Duizenden meisjes last hebben van de bijwerkingen van de vaccinatie baarmoederhalskanker

Door Freeman op alles-schallundrauch.blogspot.com

Net als in paniek als gevolg van de mexicaanse griep, loopt al jaren een campagne van de diensten voor de gezondheidszorg, de farmaceutische industrie en Artsen met als doel de vaccinatie van alle meisjes tussen de leeftijd van 11 en 14 jaar die tegen baarmoederhalskanker. Nu, echter, heeft aangetoond een rapport dat veel meisjes krijgen deze vaccinatie, belangrijke gezondheids-problemen, zoals krampen, koorts en zelfs verlamming. Anderen hebben Misselijkheid, zwakte, flauwte, en wazig zien, zoals een rapport van een Britse organisatie geeft aan welke drugs worden gecontroleerd en worden gemeld door de Telegraaf.

De groep ontving tientallen berichten van bezorgde ouders, waarin zij denken dat de vaccinatie heeft veroorzaakt aanzienlijke schade aan hun dochters. De ouders van een tiener is van mening dat de recente daling van de vaccinatie heeft ontvangen, moet u epileptische aanvallen voor herhaalde verantwoordelijk, die heeft geleid tot schade aan de hersenen en schizofrenie.

De massa-vaccinatie-programma in jonge meisjes wordt gerechtvaardigd door het feit dat baarmoederhalskanker is de tweede meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen, na borstkanker. Het is een vaccin werd ontwikkeld om te helpen bij meisjes en vrouwen tegen HPV te beschermen tegen virussen de oorzaak zijn voor ten minste 70% van alle gevallen van baarmoederhalskanker zogenaamd verantwoordelijk. Het vaccin heet Gardasil, van het farmaceutische bedrijf GlaxoSmithKline en bevat een in het laboratorium met behulp van culturen afgeleid Eiwit van het virus envelop, evenals een “adjuvans”, een stof die verhoogt de afweer.

Het gebruik van condooms en het vermijden van meerdere partners zou een zeer eenvoudige en effectieve Voorzorgsmaatregel.

Volgens de gezondheidsdienst van ongeveer 320 per jaar baarmoederhalskanker krijgen van de 3,8 miljoen vrouwen in Zwitserland kanker en ongeveer 90 sterven. Of in het verenigd koninkrijk, de prijs is ook laag, van de 30 miljoen vrouwen, ongeveer 700 sterven per jaar. De instanties van volksgezondheid gerechtvaardigd de massale vaccinatie van miljoenen jonge meisjes met de redding van 70% van deze mensen, en mijn, dit voordeel zou annuleren van de mogelijke gezondheids nadelen van de vaccinatie.

De tegenstanders en heb er een voor mijn ouders, maar de kleine voordelen zwaarder wegen dan niet in geval van een mogelijk vaccin schade in de Duizenden. Daarnaast is 30% van de kanker, is het vaccin helpt toch.

Volgens het Europees geneesmiddelenbureau bereikt januari 2008, in Europa, 1,5 miljoen meisjes met Gardasil zijn ingeënt, de tiener. De vaccinatie is wereldwijd te ontvangen in meer dan 80 landen op de vaccinatie-programma. De meeste landen in Europa hebben uitgegeven een vaccinatie aanbeveling en de betaling van een massale propaganda campagne uitgevoerd. In de verenigde staten, de vaccinatie is verplicht in veel landen, ook juridisch. 2. Februari 2007, werd aangenomen in Texas een wet in die de vrouwelijke studenten van de 6. Klasse gevaccineerd te worden!

In het verenigd koninkrijk, over 2’000 gevallen van gezondheids-problemen na vaccinatie werden opgenomen door de toezichthoudende organisatie Medicines and healthcare products Regulatory Agency (MHRA). De meeste van de berichten afkomstig zijn van meisjes die gemeld huiduitslag, pijn op de injectieplaats, en allergieën.

Maar een nieuw rapport van het begin van deze maand, kwam te laat, er zijn ook gevallen waarin de Tiener, stuiptrekkingen, oog-rollen, spierkrampen, flauwvallen, epileptische aanvallen en Hyperventilatie kort na de vaccinatie had ervaren.

Jackie Fletcher, de oprichter van de “Prik”, een self-help group voor gezinnen van wie de kinderen zijn geworden na vaccinaties in ziek, zei dat ze had ontvangen tientallen berichten van ouders die geschaad mijn dochter zou worden door vaccinatie tegen HPV-infecties.

Ze zei: “We hebben ervaren, met de ouders praten met hun dochters epileptische aanvallen, verlamming, wazig zien, extreme hoofdpijn, en het verlies van Gevoel in verschillende delen van het lichaam.”

“Artsen, ouders proberen hun best te overtuigen van deze problemen ondervindt, is het kind vormen alleen, of te maken hebben met het vaccin, maar wij geloven niet, dat er voldoende bewijs is om op de veiligheid van Cervarix (zoals van het vaccin betekent ook)”.

Het goede doel tegen kanker en dring er bij de ouders te blijven toestaan dat hun dochters het vaccin, en zeggen, het aantal schade gevallen is in het kader van wat men zou verwachten in een groot programma, en de meeste van de bijwerkingen minimaal zou zijn.

