Vervanging: de mexicaanse griep Virus heeft in de Bank. Deze super Bazille NDM1 in het spel komt

De WHO (de Afdeling Marketing van de farmaceutische industrie) heeft op 10. Augustus verklaarde officieel uitgeroepen tot pandemie niveau 6 van de fantasy-mexicaanse griep (H1N1), dient te worden beëindigd, na de pandemie-status eerder verdwenen zonder een spoor van hun website.

De leden van de Emergency Committee hebben gevonden dat er op dit moment is er geen risico van een mexicaanse griep-pandemie en de Status van 6 van deze pandemie kan worden teruggedraaid.

“Ik ben het volledig eens met het advies in van het Comité”,

vertelt ons de Directeuren-Generaal van de world health organization (WHO), Margaret Chan. Daarnaast benadrukt de onvoorspelbaarheid van pandemieën:

“Zoals ik al zei, pandemieën zijn onvoorspelbaar en gevoelig te leveren Verrassingen. Geen twee pandemieën zijn altijd hetzelfde. Deze pandemie bleek veel meer onschuldig dan we hadden gevreesd een jaar geleden.”

Alleen al In Duitsland, ongeveer 28 miljoen doses van het vaccin kampen is momenteel een waarde van 236 miljoen euro. Ondanks de intrekking van de pandemie niveau 6 van de mexicaanse griep gevaar niet wordt afgewend, volgens Margaret Chan, echter, omdat het H1N1-Virus is nog niet volledig verdwenen en kon terugkeren in de volgende jaren, de seizoensgebonden koud van vakantie. Zo ook het Robert Koch Instituut (RKI) adviseert op het komende griepseizoen met een griepvaccin te bereiden op het Serum bestaat uit de drie meest voorkomende Influenza virus types. Uiteraard met inbegrip van de mexicaanse griep Virus H1N1.

Is heel praktisch, dus je moet niet blijven op de beschikbare doses van het vaccin zitten, verwijderd van al het stof in de bevolking.

Wereldwijd de mexicaanse griep-pandemie genoemd, naar verluidt, ongeveer 18,500 van de slachtoffers. Waar dit nummer vandaan komt en hoe het kwam, eigenlijk geen één. Maar voor de vergelijking, die in een kwartaal, meer en meer mensen als gevolg van een hartaanval tijdens de geslachtsgemeenschap. In Rusland, meer dan 18.000 mensen, omdat wodka om te sterven, alleen in een maand. We moeten nu uitleggen aan de pandemie?

In ieder geval, het WIE, het is hun taak vervuld en de farmaceutische industrie is gevuld met onze geld-tassen. De farmaceutische industrie is een vraatzuchtige octopus is er nooit genoeg van, en dus moet ze een nieuwe cash cow – een nieuw object dat kan leiden tot angst en paniek. Alles verloopt perfect volgens schema:

Vervang de “gevaarlijke” H1N1-mexicaanse-griep-Virus met een nieuwe Super-bacteriën het enzym: NDM-1

We behandelen hier niet met een Virus, maar een bacterie. Dit is iets anders. Het is ook niet een “conventionele” bacteriën, maar een SUPER-bacteriën! I. e., als Superman onder de bacteriën. Zo super omdat BIJNA ALLE antibiotica zijn niet effectief en niet in staat zijn om te stoppen. Het is super-bestendig. BIJNA geen medicijn kan helpen. “BIJNA” omdat de farmaceutische industrie binnenkort een (super winstgevende) oplossing voor de in het hoogste van de bevolking.

Deze nieuwe Super-bacteriën zogenaamd afkomstig is uit India. Het heeft daar verspreid en in Pakistan, en nu heeft gemaakt van een reis naar Engeland, omdat ongeveer 50 Britten een goedkope cosmetische CHIRURGIE in India hebben ondergaan. Die werden besmet met de bacterie in de rug. Nu, in Engeland geïntroduceerd, zijn de eerste ziekenhuizen in de angst van deze Super-bacterie.

Deze bacterie bevat een enzym met de naam NDM-1 (New Delhi metallo-beta-lactamase-1) welk van deze bacterie uiterst slijtvast en gevaarlijke macht. Wetenschappers van de Cardiff University en de Health Protection Agency nu bang dat dit enzym ook overslaan op andere bacteriën””, en dus deze “onkwetsbaar” tegen VRIJWEL ALLE antibiotica. We hebben nieuwe Super-pathogenen die kunnen leiden tot besmettelijke infecties en niet voor de behandeling van quasi-BIJNA zelfs.

Ook uit de verenigde staten, Canada, Australië en nieuw-Zeeland zijn al soortgelijke gevallen werden gemeld. Waar zijn deze Super-bacteriën enzym NDM-1 omdat alle van een plotselinge? Puur toeval, na de pandemie niveau 6 is ingetrokken voor de mexicaanse griep…

Nu een team van onderzoekers wordt gewerkt aan het ontwikkelen van een nieuw antibioticum.

We observeren hoe dit verhaal zich gaat ontwikkelen. In de tussentijd, ik adviseer de onderzoekers Colloïdaal zilver-of MMS-bericht, of een paar goede kruiden, veel zon, een goed dieet, zoals raw food dieet, of gewoon vasten. Heeft altijd zeer behulpzaam. Omdat antibiotica heeft een goede nooit iets. 😉

Aanvulling: Net onder rawstory.com weten: Blijkbaar zijn er twee antibiotica die kunnen BIJNA altijd helpen tegen bacteriën die het enzym NDM-1: “Tigecycline” en “Colistine”.

NDM-1 is wat is meestal te vinden in E. coli, een gemeenschappelijke bron van community-acquired infecties van de urinewegen, en K. pneumoniae en was ongevoelig voor antibiotica, behalve twee, tigecycline en colistine.

Dit kan een prachtige financiële tip. Zoek uit wie de producenten zijn en… de Rest heb je voor jezelf denkt.

Gerelateerde Links:

  • Aan de mexicaanse griep, zijn minder mensen gedood dan in de hartaanval tijdens sex
  • Perfecte timing: de Nieuwe super bug spreads – Bijna bestand tegen drugs
  • De wereld gezondheid organisatie (who), verklaart de mexicaanse griep-pandemie over
  • WIE: het einde van de pandemie niveau 6 voor het H1N1-Virus, de mexicaanse griep
  • De mexicaanse griep in de vakantie, dat is de super bacteriën

Geef een reactie