreid.

Vaginale behandeling met modder is voor vrouwen met kinderen, en andere klachten, een echt geschenk van de natuur!

Geef een reactie