De gezondheid van vrouwen: De natuurgeneeskundige vaginale behandeling met modder op de kinderen van de aanvraag

De vaginale moor behandeling met Vaginale tampons is een effectieve en neveneffecten methode voor een “ivf-behandeling”.

 

Overzicht van de verschillende Delen van deze serie artikelen:

Inleiding in de methode van de natuurgeneeskundige vaginale behandeling met modder, deel 1: “de geschiedenis van De vaginale behandeling met modder” deel 2: “De voorwaarden voor een zwangerschap” onderdelen 3-6 (samengevat): “Slechte kwaliteit van het sperma, Spermiopathie” deel 7: “De Lokale neuro-vegetatieve oorzaak” deel 8: “De Baarmoederhals veroorzaken” deel 9: “De Baarmoeder veroorzaken” deel 10-11 (samengevat): “De Eileiders veroorzaken”, deel 12: “De Hormonale oorzaak, secundaire amenorroe, Anovulatie” deel 13: “De Hypothalamo-hypofyse-oorzaak” deel 14: “De Eierstokken veroorzaken”, deel 15: de “zachte geboorte”

 

Hoewel dit type van natuurlijke genezing erkend geschiedenis van de behandeling in Duitsland al tientallen jaren, wetenschappelijk, en zelfs volgens de GOÄ (vergoedingen voor Artsen) is factureerbare, het is niet van toepassing, helaas, nauwelijks. Voor veel vrouwen, het is niet helemaal bekend.

De Moor is zeer stoffen rijk aan waardevolle organische en minerale hormoon-actieve Bestanddelen, zoals in de Moor en anderen, een verscheidenheid aan waardevolle geneeskrachtige planten, na de dood, het verzamelen en te bewaren. De waarde van de Moor voor duizenden jaren om de genezende effecten. Niet voor niets is er, bijvoorbeeld, iets te plaatsen, vlezig veen-baden. Er zijn ook moor zich voor het bad, zalven, pasta ‘ s, drinken, meren, en nog veel meer.

In het geval van vaginale behandeling met modder, die van toepassing kunnen zijn voor vrouwen ook thuis, genezing agenten om de baarmoeder en de eierstokken. U zal vooral pijn toegepast te verlangen voor de kinderen, in de onderbuik, ontstekingen, hormonale stoornissen, pruritus, Kraurosis, cysten, seksuele problemen, en meer!

 

Er is een artikel van Dr. Robert Kovarik, die een expert is op dit gebied en de eerste in de wereld in-diepte boek (“Vaginale behandeling met modder”), voor professionals en leken, schreef het volgende. In de komende paar dagen, een kleine reeks artikelen volgt naast self-help in het verlangen naar kinderen met vaginale Veen tampons.

 

Vaginale behandeling met modder, Veen tampons, “Vagimoran” en “Vagipeat”, zal lijden voor 60 jaar, de succesvolle vrouw, niet alleen in resorts maar ook in klinieken en van community-based vrouwen artsen, alsmede in het kader van het zelf-behandeling thuis.

VAGIPEAT is ideaal voor de eenvoudige, de thuisbasis van zelf-behandeling, als u een gemotiveerde vrouw van de arts.

Door het omzeilen van de transcutane warmte afweermechanismen en zorgt voor een directe, hoge en exacte dosering van hun chemische, thermische en mechanische mechanismen van actie op alle organen van het kleine bekken, zonder de stress van het hele lichaam. De Moor tampons zijn milieuvriendelijk, omdat alleen een kleine hoeveelheid van de “Moore” (correct: veen) is vereist.

De hot vaginaal gebruik heeft veel positieve invloed op de vrouwelijke buik. De intra-vaginaal gebruik verbetert het herstellend vermogen van de huid van de vagina en het slijmvlies van de interne Genitaliën, en het verwarmde bloed transporteert de warmte direct naar waar het het beste werkt, waar het stimuleert de stofwisseling en dus de seksuele en reproductieve functies, door de baarmoeder en de eileiders naar de eierstok.

Moor is strikt een landschap hun product heet veen. Niettemin, de behandeling met turf wordt in de volksmond gebruikt als een behandeling met modder. Moor (meer precies: veen) is een remedie van balneologie (Spa-geneesmiddel). Het gebruik van de Spa ‘ s van therapeutische producten is genoemd balneotherapie.

De health resort van artsen zijn geïntegreerd in de duitse Vereniging van het bad artsen. Een vrouw van de arts speciale gebied van de balneologie, de Gynäkobalneologie (soms niet goed, als een balneo-gynaecologie). Gynäkobalneologie is een gemeenschappelijke specialiteit voor zowel de Algemene balneo-therapie, evenals de conservatieve gynaecologie. Daarom zijn er twee werkgroepen met de naam Gynaecologische balneotherapie: De eerste cirkel behoort tot de duitse Vereniging van het bad artsen, en de tweede van de duitse vereniging voor gynaecologie en verloskunde.

