EU geeft € 18 miljoen voor onderzoek naar de bestrijding van de Griep

aerzteblatt.de:

De europese Commissie biedt € 18 miljoen voor vier projecten voor onderzoek naar de bestrijding van de Griep. […] Twee van de consortia hun onderzoek richten op varkens voorkomend Influenza, de andere twee innovatieve geneesmiddelen tegen Griep bij de mens. De projecten zijn bedoeld voor het verbeteren van de kennis over de Transmissie van griep virussen van dier naar mens, en de bestrijding van influenza pandemie door nieuwe behandelmogelijkheden

De varkens voorkomende Influenza: Een humane wijze gehouden varken met de juiste voeding is zelden ziek, als ooit. Diervoeder is vaak beter dan de supermarkt eten van mensen, omdat het is verrijkt met vitaminen en mineralen. De dierenartsen weten het en diervoeder fabrikanten weten het ook: vitaminen en mineralen zijn essentieel voor een gezond huisdier. Alleen direct na een letsel aan het dier, is het des te belangrijk, rijk aan vitale stoffen, te voeden met voedsel. Bij de mens is dit niet gedaan een of andere manier…?! In massa veeteelt, de dieren zijn vaak ziek, dat is geen Verrassing. Conclusie: er is geen landbouw = geen zieke dieren.

Griep geneesmiddel voor de mensen: er Zijn er al een aantal. Ze zijn allemaal slecht. Met Bijwerkingen. Hoe zou je het willen proberen met Vitamine D? Is beter dan een griep medicatie. Alleen x-malen beter dan een griep vaccinatie, omdat de meeste van de onderwerpen kan worden ziek door griep vaccinatie tegen de griep. Verrassing. Gewoon veel tijd doorbrengen in de zon. Vitamine D wordt gevormd in de huid. Na blootstelling aan de zon niet hetzelfde met agressieve douche gel wassen, anders wordt het gewassen weer weg. Als de zon onder gaat, komt het neer met de griep. Daarom, vooral in de Winter zo veel mogelijk te profiteren van de beweging in de frisse lucht en de zon. Sport en alles is goed. (Zie: Vitamine D van de zon hormoon) nemen, indien Nodig, de capsules van Vitamine D.

Wat was dat nu weer met de mexicaanse griep pandemie? Oh, precies: van farmaceutische bedrijven wordt betaald aan WIE de”deskundigen”, een hysterie trigger. De media speelden langs. Het mexicaanse griep Virus is niet aangetoond, zodat de griep is een pure Fantasie. Farmaceutische bedrijven verdiende enkele miljarden Euro, Staten zitten op miljoenen doses van het vaccin, en wij belastingbetalers betalen. Alle rapporten die het geeft op veel verschillende Blogs en kan worden gevonden, die niet dacht dat het nog.

Dus, nogmaals, in het kort, het RECHT een Anti-griep remedie: Vitamine D.

(Colloïdaal zilver helpt ook. Ook MMS ‘ en. Vitale stof-rijke dieet en lichaamsbeweging. Verschillende kruiden ook. Etc…)

Ik krijg nu deze 18 miljoen euro?

Of het dient te worden onderzocht, een hele hoop meer, met het geld van de belastingbetaler, voor het uitvinden van nieuwe geneesmiddelen en vaccinaties, dat kost de belastingbetaler geld, bijwerkingen en ziekte of zelfs de dood veroorzaken? Ja, het is waar, moet zijn, anders is de industrie is niet zo goed en onderzoekers waren onder ondernemers.

Geef een reactie