Maar Stacey Jones is één van diegenen die geleden hebben onder het oordeel schadelijk zou zijn voor de vaccin. Ze is gevaccineerd 17 als u met Cervarix.

Haar ouders, Julie en Kerry, van Bilston in de West Midlands en merkte op hoe ze was altijd emotioneel in de twee weken na de vaccinatie, maar ze zei, je lichte meisje zou de ervaring van de normale emotie schommelingen van de puberteit. Vier dagen na de derde injectie in Maart van dit jaar, Stacey getroffen door een epileptische aanval en werd gevolgd door 17 meer in de volgende week.

Ze werd gediagnosticeerd met een hersenbeschadiging als gevolg van een ontsteking van de hersenen veroorzaakt, en dat ze moest worden opgenomen in een revalidatie kliniek, waar je moet opnieuw leren de eenvoudigste van de handgrepen, zoals een Sandwich. De aanvallen kunnen worden opgenomen door vijf verschillende medicijnen, maar haar geheugen is ernstig beschadigd.

De familie kreeg geen uitleg over hoe dit kon gebeuren schade. Mevrouw Jones, 44, zei: “ze was zo’ n lief, vrolijk meisje, ze is nu gewoon een shell.”

“Wanneer we een bezoek brengen u vervolgens kunt u heeft gegeten niet meer weet wat je gewoon. De impact op u en ons allen zijn absoluut verschrikkelijk. Ik bedoel, het was gebruikt als een Cavia.”

Een woordvoerder van GlaxoSmithKline, de fabrikant van Cervarix of Gardasil, zegt het vaccin zou zijn aan strenge tests onderworpen, met de administratie van de 70’000 doses in een serie van experimenten, voordat de vergunning is verleend.

Hij zegt: “De Britse medische dienst zou alle rapporten van schadelijke gebeurtenissen, het gecontroleerd met Cervarix verwante en geen bewijs gevonden dat het vaccin zou schade op de lange termijn.”

“De symptomen ervaren die dit meisje duidelijk storend en het is begrijpelijk dat het meisje en de ouders willen het vinden van de oorzaak.”

Reactie: Oh, hoe attent en vol mededogen, maar deze gifmengsters bude, terwijl ze gepot miljarden winst met state-goedgekeurde medicijnen. Net als de mexicaanse griep en de andere met paniek aangekondigd de vermeende gevaarlijke ziekten, is een mokerslag te kraken van een noot, die u wilt, want van minder dood, de hele bevolking van de wereld door zaaien gevallen.

Iedere vaccinatie is een enorme en onnatuurlijk ingrijpen in het immuunsysteem, met gevolgen die niet bekend zijn. Hoe is het gerechtvaardigd als je kan voorkomen dat ziekten, in dit geval, een paar honderd kanker, maar dit is puur hypothetisch, maar voor dit, Duizenden in feite een aanzienlijke gevolgschade van schade veroorzaakt? Uit te gaan van een puur monetaire motieven achter de massa-vaccinatie en gezondheid autoriteiten goedkeuring van de gesmeerd is een kwaad, natuurlijk. Duidelijk, en een halo van alle van hen.

Dit is weer een typisch geval van slechter verbetering is één van de grootste Kwaden van onze Westerse samenleving. Zo is het met de bescherming van het milieu, de landbouw en de voedselproductie die gaat op in de wereld van de politiek. De verantwoordelijke u denk te weten alles beter, naar de natuur, naar de eigen mensen en in andere landen en culturen kracht permanent aan om “geluk”, maar meer kwaad dan Goed. Het wordt veroorzaakt door deze “do-gooder” meer problemen dan opgelost, tot oorlogen die leidt tot de absurde het excuus voor de verspreiding van de democratie en de rechten van de mens.

Vaccinaties zijn ook een oorlog tegen het eigen lichaam, en we hebben de Amerikaanse mentaliteit is genomen om permanent in de natuur en de cultuur van andere volkeren pure blunder.

Als Ivan zei Illich: “om De gedwongen goed is een aangeboren Amerikaanse eigenschap. Alleen de Noord-Amerikanen lijken te geloven dat je niet altijd nodig hebt om te bepalen dat iemand met uw vrijgevigheid te delen. Uiteindelijk is deze houding leidt tot het bombarderen van mensen, en dat ze de geschenken accepteren.”

Of zelfs van hem: “de moderne geneeskunde is een negatie van de gezondheid. Het is niet de bedoeling om de mensheid te dienen, maar alleen voor zichzelf als een Instelling. Het maakt er meer mensen ziek dan het geneest.”

Ten laatste sinds de Vietnam-oorlog, de Westerse houding is, “we moesten het dorp vernietigen om het te redden” en het gaat in Irak en Afghanistan, de landen zullen volledig worden verwoest en honderden duizenden gedood, omdat je gewoon wilt om u te helpen.

Hetzelfde is gedaan met onze gezondheid, ze willen om u te vernietigen om je te redden””. Op deze help ik kan niet meer zonder uw geld hebzuchtig, perverse, amoreel, en moorddadige varkens!

Dit beleid is: “het is niet alleen voor uw Welzijn en uw lichaam behoort aan u, maar we besluiten” is duidelijk een fascistische Idiologie!

[Bron: http://alles-schallundrauch.blogspot.com/2009/09/tausende-madchen-leiden-unter-den.html]

Grote dank aan Freeman!

Geef een reactie