Zegel van kwaliteit voor Dioxine-schandaal activiteiten

Hoe waardevol is een zegel van kwaliteit, voor te stellen om de consumenten de veiligheid en kwaliteit? Het bedrijf Charles en Jentzsch, dat wordt geëxploiteerd door de Dioxine-Schandaal, ontvangen een keurmerk.

T-Online:

De Groene groep, Adjunct-Bärbel Höhn, heeft kritiek geuit op de prijs van de QS-keurmerk op de Dioxine-schandaal betrokken onderneming Charles en Jentzsch. U wilt weten waarom het bedrijf kreeg de seal. Het zou niet aanvaardbaar dat een bedrijf, dat kwam in de herfst, een QS-teken, een schending van het stevig tegen de belangen van de consument.

Wat is de betekenis van een QS keurmerk, lezen we op Wikipedia:

De QS-keurmerk geeft aan dat verse voedingsmiddelen, zoals vlees, worst, fruit, groenten en aardappelen. Voorwaarde is dat het niveau van cross-compliance met wettelijke voorschriften, alsmede in Onderdelen die buiten de criteria. Het wordt toegekend door de QS kwaliteit en veiligheid GmbH. Het bedrijf is onderdeel van een totaal van zes verenigingen van de voedingsindustrie.

Op dit punt, ik vraag me af, wat is er zo goed voor een bediening in de Vorm van een “kwaliteit en veiligheid GmbH” met het “zegel van kwaliteit” eigenlijk?

Food watch zegt:

QS niet helpen de consument om meer te leren over de herkomst en verwerking van de producten en om een realistisch beeld te geven van de kwaliteit van het product. De zegel is gedocumenteerd in een weinig meer dan dat de toepasselijke wetten worden nageleefd. De voedsel industrie is het proberen, door middel van QA, om te winnen van het vertrouwen van de consument in een zeer vervallen en geïndustrialiseerde structuren, gefabriceerde producten (terug). QS is alleen maar een onderzoek van de voedsel en veredelen conventionele massa-geproduceerd door een zegel van kwaliteit.

Het Probleem is met onze industrie-vriendelijke wetgeving en onze code van ethiek en moraal-economische gratis.

Video link: https://youtu.be/stE2DrHwAgc

Die vergunning grenzen voor toxinen in levensmiddelen als wetgever akkoord te zijn met de systematische vergiftiging van de bevolking. Ethiek in de economie betekent – “slow Poison”, dus het principe dat de vervuiler niet kan worden geïdentificeerd.

Die Dioxine – in limits – – – en het eten is onmenselijk om dit mogelijk te maken, en dus bevordert de economische delicten, die moet worden opgenomen door een speciaal in het leven geroepen Toezichthoudende autoriteiten. Het dioxine-schandaal is slechts één voorbeeld van onze krankzinnige concept van een markt economie, het creëren van waarde en van de rechtsstaat. In principe heeft u vragen of een regel van de wet kan de ondersteuning van dit soort wetten.

Tijdelijke werk en loon te storten ethisch correct, maar als de man koopt een laag inkomen goedkope hij is ethisch en moreel verwerpelijk. In deze tweedeling van de ethiek en de moraal van de mensheid heeft geleefd sinds de uitvinding van deze waarde van de samenleving.

Gerelateerde Links:

  • Wikipedia: QS keurmerk
  • Eten kijken: De belangrijkste vragen voor de QS-keurmerk

Geef een reactie