Zwangere vrouwen, pas op van de Kerncentrales!

Zwitserse kerncentrales stoten aanzienlijke hoeveelheden Tritium, het water is radio-actief. Dit Tritium zou de reden kunnen zijn waarom kinderen die wonen in de nabijheid van kerncentrales, het ontwikkelen van meer kans op leukemie dan andere kinderen. Ook de bescherming tegen straling Commissie eist opheldering.

Ian reële lees de waarschuwing is duidelijk: vrouwen die een kind willen, de nucleaire installaties van de afstandsbediening, anders loopt u het risico dat uw kind lijdt aan leukemie.

Fairlie woont in Londen, een apotheek, genoemd als onafhankelijk adviseur en wordt beschouwd als een bekend nucleair expert. Eind augustus werd hij in Basel tijdens het world Congress van Artsen tegen nuclear war (IPPNW).

Fairlie biedt een plausibele verklaring van het ontwikkelen van een ziekte, dat is de reden waarom kinderen die opgroeien in de omgeving van kerncentrales, een tweemaal zo hoog risico op leukemie als kinderen wonen verder weg. De duitse kinderen met kanker onderzoek bewezen Verschil in deze twee jaar geleden duidelijk. Een gelijkaardige studie, de zogenaamde Canupis studie, is momenteel in Zwitserland. Het is echter zeer omstreden, omdat Zwitserland is te klein om wetenschappelijk relevante gegevens – de NPP wordt verwacht dat zij de studie, maar om te beweren dat de reactoren veilig zijn (zie WOZ-nr. 48/09).

Lees meer over de woz.ch

Geef een reactie