Van varkens en mensen

We hebben dringend behoefte aan een nieuwe wetenschap, moeten we geven de naam “prognostische studies” – de studie van de methoden van de wetenschap maakt voorspellingen.

Dergelijke prognoses gaf in de afgelopen drie decennia, in ruwe hoeveelheden, en de meerderheid van de aantoonbaar onjuiste of als een vals Alarm. Vooral in de geneeskunde, er is een bestaan end-to-end mechanisme dat is niet alleen onjuist, voorspellingen, maar ook nieuwe pandemieën te worden uitgevonden, die moet worden ingesteld in de nabije toekomst.

De mexicaanse griep epidemie” is de nieuwste verzinsel van de verbeelding van de pandemie mechanisme. En dit mechanisme is verkregen uit subsidies, in miljarden dollars te houden, is slechts onderdeel van een veel groter mechanisme. Hij is een tool van de “paniek circuit”, deze onvermoeibare politieke machine, die zorgt voor angst en controles.

In het gebied van de gezondheidszorg, dit mechanisme begon, ongeveer, met de Aids-epidemie. Sinds de enorm foute voorspellingen en inschattingen zijn gemaakt, wordt het wijd gebruikt in de hele wereld angst en terreur, en alle van een plotselinge, de staat het gedrag van de seks. De Aids-theoretici paniek spullen gaf schattingen en hyped voorspellingen over de dräuende gevaar, waar ze werden ondersteund door Beroemdheden in een bijna onvergelijkbare manier.

Een typische uitspraak van deze tijd, het Amerikaanse TV-Sterren Oprah Winfrey, die beweerde in 1988, in haar lezing dat “een op de vijf Heteroseksuelen zou sterven tot en met 1990, Aids”. In werkelijkheid zijn al deze voorspellingen waren zo verkeerd dat zag de wereld gezondheid organisatie, DIE in 2008 vanwege de overweldigende bewijslast, en veel statistische vervalsingen gedwongen om uit te leggen een heteroseksuele Aids-pandemie is officieel ten einde.

Echter, het mechanisme is gestopt, daarom, niet om te produceren apocalyptische visioenen, waarin nu andere virussen zijn verdacht te worden van een verschrikkelijke moordenaar. Hantavirus, West Nile Virus, de SARS-geassocieerde Coronavirus, en de in het recente verleden, in alle media, effectieve vogel-griep-virus stammen werden getransformeerd door de pandemie in de industrie consequent, kwaadaardige wezens, het einde van onze moderne beschaving, of op zijn minst in de knie kon dwingen.

Biljoenen dollars zijn uitgegeven voor de aankoop van geneesmiddelen, evenals de ontwikkeling van nieuwe medicijnen en vaccins. In het geval van het West Nile-Virus in New York werd gespoten met pesticiden, het virus van de muggen drager – blussen. Het resultaat is een aanzienlijke ecologische catastrofe. De SARS-het schrikbeeld van een pandemie (Severe Acute Respiratory Syndrome – Severe acute respiratory syndrome) verdwenen in 2003 na slechts één jaar en nooit verscheen weer. En het Hantavirus kan herinneren bijna iemand …

Tussen 2003 en 2009, op minder dan 500 mensen aan de vogelgriep, die leidde tot 300 doden van zieke, terwijl het aantal jaarlijkse sterfgevallen is te wijten aan de normale griep wereldwijd 250.000 naar 500.000 dollar.5 het is duidelijk dat de ware doelstellingen van deze nieuwe epidemieën zijn, met andere woorden, niet ons immuunsysteem, maar gezonde mensen en onze menselijkheid.

Lees meer op nexus-magazin.de

Geef een reactie