Vliegen kunnen de gezondheid van schade – zenuw gif in de lucht van de cabine

Wat je niet weet veel van de passagiers, de lucht in de cabine kan worden vervuild met chemicaliën van de motoren. Enkele van de zeehonden op de motor defect is, verbrande olie deeltjes in de lucht, kom dampen of rook in de cabine. Filter in de lucht van de cabine leveren, kan het voorkomen dat het niet bestaat.

In uitstrijkjes van de Binnenkant van een passagiersvliegtuig, resten van giftige Ölzusatzes Tricresyl fosfaat (TCP) zijn aangetoond. Veel van de passagiers, maar ook piloten en cabinepersoneel klagen over gezondheidsproblemen, nerveuze chronische ziekten, zijn niet in staat om te werken en te geven hun beroep.

TCP is een neurotoxine, waardoor schade aan de elektrische Aansluitingen van het zenuwstelsel, tot verlamming van wat, duizeligheid, hoofdpijn, vermoeidheid, hartkloppingen, kortademigheid, ledematen en spierpijn kan tot gevolg hebben.

Hier, klik op lees meer!

 

TEASER: Ongefilterd ademde in De waarheid van de Aerotoxische syndroom

Hier is een beetje de smaak van Tim van programma ‘ s-length documentaire over het onderwerp “besmet cabine lucht-Beveren'”. ONGEFILTERDE INADEMING – de WAARHEID OVER DE AEROTOXISCHE SYNDROOM” is de eerste onafhankelijk gemaakt documentatie over dit onderwerp. Video link: https://youtu.be/kEY2j09Io7M

Nietsvermoedende passagiers: zenuw gif in de lucht van de cabine?

De vliegtuig industrie niet graag over praten: Omdat de lucht wordt overgeheveld naar de hut van vandaag ongefilterde van de motoren, het komt altijd terug naar ernstige incidenten met Olie dampen in het vliegtuig hutten.

Het Probleem: In de Olie dampen zenuwen bevatten gif dat kan onopgemerkt blijven worden ingeademd. Het kan zijn voor passagiers en braken piloten en falen fenomeen wordt ook verdacht van het veroorzaken van ernstige schade aan het zenuwstelsel. Wetenschappelijke studies tonen nu aan dat het residu van het Neurotoxine werd ook gemeten in het bloed van willekeurig geselecteerde passagiers.

De luchtvaart industrie ontkent tot op vandaag, persistent is een verband tussen het incident en het aantal dat zich heeft voorgedaan, ziekten van de stewardessen en piloten.

Video link: https://youtu.be/YYmZKvG_6ds

Geef een reactie