De geschiedenis van de vaginale behandeling met modder

Wetenschappelijke moor tampon van Aden hebben ontwikkeld om het moderne deel van de traditionele behandeling met modder. Werden uitgevonden in Bad Elster in de voormalige DDR. Na 1945, hun methodiek ook nam de zorg van de františkovy lázně in de tsjechische Republiek. In dit, het grootste centrum van de tsjecho-slowaakse Gynäkobalneologie worden uitgevoerd in het kader van de door de staat erkende Spa behandeling programma ‘ s elke dag honderden vaginale veen behandelingen.

Na mijn ontsnapping uit de Republiek tsjechië ik, een voormalige chef-arts van de gynäkobalneologischen klinieken Pawlik en Purkyne in františkovy lázně, bracht mijn expertise in de duitse academische opleidingsziekenhuis, Luise ziekenhuis Aken in 1984. Professor Dr. med. Claus Goecke (hoofd van de gynaecologische Afdeling, op hetzelfde moment, I. de Voorzitter van de werkgroep Gynaecologische balneotherapie van de Vereniging van duitse bad artsen, en van de I. Voorzitter van het Balneologisch Instituut, Aken) werd vervolgens met zijn andere werknemers, zoals Dr. kopen rock, Dr. storm, Dr. Bier, Dr. Bush, Dr. Lukanov en andere essentieel voor de wetenschappelijke controle van de effecten van intra-vaginale moor toepassing op de binnenkant van Genitale. Onderzocht diewärme effecten, de huid, de Vagina doorlatendheid van het veen stoffen door de invloed van de gladde tubaren spieren & een. m. Deze samenwerking heeft geleid tot vele publicaties en studieboeken.

De moeras-en natuurgebied

Moore is onderworpen aan het behoud van de natuur. De exploitatie ervan is strikt gereglementeerd. Er is een gebrek aan goedgekeurde turfwinning sites. Dit is een Probleem voor de klassieke behandeling met modder.

Klassieke moor behandelingen met modder (mud baths, modderpakkingen) werken meestal alleen met een geregenereerde veen

Voor een klassieke behandeling met modder (mud baths, modderpakkingen), een grote hoeveelheid turf nodig. De pH-waarde is niet zo belangrijk. De abgebadete turf, wordt deze opgeslagen in de meeste spa ‘ s in stortplaatsen. Anti-microbiële-Veen ingrediënten om te zorgen voor de snelle dood van de pathogene bacteriën uit de verschillende menselijke besmetting. Na een paar jaar van de regeneratie van het gezuiverde storten turf voor de buitenkant is niet geschikt, maar voor intern gebruik.

Vaginale toegepast veen is een frisse, pittige,

De gezonde vaginale omgeving heeft een zure pH-waarde. Een vernieuwde veen met een hogere pH zou worden voor de vaginale toepassing schadelijk. Voor de vaginale moor tamponnade wordt toegepast, daarom maar een vers ingevlogen, native, Volwassen veen met een zure pH 3,5-4,5, en anti-bacteriële eigenschappen. Voor een turf economische moor tamponnade op slechts 150 g veen.

De Techniek

%image_alt%Een verwarmde, vlezig turf wordt geperst uit een Buis door middel van de invoering van de buis met de nylon trump diep in het achterste van de vagina kluis. De toepassing van de temperatuur is over het algemeen 50 graden Celsius. Na de introductie van de buis is ingetrokken. De turf pulp in de nylon hoes blijft dan in de vagina voor 30 min tot enkele uren.

De vagina heeft nauwelijks warmte receptoren. De hoge temperatuur is te wijten aan het papperig veen consistentie volledig onschadelijk en wordt als prettiger ervaren.

De verwarming van de vaginale veen tampons is uitgevoerd in een hete lucht Thermostaat in het kantoor van de dokter, of worden toegepast als thuis, in de oven of in kokend water, gevolgd door een controle van de temperatuur.

Voor sommige indicaties, de moor tamponnade bij een kamertemperatuur wordt toegepast gekoeld, zelden zelfs tot 4 graden in de koelkast.

Werkingsmechanismen en effecten van de vaginale behandeling moor

1. Chemisch: anti-bacteriële, anti-virale, zure pH, wrang, epitheliale-te neutraliseren, anti-inflammatoire.

Effect: een Selectief voordeel voor Lactobacillus, de normalisering van de vaginale flora in een chronische ontsteking van de Echtscheiding. Itch relief op. Pijn,wond reinigen en snellere genezing, bijvoorbeeld na geruïneerd episiotomie na de geboorte of in de postoperatieve cursus na gynaecologische operaties, 10. Dag na baarmoeder verwijdering voor de preventie van verklevingen, enz.

2. Thermisch: Over 2 uur al aan het einde van de exponentieel dalende warmte-overdracht.

I. bevorderlijk is voor de vaginale huid en het omliggende weefsel op de baarmoederhals, op de Frank huizen regel de ganglia, de Urinebuis, de blaas, het Rectum, de Arteria uterina. Effect: herstel van de vaginale bevochtiging, het aanhalen van de para-urethrale weefsel, Hyper-productie van cervixslijm, sanation van de chronische cervicitis, de eliminatie van sperma verstopping, de verlichting van Urge-incontinentie en Trigonitis, rectum krampen.

