Wereld-Kanker-Dag

Gefeliciteerd, vandaag is de 04. Februari! En? Het Wereld Kanker Dag! Oh… ik lees vandaag in de krant. En? Ja, het perfecte moment voor de vs om de staking van de reclame-drums voor een totaal achterhaald, verouderd, nieuwe, veelal ineffectief therapieën! Ik wil niet terug te geven wat je niet kunt lezen bijna overal. Ik adviseer alleen om te ontsnappen heel bewust van de suggestieve taal, aandacht besteden aan het gebruik van hypnose:

“Nieuwe kansen (voor wie?), succesvolle therapieën (succesvolle resultaten?), betere diagnose (hoger kanker stigmatiseren?), Verlenging van het leven door de maanden (de moeite waard de pijn?), beter chemotherapie (minder giftig?), nieuwe drugs (met dierenleed getest?), uitgebreide informatie van alle van de professionele duur), nieuwe behandelingen (minder onderzocht) ….. innovatieve procedures kan een levensverlengende (volgens de statistieken??), tot slot, we hopen dat… enz.”

Zo ver zo goed, maar het wordt verteld aan de volkeren voor decennia, het verhaal van de hoop dat het vermoeden ontstaat dat er mensen zijn niet verondersteld om te hopen, maar nog steeds bang voor, door middel van gerichte informatie-asymmetrie, zal worden gehouden.

De nieuwe therapieën zullen geen levensreddende maatregelen, als u het moderne Denken, niets anders in zijn leven veranderen en zo op zou kunnen maken, zoals in het verleden. Genezen, die krijgt van de statistieken binnen 5 jaar, dan is geen verdere diagnose van kanker. In dit wankele kader, de uitspraken gaan over naar de nieuwe hoop “genezingen”.

Vermoed soms dat het genezen van mensen en Sterren, die altijd moeten dienen als een populair model voor een bijzonder strijdlustige aard, had geen kwaadaardige Tumor, maar dat alleen het lichaam symptoom is verplaatst naar een ander niveau.

Het idee met alle middelen auszumer Zenden en om te verslaan van kanker is gebaseerd op de ideeën van oorlog en haat tegen en op je eigen lichaam, die je echt moet weten vol dankbaarheid en liefde. Deze manier van Denken werkt in de Reslutat iets anders dan heilzaam voor de gezondheid.

Niet elke behandeling van kanker moet worden gedemoniseerd! Alleen een vorm van therapie in de in de 1. Wereldoorlog gebruikte gifgas “- gele kruis”, in de aderen van de patiënt is gericht (chemotherapie), en zelfs vandaag de dag, als de genezing wordt bevorderd, kan het vertrouwen worden verboden!

Geef een reactie