Oorzaken en genezing van Diabetes

Er zijn drie manieren waarop een persoon Diabetes kunt krijgen, of de HOOGTE van Insuline.

Pasgeboren Veel pasgeborenen in de eerste leven, een verminderde activiteit van de alvleesklier, die moet goed opgelost dagen tot weken. Is verwijderd van een pasgeboren bloed en in het lab, dat werd een verhoogde bloedsuikerspiegel, de Artsen genoeg reden om de diagnose van Diabetes en Insuline-injecties. Als een resultaat, de alvleesklier ontdekt dat het nodig heeft om de productie van Insuline en de activiteit. Natuurlijk, je niet meer ontwikkelt zich goed en is altijd niet in staat om te functioneren. De arts kan bogen op de creatie van een leven lang insuline-afhankelijke vaste klanten. Er zijn natuurlijk ook andere symptomen worden later toegevoegd als gevolg van deze storing, die een kind kan worden gemaakt in de loop van zijn leven meer en meer drugs.

Verzuring: De tweede, meer zeer zeldzame mogelijkheid van de diabetici, wordt veroorzaakt door een jaar lang te sterke Verzuring van het lichaam. De zuren tasten in dit geval, de alvleesklier, en dus buiten werking gezet.

Conflict: De derde en meest voorkomende mogelijkheid is wanneer de Patiënt lijdt aan een angst/afkeer conflict in de voorkant van iemand of iets bijzonders (bijvoorbeeld een lijk) met een lage bloedsuikerspiegel (hypoglykemie) als een resultaat. In de conflict-actieve Fase, een toenemende Functie is het bepalen van de afbraak van de Alpha-eilandje cellen. In de genezende fase van het bloedsuiker niveau stijgt weer. Let op; de epileptische crisis (ongeveer in de helft van de genezing fase) kan leiden tot hypoglykemie en vervolgens aan lange periodes van sterke bloedsuikerspiegel stijgen. In dit geval, de Insuline is voor de alvleesklier, zoals in het geval van een kind, voltooit u de genezing, echter, de productie van Insuline onherroepelijk stellen en de Patiënt is gemaakt voor de Rest van zijn leven-insuline-afhankelijk.

Bron: Johann Holle duur, auteur van het boek “De global game”. _________________________________________________________

“Schnitzer-Kost” bij Diabetes

Met zijn ‘Schnitzer-Kost’ geslaagd Dr. Schnitzer om te genezen van ernstige en meest ernstige gevallen van Diabetes I en II, en zo ver om af te remmen dat de natie-brede acceptatie van deze therapie in ieder geval, geen Amputatie noodzakelijk zou zijn. In Duitsland ongeveer 40 000 amputaties gebeuren vandaag, maar een jaar.

In 1978 vond ik een therapie te genezen van Diabetes met een volledig raw, en geheel vegetarisch ( groente) dieet is gegeven, bestaande uit groen blad salades, wortel groenten, salades en zaden, zoals vers gemalen tarwe, geweekt in water en met vruchten of groenten samen gemengd, en een aantal gekiemde linzen, kikkererwten, erwten, en mung bonen. Duitse Artsen gebruiken deze Theapie en waren in staat om te genezen veel diabetespatiënten. Ook de late gevolgen van Diabetes, zoals gangreen (diabetische ulcera), bloedingen in de achterkant van de ogen (blindheid) en een slechte nierfunctie kan gestopt worden en genezen.

In het begin van de jaren tachtig, de redenen voor deze therapeutische effecten hebben ontdekt. Jesse Roth, Bethesda, ontdekte de insuline-receptoren in de Zellmemban, de functie is niet in diabetici. Hij vond nog meer Insuline in het bloed van diabetici dan bij Gezonde, maar deze receptoren niet in staat waren om te ontvangen het hormoon bericht van insuline. Hij was in staat om te normaliseren van de functie van insuline receptoren met een low-calorie, plantaardige vezels rijk dieet.

