Disharmonische trillingen: Wat te doen tegen electrosmog?

Praktijkgerichte oplossingen voor storingen velden aan de versterking van de levenskracht

Alexander Glogg door de firma Fostac, legt in deze lezing, wat is electro-smog, waar hij ontmoet ons en wat kunt u doen om uzelf te beschermen tegen de schadelijke effect.

De lezing is vrij van reclame voor Fostac-producten. Hij wijst het onderwerp van elektromagnetische vervuiling die mogelijk is in de moderne wereld van de kwantumfysica: Alles om ons heen en in ons is energie en Informatie. En dat is precies de reden waarom we moeten opletten wat voor energieën en wat voor soort informatie die wij toestaan om ons heen. Video link: http://youtu.be/5rvFFLqjdZM bron: Michael Leitner (check zijn YouTube-kanaal voor meer interessante films)

Alexander Glogg en Dr. med. Manfred Doepp: energie-optimalisatie voor de moderne tijd

Alexander Glogg (managing Director Fostac AG) en Dr. med. Manfred Doepp interview met Michael Vogt (Alpenparlament.TV) over electro-smog, radioactiviteit, en de “TimeWaver”.

Elektrosmog schadelijk is voor mens en dier. In principe kan dit zien in mensen en dieren electrosmog symptomen waar uw persoonlijke zwakke punten. Algemeen bekende symptomen van straling effecten zijn: – Bad/onrustig Slapen, vermoeidheid, zelfs na lange Slaap – en de neiging tot nervositeit en prikkelbaarheid, gebrek aan concentratie, tumoren, leukemie, Veranderde waarden in het bloed, constante hoofdpijn. Video link: http://youtu.be/HZMkdKrCwqY

Product Tips

Geef een reactie