AIDS Congres in Wenen – risico door HIV-Dogma

Nieuwsbrief-klein-klein-verlag 18.07.2010

Voor de AIDS-deelnemers aan de conferentie in Wenen, en ook voor grote en kleine media: tekst wissen, om HIV te verwachten dat op de conferentie en door de media, niet de platte tekst.

Het downloaden van tekst-als een PDF-document

“HIV = Niets”

Er is een risico van HIV wel bestaat!

Het gevaar, maar is een Virus dat beweert (maar niet wordt gedetecteerd, maar de omgang van de overheid met het probleem van HIV en AIDS.

Jaren geleden werd aangetoond dat de ziekte-veroorzakende virussen als een bedreiging te worden aangevraagd, maar waarvan het bestaan nooit is bewezen. Pathogene virussen zijn enkel bewijs bestaat voor zover de idee in de hoofden van de mensen. In conclusie, het is dus meer en meer duidelijk dat de therapeutische maatregelen, die het gevolg zijn van het virus hypothese in de geneeskunde, geen Voordelen voor de gezondheid, maar er zijn enorme biologische schade.

Een boek waarin het bewijs van dit is in verhouding tot de therapeutische werking van “Vaccineren” in een eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen verzameld is: Karin Vogt, Karl Krafeld: “Vaccineren op een eenvoudige en begrijpelijke manier. Te verkrijgen rapporten, documenten en opmerkingen uit Oostenrijk en Duitsland”, 140 pagina ‘ s, 10 Euro, via de boekhandel of op www.klein-klein-verlag.de

Het gevaar dat ons bedreigt, niet de zogenaamde sick-virus, maar de overheden, de overheid, de rechterlijke macht, van alle Volkeren, in tegenstelling tot alle biologische werkelijkheid met alle geweld de overhand doen wat het virus hypothese, beweerde als een recht. Ongeacht of u de dood van de eigen mensen. Aangezien niet, de man is behandeld, maar de Dogma ‘ s.

We hebben dus de Situatie dat de regering van de VS zou kunnen beweren dat het bestaan van het HI-Virus, zonder te hoeven bewijzen van het bestaan van ooit en alle regeringen over de dode lichamen, dit ONS Dogma af te dwingen. Vooral opvallend in Oostenrijk is in de tijd en de tijd weer. Laatste voorbeeld: In deze staat een moeder wiens kind werd bepaald door (zoals we weten) ongeldig HIV-Test de HIV-positieve levens. De Oostenrijkse regering vereist van de moeder, dit geeft uw kind de bewezen dodelijke drugs, de strijd naar verluidt HIV. De moeder weigerde uit liefde aan uw kind, dit het doden door middel van dergelijke therapieën, en eisten, ten eerste, het bestaan bewijs voor HIV. Liever dan dit verduidelijken belangrijke vraag van het bestaan, en beroofd van de staat van Oostenrijk, de moeder van het kind, om het te doden zonder hun toestemming, en met AIDS medicatie langzaam, en veroordeelde de moeder tot 10 maanden in de gevangenis. Dat was op 06.07.2010.

En wat gebeurt er nu?

Twaalf dagen later, vanaf 18.07. tot 23.07.2010, gehouden in Wenen, Oostenrijk voor AIDS-conferentie, te verwachten van de 25.000 personen die bijdragen ijverig aan het feit dat mensen worden gedood door de zogenaamde HIV-behandelingen. Oostenrijk viert zichzelf, 12 dagen nadat het vernietigd is voor het behoud van de regel van de HIV-dogma een familie van de eigen bevolking en van de kinderen van de familie, gedwongen om te doden, om de daaropvolgende dood van het kind, het HI-Virus de schuld. Dergelijke kunstmatig geproduceerd gevallen van overlijden van toepassing in het geval van de 25.000 deelnemers van het Congres als bewijs van het bestaan en de gevaarlijkheid van het Virus. Het meisje zal hebben te herbeleven dit doel, zal er waarschijnlijk nooit komen van de leeftijd. Zulke mensen die zoiets doen, vieren voor een paar dagen zelf, als de Heiland van de gezondheid, en natuurlijk verwachten applaus en lof voor hun moord activiteiten. Van ons zijn het tegenovergestelde.

Want het ziet er beter uit in andere landen, kan iedereen het invoeren van de Situatie, als gevolg van het Universitair medisch dogma ‘s, zoals de HIV-hypothese, om te eindigen op de snijtafel, omdat de internationale medische dogma’ s zijn belangrijker dan de gezondheid van de mensen. Niemand van ons wordt beschermd, zowel vóór en tijdens je wordt gedood, zo langzaam, kunt u kijken naar uw moordenaar is nog steeds in zelf-felicitatie, zoals het nu in Oostenrijk.

Zout in de viering soep

Een beetje zout in de soep kan goed zijn, maar we hebben iets, breng de soep is te zout. Het zout wordt in de platte tekst. Dogmaten, zoals, bijvoorbeeld, de internationale zogenaamde AIDS-experts”, hebben een Probleem met de waarheid. Zou het niet zo was, zou er geen HIV in de hoofden van de mensen.

De HIV/AIDS-moord tarief staat nu op meer dan 20 miljoen mensen. Om te vieren dat de oorzaak van dit lijden, de activiteit, en zonder een woord, en elkaars buik borstels, terwijl de kinderen, tieners en volwassenen worden vermoord vanwege hun activiteiten?

Nu kunnen we profiteren van de gelegenheid en veel zout te verspreiden.

Als de doden al, moet je op zijn minst weten en hekel aan dat anderen het allemaal hebben bedacht.

Het is ook heel eenvoudig. De Oostenrijkse (en ook duitse) adressen van, bijvoorbeeld, Aids AIDS, medische verenigingen, instanties voor gezondheid en AIDS Congres in Wenen, en anderen die betrokken zijn bij HIV, zijn publiek toegankelijk via het Internet. Fax-nummers zijn meestal. Fax fungeert als een “smaakmaker voor het zout”, in vergelijking met een E-Mail. En als je een paar adressen die de deelnemers aan de conferentie wat ze denken dat van hun zelf-felicitatie, en dat ze niet werkeloos zitten en wachten om slachtoffer te worden van hun dodelijke activiteit, en je stuurt ze de platte tekst. Want zoals ik al zei; het beïnvloedt ons allemaal, niemand is in de voorkant van deze mensen in de regering en de rechterlijke macht, in het bijzonder wanneer deze mensen zich uitleven onder het mom van het welzijn van kinderen. Het luisteren alleen is niet dat.

In deze zin, Voor de kleine-kleine beweging, voor kinderen en gezinnen, voor het recht op leven van alle mensen op deze kleine planeet, Karl Krafeld

PS. Goethe schreef, in 1808, in Faust I, over deze Artsen, wat ze tot op vandaag, en anderen, in AIDS: “ik moet zien dat het lof van de onbeschaamd moordenaars.”

Goethe moet niet alleen lezen, maar ook begrepen te worden doordacht te Handelen en te stimuleren, zodat in de toekomst, de brutale moordenaars voor hun daden geroemd.

[Bron: Nieuwsbrief van de klein-klein-verlag 18.07.2010]

Geef een reactie