II. Convectie met het bloed via de Arteria Uterina en de Ramus tubarius naar andere organen van het kleine bekken (baarmoeder, eileiders, eierstokken). Effecten: Dikker endometrium-build-up, ontspanning van de tubaren spieren, normalisatie van de beweeglijkheid, de Hyper-productie van tubaren endolymph en “Ausklebung” de intratubaren verklevingen, het verbeteren van de bloedtoevoer naar de eierstokken en hun functie.

3. Mechanisch:

I. Statisch: pessary effecten met de toename in de urineblaas. Effect: verlichting van stress-urine-incontinentie ook in opereerbare gevallen of na een mislukte operatie.

II. Dynamisch: stam effecten op de vaginale vernauwingen van welke aard dan ook. effect: het oprekken van de vagina in het geval van atrofie (seniele Vaginitis), vaginale verklevingen, structuren na operaties of ongevallen.

4. Neuro-vegetatieve: Lokale trophotropic conversie van de Frank huizen prevaleren ganglia.

Effect: verbetering van de reactiviteit van het doel van het weefsel op zijn eigen of toegevoegde hormonen over de hele interne Genitaliën, verhoging van de seksuele gevoeligheid en reactiviteit, dus het Libido. Toename van de compenserende doorbloeding van de Ramus ovaricus Arteria Iliaca interna in de post hysterectomie syndroom of andere onderbreking van de ovariële bloedtoevoer (na het steriliseren van de activiteiten, enz.). Eliminatie van sympathikotonen van de vorige interventies in de interne Genitaliën volgen.

5. Metabolisch:

I. Warme Fase: 2 uur hyperthermie met hyperemie. Effect: Lokale metabolisme, de versnelling en de stijging van de Functie, in het bijzonder, endocriene, hormonale, en motorische functies.

II rebound fase: Na meer dan 24 uren van het ononderbroken isotherme natuur met hyperemie. Vasodilatatie zonder verhoging van de Functie. Effect: lange Termijn trophotropic orgel herstel, Atrofie, Hypoplasie, volgens de lokale algodystrophischen syndromen, enz.

Indicaties van vaginale behandeling met modder:

 • Het verlangen om kinderen te hebben, de Lokale correctie van de cervicale factor zonder antibiotica, los van de intratubaren verklevingen zonder micro-chirurgie, hormonale optimalisatie, zonder toevoer van hormonen, zonder de risico ‘ s van kunstmatige meervoudige zwangerschap, zonder de gebruikelijke noodzaak van de intra-uteriene vernietiging van de kunstmatige, overbodig, en voor de voortzetting van de zwangerschap is nu gevaarlijk en de daaruit voortvloeiende
 • Chronische ontsteking in het gebied van het kleine bekken
 • Sog. Para metropathia spastica, In werkelijkheid, dit is lymfatische terminologie en neuro-vegetatieve stoornissen in de zin van zowel een vaste sympathikotonen Algodystrophie als een para-sympatho toner pathologische stuwing.
 • Cyclus aandoeningen door de eierstokken insuffiziens
 • Genitale ontwikkeling remmingen (zoals bij hypoplasie)
 • Habituele Abortus
 • Verklevingen, ontsteking, infiltreert, of hematoom na de operatie
 • Post-Hysterectomie Syndroom
 • Vroege menopauze
 • Prikkelbare blaas
 • Genitale atrofie. Craurosis vulvae
 • Terugkerende chronische ontsteking van de urinewegen (cystitis), functionele stoornissen van het urineren (urineretentie, neuro-hormonale prikkelbare blaas, interstitiële cystitis)
 • Stress-incontinentie
 • Urge-incontinentie
 • Seksuele Stoornissen

Facturering optie

Volgens het wetenschappelijk succesvolle Opening van de vaginale behandeling met modder in Duitsland, de duitse kamer van Artsen gaven hun nederzetting aanbeveling, overeenkomstig GOÄ. (Analoge GOÄ-lid 530, plus de kosten van de materialen.)

De Fabrikant

De eerste fabrikant van kant-en-schip Moor tampons voor vrouwelijke artsen het bedrijf is Eerlijk allgäu geneeskrachtige modder van de badkamer was Wurzach. Uw Spa onafhankelijk product “VAGIMORAN” werd geproduceerd van 1986 tot ongeveer 2002. De productie werd stopgezet wegens gebrek aan belangstelling van de duitse vrouwen artsen van de Winstgevendheid.

%image_alt%Sinds 2010 is er een opvolger product “VAGIPEAT” van het bedrijf veen Krásno (Sfagnum) in de tsjechische Republiek. De huidige, meer geavanceerde methode van de vaginale moor tamponnade was niet alleen bedoeld om een resort onafhankelijk en niet alleen voor vrouwen, dokters, maar het wordt nu ook gebruikt voor binnenlandse self-toepassing van de vrouwen in kwestie, of het nu preventief of als hulp voor de medische indicaties.

Dr. Robert Kovarik

www.biotherik.com

Het boek, “Vaginale behandeling met modder” is HIER beschikbaar.

Geef een reactie