De achtergrond en de feiten van de mexicaanse griep

Op 11.06.2009, de zogenaamde world health organization (WHO) heeft verklaard pandemie niveau 6 (d.w.z. de hoogste waarschuwingsniveau). We moeten nu vergrendelen met reizen beperkingen, af te sluiten, of met gedwongen vaccinaties? Het is mogelijk!

Achtergronden en feiten over de mexicaanse griep, de 6. Impfsymposium, die werd opgericht door Hans Tolzin (www.impfkritik.de).

Klik hier voor de lezing: Hans U. P. Tolzin: “de achtergrond en de feiten van de mexicaanse griep Hans Tolzin is een freelance Journalist en uitgever en één van de meest actieve vaccin critici in Duitsland. Hij is de redacteur van het tijdschrift “impf-rapport en organisator van de Stuttgart Impfsymposiums.

In zijn lezing laat hij zien, aan de hand van de originele bronnen, de zogenaamde mexicaanse griep uitbraak op de arbitraire Interpretatie van twijfelachtige laboratorium testen van de US-ziekte autoriteit van de CDC is gebaseerd. Er is alleen een “laboratorium test van een pandemie,” maar geen “varkensgriep pandemie”.

Deze lezing is deel 2 van Tolzin van de lezing op de 6. Stuttgart Impfsymposium in mei 2009. De volledige bestelling DVD met 5 lezingen: www.impf-report.de.

Deel 1: video-link: https://youtu.be/p2P_E2HTOGo

Deel 2: video link: https://youtu.be/4cSKb75S9NQ

Deel 3: de video-link: https://youtu.be/woYD2xS-PGk

Deel 4: de video-link: https://youtu.be/Z1EPFi1yj90

Deel 5: de video-link: https://youtu.be/HTd3sTQGsAk

Geef een reactie