Farmaceutische bedrijven het smeren van de professoren aan de Universiteit van

Helaas, het is niet een geïsoleerd geval. De leden van de “Harvard Medical School” krijgen regelmatig grote geld gaven van de farmaceutische bedrijven om de gunst van bepaalde geneesmiddelen voor de studenten. Dus de farmaceutische industrie heeft een grote invloed op de medische opleiding van de studenten.

“Voordat ik hier kwam, had ik geen idee hoe veel de invloed van farmaceutische bedrijven op mijn medische opleiding. Het is geveegd in de loop van de studie opzet onder de tafel. Maar onder het mom van het overbrengen van kennis van bepaalde marketing-informatie aan de farmaceutische bedrijven”, zegt David Tian, een medisch student.

“We zijn geïndoctrineerd in een gebied van de geneeskunde, de gecommercialiseerd meer en meer komen,” zegt Tians Mitkommilitonin Kirsten steven n. austad.

En dit is precies het gevoel van de zaak, en de professoren waren gegeven aan de Harvard Medical School zijn er honderden duizenden Dollars. In het geval van een Hoogleraar met een hoogte van 47 (!!!) diverse financiële relaties met de farmaceutische bedrijven worden onthuld.

Maar, die kan kijken, de tijden veranderen. Zelfs aan de universiteiten de studenten worden wakker en langzaam realiseer je je wat er gebeurt, je zal zien hoe het grote spel wordt gespeeld. De Zo gevormde aan de Harvard Medical School, een student beweging tegen de corruptie van de hoogleraren en van de farmaceutische bedrijven. U belt voor een Hervorming.

Tot nu toe, ze zijn in staat om te bereiken, maar alleen dat de faculteit aan in de toekomst, een overeenkomst met de professoren >>wil<

Geef een reactie