De duitse Professor Dr. Lothar Wendt in staat was om te bewijzen, dat is opgeslagen in een deel van veel toegevoegde eiwit, in de basale membraan van de bloedvaten systeem, in het Interstitium (de ruimte tussen de bloedvaten en de cellen) en in de cel membraan. Als een resultaat, het transport route voor Insuline voor langere tijd, in sommige gevallen, tot 15. Het vervoer van tijd zal worden uitgebreid tot 15 x 15 = 225 keer. Als een resultaat, de bloedsuiker controle werkt niet goed, omdat de reacties van een stijging in de bloedsuikerspiegel te vertragen.

Onder deze omstandigheden, de vorige eiwit dieet is een oorzaak van de ongeneeslijke aard voor een therapie.

Met een volwaardig, rauwe, plantaardige voeding, de meerderheid van de patiënten kan genezen van Diabetes en hun gezondheid volledig te herstellen…” ( ibid. blz. 154/155 )

Literatuur: Dr. Johann Georg Schnitzer: het vinden van een remedie voor Diabetes. De biologische behandeling van suiker-ziekte en de late gevolgen. 2002. Buchbeschreibung:

1 Miljoen been amputaties zijn bij diabetici genoeg? Zo velen zijn alleen al in Duitsland in de afgelopen 25 jaar. De meeste onnodig, de auteur is ervan overtuigd. Omdat in 1977 werd hij gevraagd – in een dramatische zaak naar de Raad, op te slaan op een manier, een gangreen-aangetaste diabetische been. Na dat, de diabetes zelf genezen. Hij ontdekte dat het de gemeenschappelijke dieet zelf is wat maakt de suiker ziekte is ongeneeslijk en de zogenaamde late effecten gegenereerd (gangreen, hypertensie, Zenuw-degeneratie, verlies van Gevoel, impotentie, blindheid, degeneratie van de lever, Innerlijke dood te Bloeden door de slokdarm varices, nierfalen)! Daarom is dit hele complex van genezing met de beschreven in dit boek “beschaafde Urnahrung” meestal of verhinderd is vanaf het begin.

Het is niet een gebrek aan of geweigerd bijstand,” als vandaag de dag bijna alle diabetici, deze natuurlijke, vaak geweigerd voor de volledige genezing van Diabetes en de “late effecten” toonaangevende medische behandeling? In het geval van onvoldoende kennis van het leven-lang irritatie en substitutie therapie overschrijven mogelijkheid van behandeling en preventie, kan het niet worden. Waren baden al in 1981 op de Medische week van verschillende Baden met deze methode genezen diabetes, met inbegrip van kinderen met Diabetes type I, de Artsen gepresenteerd en kunnen worden geïnterviewd in Detail.

De eerste versie van dit boek, dat is nu weer sterk uitgebreide en herziene nieuwe editie werd gepubliceerd in 1980. Het boek bereikt 10 ongewijzigd edities met een totaal van 73.000 exemplaren verkocht, tot het werd verkocht in het voorjaar van 2000. In 2002, een verdere herziene editie verschenen. Wat denk je dat er gaat gebeuren met dit veel exemplaren? Waarom zijn er niet zou zijn geweest, bijvoorbeeld, ten minste 10 procent van deze boeken van Artsen lezen, opgeleid in de Natuurwetenschappen en de medisch – ethische Denken – niet in de steek vakkundig te adviseren deze volledig natuurlijke biologische methode om hun patiënten en hen te begeleiden in hun herstel en

U wordt gevraagd door “diabetes pausen” wijdverspreide Dogma van de ongeneeslijke aard van de Diabetes, niet om het te proberen in de eerste plaats? Of was het de angst van, “dance”, die gedomineerd wordt in deze ziekte in het bijzonder, “scholen”? De bezorgdheid om “buitenstaander”, als u beginnen met het genezen van patiënten, eerder dan ze te behandelen gehoorzaam geworden tot de “beslissing school” slechts “re-set”? Terwijl hogere doseringen zijn in de vorige methode, en het apparaat aan het einde van de controle; maar in het geval van de revisoren van de “beslissing van de school”.

Bron: http://www.dr-schnitzer.de/bhz001.htm

Aanbevolen literatuur over het onderwerp:

Geef een reactie