Vaginale behandeling met modder in fertility and sterility – Hormonale oorzaak

Volgens de Onderdelen 1 tot en met 11 van de serie artikelen over vaginale behandeling met modder in fertility and sterility, het volgende deel 12:

De Hormonale oorzaak, secundaire amenorroe, Anovulatie

Overzicht van de verschillende Delen van deze serie artikelen:

Inleiding in de methode van de natuurgeneeskundige vaginale behandeling met modder, deel 1: “de geschiedenis van De vaginale behandeling met modder” deel 2: “De voorwaarden voor een zwangerschap” onderdelen 3-6 (samengevat): “Slechte kwaliteit van het sperma, Spermiopathie” deel 7: “De Lokale neuro-vegetatieve oorzaak” deel 8: “De Baarmoederhals veroorzaken” deel 9: “De Baarmoeder veroorzaken” deel 10-11 (samengevat): “De Eileiders veroorzaken”, deel 12: “De Hormonale oorzaak, secundaire amenorroe, Anovulatie” deel 13: “De Hypothalamo-hypofyse-oorzaak” deel 14: “De Eierstokken veroorzaken”, deel 15: de “zachte geboorte”

 

Stop!

Mechanisch is er geen zwangerschap in de weg, maar de Belangrijkste is nog steeds vermist:

Het Ei!

Er is een bekende tegenover de verbinding tussen de gevoelige seksuele hormonen, gonadotrofinen en de stress-hormonen. De aanwezigheid van stress hormonen bij het moment, onderdrukt de effecten van de opbouw van hormonen en ook geslacht hormonen. Al onze inspanningen zou tevergeefs zijn, als u de wens om kinderen te hebben, makkelijk in de omgang en ontspannen, maar geestelijk gespannen op een zwangerschap zou de moeite. Want dan zou het onnodig voorkomt de eisprong.

Zelfs als het klinkt Voor u misschien ongelooflijk, preventie van stress is enorm belangrijk.

Je denkt misschien dat de Stress wordt er gedaan met hem, en dat een sterke vrouw als jij te krijgen door wat pijn, moeite, teleurstelling, of uitputting?

Voor normaal leven kon je misschien nog wel gelijk, maar niet voor uw zwangerschap. U kunt liegen tegen jezelf met positief denken, maar onbewust kan je niet voor de gek houden.

Hier moet je pakken om echt ontspannen van de zaak. Als je niet spontaan in staat om dat te doen, er zijn tal van anti-stress maatregelen zoals Meditatie, zon kuren, warm bad, ontspannende muziek, en anderen.

Stress is een luxe onverenigbaar zijn. En de zwangerschap is echter de luxe hebben of niet? We hebben al geleerd. Er is een reden waarom ik benadruk dit zo sterk:

Je hebt misschien gehoord van de “vreemde” zaken van vrouwen zonder kinderen, na vele jaren van mislukte diagnose en intensieve therapie, uiteindelijk, taken. Nadat u de handdoek in de ring gegooid, je nam een buitenlands kind. Kort daarna, waren zij zelf zwanger, zonder uw Inspanning.

Dat is precies hoe het werkt: Als de kinderen willen niets te gebeuren gespannen, maar ontspannen en los. Probeer, indien mogelijk, geen Stress en geen Boosheid op te schorten. Accepteert u de eerste mislukkingen en teleurstellingen als stappen in de goede richting.

U zegt niet dat het is?

Maar! Om het te doen.

Je vertrouwen in de kracht en de intelligentie van je lichaam, misschien ook wel in de Kan van uw arts, of in de krachten van de beschreven vaginale behandeling met modder, maar je blijft KALM!!!

Morgen ook een dag. Uw volgende cyclus weer komt.

Zeker!

Elke cyclus is als een gesloten Hoofdstuk.

Wat niet mogelijk is in een cyclus, kan gelijk in de volgende. Omdat de eierstokken in hun functie in een regelmatig afwisselen. De andere kant kan een betere hormonale functie, of beter, van de eileider functie.

Dus blijf kalm! Uw Moorling is al op weg.

De meting van de basale temperatuur curve tijdens een kuur kan met terugwerkende kracht worden gebruikt voor de controle op de juiste werking en de therapie zal worden toegepast.

Als u plotseling geen twee-fasische curve, daar gebruikt te worden, hebt u (of uw Artsen) was zeker iets mis.

De hormonale oorzaak kan optreden zowel centraal (hypothalamus-hypofyse) of lokaal in de buik (ovarium).

 

In het kort, 13 van de serie artikelen op De Hypothalamo-hypofyse volgt voor een deel de oorzaak van

Juridische opmerking: Dit artikel is een fragment uit het boek ‘de Vagina modder therapie” door Dr. Robert Kovarik. Zodat meer beïnvloed vrouwen kan worden gemaakt op deze natuurlijke en zeer eenvoudig Zelf-behandeling aandacht, mag niet gekopieerd worden in dit artikel de bron vermeld, met verwijzing naar het boek volledig en verspreid.

Vaginale behandeling met modder is voor vrouwen met kinderen, en andere klachten, een echt geschenk van de natuur!

Geef een reactie