Wat kan ik doen? (1) – Wasserij

Er zijn eigenlijk dingen die je kunt doen in de derde wereld, iets goed, de omgeving is enorm besparen, allergieën + eczeem te verlichten, EN BESPAAR GELD!! Hoe is dit mogelijk? Lees dan verder…

De moderne man kan overbelast worden in de huidige tijd, volledig , als hij wil vertrekken in deze “informatiemaatschappij” bewust, met een scherp oog en een goed gevoel van zijn grote ‘ecologische voetafdruk’ op de wereld, niet om de dimensieloze groeien. Of zelfs wanneer hij wordt gedwongen door ziekte te heroverwegen.

“Bescherming van het milieu is niet altijd het gevolg van een hoog politiek en visionair programma’ s. Bescherming van het milieu begint in het dagelijks leven en in de dingen van het dagelijkse leven. Hier, elk Individu wordt gevraagd te denken over zijn levensstijl. En, natuurlijk, elk Individu wordt gevraagd, verandering van levensstijl, als een Alternatief wordt aangeboden, waardoor het milieu minder vervuiling – zo als het Alternatief voor de individuele gemakkelijk en zonder enige inspanning te realiseren”. (ECO PLANEET)

Heb je ooit na te denken over wat er gebeurt met alle Schoonmaakmiddelen, wasmiddel, bleekmiddelen, schoonmaakmiddelen, douche agenten na korte tijd van gebruik? De meeste mensen doen dit niet, ik was een deel van onlangs. Uit het oog, uit het hart.

Een voorbeeld uit het duits Federaal milieu Agentschap, 1998 bezet, hoeveel ton in het jaar, alleen al in Duitsland, in onze zuiveringsinstallaties, schuimde, en omdat dit filter is slechts een fractie van de vele chemische stoffen, zouten, standaard en degraderen kunnen blijven hangen, afhankelijk van het type van de ingrediënten en hun samenstelling in onze rivieren en zeeën voor vele jaren, dergelijke stoffen en, gedeeltelijk, onomkeerbare schade:

Wasmiddel: 665.000 Ton; Waterontharder: 174,000 Ton Van De Hand Afwasmiddel Van 115.000 Ton; Machine Afwasmachines Reinigingsmiddelen 132,000 Ton; All-Purpose Cleaner 78,000 Ton; Schuurmiddelen 29.000 Ton !!!!

In duidelijke tekst betekent, dat gemiddeld elke duitse hoofden alleen naar de detergenten, op minder dan 10 kg per jaar in het afvalwater.

Significant schadelijk zijn voor de wasverzachter zacht zijn, als zij dienen op te slaan voor een lange tijd in de vezels, daarom is slecht oplosbaar in water en zeer giftig voor in het water levende organismen, en sommige hormonen hebben een vergelijkbaar effect. De Federale milieuagentschap raadt het gebruik van onnodige wasverzachter te beperken.

Contact met een Allergie en alle mensen hebben problemen met de huid, moet toch belastende van de meest natuurlijke, minst Milieuvriendelijke en meest handige manier voor het wassen, gebruik:

Wasnoten!

Voor de was in de trommel over de 4 moeren (2-3 keer), kunt u een schone en goed – neutraal ruikende Wasserij. Tot 60% kostenbesparing! Je verzekert, als je biologische en fair trade noten, buys, voornamelijk Indo-Fijiërs boeren een goed inkomen. Super ding dus – waarom ben je altijd zo laat de eenvoudige en goede ideeën………..?! Een beroep op het circuit: na Denken er meer over, waar, en hoe die te vermijden stoffen te beperken!

Geef een reactie