WHO: mexicaanse griep is op de terugtocht

Hebben We reden om feest te vieren:

De mexicaanse griep is op de terugtocht. De verspreiding van het H1N1-Virus hebben bereikt op het Noordelijk halfrond aan het einde van oktober zijn hoogtepunt, sindsdien is het aantal gevallen van de ziekte, de wereld gezondheid organisatie (WHO) in Genève op vrijdag. [aerzteblatt.de]

Gewoon weer op het laatste moment, de wereld gered konden worden van de mexicaanse griep. Mama farma en uw kind, DIE deed alles wat in hun Macht, en een vaccin ontwikkeld, nee, nog meer vaccins van de meest gevaarlijke van alle flus-to-face. Ze verklaarde een totale oorlog. En, wie zou gedacht hebben, de overwinning kwam sneller dan verwacht. Proost!

Maar waarom het varken werd verslagen griep zo snel? Nu, de Productie van vaccins voor de levering van de hoogste tours. De vaccin-making machine van Mama Farma is als een technisch hoogstandje. Nooit zijn gemaakt in zo ‘ n korte tijd zo veel doses van het vaccin. Nooit in de geschiedenis van de landen ontvangen, zo snel, zo veel miljoenen doses van het vaccin.

Deze prestatie kan alleen worden bereikt door middel van het doneren van miljarden bedragen van geld van de mensen. (Hoewel, natuurlijk, en enigszins onbelangrijk, maar toch, een beetje lof op dit punt dus ook voor de mensen.)

Alleen al door de aanblik van deze adembenemende oorlog-vaccin Arsenaal, de mexicaanse griep was in de ontsnapping te verslaan. Nu is het niet meer te zien in het midden van Nergens, en wijk.

“Nu, wat doen we met al die vaccins?” een paar stemmen te worden gemeld. Maar maak je geen zorgen, je bent niet tevergeefs, want de volgende dood-griep op komst is! De verscheidenheid aan soorten van het dierenrijk is geweldig… maar we zijn voorbereid!

DANK U DAT U DIE! En DANK u Mama Farma!

Proost!

Video link: https://youtu.be/KY3GCrMh8Q8

P. S.: ook de lezer is het toegestaan om te posten zijn dank-u-spraak.

Geef een reactie