Begrip en mededogen

Ik vraag me vaak af als er sprake is van een gebrek in onze tijd, begrip of geen begrip hebben er altijd al geweest…?

Namelijk, als de mensen niet werken zoals ze zouden moeten werken. Sinds het gebeurt al. Werk…. wij zijn machines? En wie bepaalt wie het is “normaal”? Wat is normaal?

Normaal geeft een voorwaarde dat komt overeen met de Norm, dus, in Grote lijnen, dezelfde. Niets kan vallen op de rol, zo niet de aandacht te trekken, en als het is, Ja als het is, goed, hoe goed die er zijn bewustzijnsveranderende middelen, die brengt ons terug naar de Norm.

In het geval van de kinderen, het is al gebeurt. Wat vroeger een Fidget, ADHD ziek. Wat vroeger een dromer, is vandaag de dag blootgesteld als ADVERTENTIES kind. Je weet hoe AD(H)S? Nee, ik ben niet van plan om hier te schrijven nu, want het gaat niet over mij. Voor mij is het puur om te tonen dat er altijd mensen geweest die gedroegen zich anders dan anderen, niet zelden waren precies van deze kinderen, het gedrag van de problemen – en ik nu echt moeilijk om de titel dit zo is, want ieder persoon is anders, en er zijn uitzonderingen -God zij dank – de regel-

Lees meer op buergerstimme.com

ADHD – het Probleem van de volwassenen zijn

Video link: https://youtu.be/DsT8dCQGqm8

Geef een reactie