Vaginale behandeling met modder in fertility and sterility – baarmoeder-oorzaak

Volgens de Onderdelen 1 tot en met 8 van de serie artikelen over vaginale behandeling met modder in fertility and sterility, volgt nu deel 9:

De Baarmoeder-De Oorzaak Van

Overzicht van de verschillende Delen van deze serie artikelen:

Inleiding in de methode van de natuurgeneeskundige vaginale behandeling met modder, deel 1: “de geschiedenis van De vaginale behandeling met modder” deel 2: “De voorwaarden voor een zwangerschap” onderdelen 3-6 (samengevat): “Slechte kwaliteit van het sperma, Spermiopathie” deel 7: “De Lokale neuro-vegetatieve oorzaak” deel 8: “De Baarmoederhals veroorzaken” deel 9: “De Baarmoeder veroorzaken” deel 10-11 (samengevat): “De Eileiders veroorzaken”, deel 12: “De Hormonale oorzaak, secundaire amenorroe, Anovulatie” deel 13: “De Hypothalamo-hypofyse-oorzaak” deel 14: “De Eierstokken veroorzaken”, deel 15: de “zachte geboorte”

 

Dat is niet altijd optimaal neuro-vegetatieve controle van de interne Genitaliën, op basis van permanent sympathikoton lokale ganglia manifesteert zich ook in de onvoldoende opgebouwde Baarmoederslijmvlies. Het Endometrium is het laag, wat van cruciaal belang is voor de Implantatie en voor de eerste voeding van de bevruchte eicel.

Het moment van de waarheid toont aan het einde van de menstruele cyclus, vlak voor de periode. Er is geen implantatie van de eicel, kort daarna, de bloeden, ondanks de uitgebreide kunstmatige therapie.

De cyclus van de vrouw heeft maar een zeer goedkope eigenschap:

De kwaliteit van de eerste stap is het definiëren van de kwaliteit van de tweede stap. Dit betekent:

De eerste fase van de cyclus is erg goed, ook de tweede Fase zal duidelijk zijn.

Lijkt op een steenworp afstand, waarbij de aanzet van de worp bepaalt hoe ver en hoe hoog de steen vliegt: De pols kan worden versterkt. Dit principe hebben we nu gebruiken in de vaginale Tamponnade.

Ook in de hormonale ontwikkeling, de rijping van de follikel en gele lichaam dat zich ontwikkelt na de eisprong uit de follikel geleidelijk en in de rijping van het baarmoederslijmvlies, kunnen we het optimaliseren van de eerste puls. De term “Impulskur van de vaginale behandeling met modder”, bedoelen we dat we versterking van een gezonde self-running keten van effecten met slechts een paar, intensieve toepassingen op het optimale moment.

Ter compensatie van de mogelijk onvoldoende reactiviteit van de interne Genitaliën hormonen, de Impulskur met 4-5 van de vagina Veen tampons in de eerste fase van de cyclus:

Het begin is altijd 5 uur. Dag van de menstruele cyclus, ondanks een misschien langdurig bloeden. De hitte versnelt namelijk de hormonale werking en stop de resterende bloeden snel.

Dan is er een maximum van 6 dagen, met de mogelijkheid om een Volwassen impuls voor de Rest van de hele cyclus.

Meestal een weekend, waar de meeste van de vrouwen artsen niet meer werkt valt in deze tijd. Het 4-5 mogelijke toepassingen in deze korte periode van tijd. Een dagelijkse zelf-toepassing in huis zou hebben het voordeel van een meer intense, omdat een continue puls.

De ultrasone metingen tonen inderdaad een stijging, tot een verdubbeling van de dikte van het Baarmoederslijmvlies na een dergelijke Impulskur. Dan kunnen we praten over een gebied van activiteit.

 

In het kort, de onderdelen 10 en 11 (gecombineerd) van de reeks artikelen volgt: De Tubal oorzaak 1+2

Juridische opmerking: Dit artikel is een fragment uit het boek ‘de Vagina modder therapie” door Dr. Robert Kovarik. Zodat meer beïnvloed vrouwen kan worden gemaakt op deze natuurlijke en zeer eenvoudig Zelf-behandeling aandacht, mag niet gekopieerd worden in dit artikel de bron vermeld, met verwijzing naar het boek volledig en verspreid.

Vaginale behandeling met modder is voor vrouwen met kinderen, en andere klachten, een echt geschenk van de natuur!

Geef een reactie